- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- kude vlezohte sled 7 klas??
ЕГ"Пловдив"-с немски
I Езикова гимназия Варна, чуждоезиков профил - Първи чужд език - Английски, втори /въвежда се от 9 клас/ -Немски
az puk sam v klasi4eksata.
super dovolna sum i nqma da sujalqvate, ako i vie ste prieti tam !!!!!!!!!
nai-dobroto u4ili6te v BG !!!! ( ni6to, 4e e na mainata si )![]()
![]()
![]()
Кой пък ти каза,че е най-доброто у-ще в БГ!?!?!?!?!Първоначално написано от morkov4eto
Има много по-добри...
Мене ме приеха в МГ "Баба Тонка"-АЕ-Информатика - гр.Русе . Ако не сте чували за деветия кръг на ада до година ще уча в него.
1 АЕГ сф
Най-доброто е, ако ти харесват умрелите езици.
Честито! Да знаеш, няма да съжаляваш!Първоначално написано от Devil`s little sister
Аз влязох в Трета природоматематическа гимназия-Варна.Там съм с биология и с немски език
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Браво!Това е много хубавоПървоначално написано от tedy_girl
![]()
има ли някой от стара загора който да е влязъл в Търговската гимназия и с какво
Много!!! Там даже лавка нямат, 'щото вместо да ядат преговарят.Първоначално написано от Sarabi*
![]()
Майтап бе, Уили! Я спокойно, за всяко училище се носят някакви легенди, които в повечето случаи не са истина. Нали знаеш приказката за лисицата и гроздето?![]()
![]()
Желая ти успех в новото даскало!
А мен ме приеха в 1 АЕГ! (Дали не се повтарям... E, все едно, I am happy!!!)
ем за сега съм в 31 СУЧЕМ ....какво точно ще сучем нз...хаха адски е смешно,но съм с бал 31.256 и се надявам да вляза в 35...ще видим де,то си е малко до късмет![]()
Then every time I turn around
And you're nowhere to be found
I know I got a long, long way to go
Before I can say goodbye to you
Oh, I got a long, long way I know
Before I can say goodbye to all I ever knew
Оставай си в 31 и си гледай животаПървоначално написано от yomadedi
![]()
аве да...там е ебати стегнацията аз няма да мога да го издържа тва....нз де...зависи,ако има яки хора,ще си е супер![]()
Then every time I turn around
And you're nowhere to be found
I know I got a long, long way to go
Before I can say goodbye to you
Oh, I got a long, long way I know
Before I can say goodbye to all I ever knew
То най-важно е компанията,хората,които учат там.Без приятна обстановка,компания нищо не се учи на сила.Първоначално написано от yomadedi
az vleznah v 18to :P ne mi stigna bala za nemskata ama ...golqma rabota aide ako ima nqkoi ot 18to shtre se vidim na 15ti da si praim salatka ot zele i morkovi :P
az sum v 2 AEG s bal 32.126
V NPGPTO''M.V.Lomonosov''.I sam mn 6tastliva.Ako ima o6te nqkoi,koito 6te e tam-pls pi6i mi.![]()
Ne sujalqvai za tova,koeto si napravil,a za tova,koeto ne si.Ne vqrvai v 4udesa,raz4itai na tqh.Ne pozvolqvai na straha da provalq jivota ti,za6toto koito ne riskuva,riskuva o6te pove4e.I nqma po neyspe6en opit ot neopitaniq.
Приеха ме в II АЕГ - "Томас Джеферсън" :P
Много се радвам, ония ден отидох да се запиша и училището не беше лошо. Има доста просторен двор за игра и т.н.
Само се чудя в какъв клас ще се падна... искам да съм сред печени хорааа с които може да говориш на всякаква тема, а не грозни зубъри о.О
ми аз влезнах в СГСАГ Христо Ботев - строителство и архитектура с английски език
ИгРай Си С жИвОтА, За Да Не МоЖе ТоЙ Да Си ИгРаЕ с ТеБ!!!
91 НЕГ. Много мислих дали нея да напиша на първо място или втора немска, но в крайна сметка избрах първа немска и мисля че няма да съжалявам (надявам се)
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
О да, добър избор! Второто почти винаги е несполучлив опит за имитация на първото. Как си могла изобщо да се чудиш... Та 73-то си е просто СОУ, в което се учи разширено немски. Такива има много - въпрос на реклама е кое ще изпъкнеПървоначално написано от Kam4eto