- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- vypros za mom4eta
Zdr na vs mom4eta.Iskam da vi popitam ne6to,nz dali q ima tazi tema,no vse pak mi e liubopitno.Zna4i.Sre6tate se s edno momi4e,re6avate da pravite sex,no momi4eto se okazva devstveno,a vie nikoga predi ne ste poemali tozi risk da bydete pyrviq na nqkoe momi4e.Kak bihte reagiraliI bihte li opitali ili 6te se otkajete
![]()
![]()
[img] http://djreversive.com/I_LOVE_HARD_TECHNO.jpg [img]
Ами, аз ще ти отговоря ... да, има 150 такива темиПървоначално написано от kupondjiikata
![]()
Защо да се отказвам?!?![]()
Ще опитам...![]()
Аз също бих опитал.
Не бих се отказал
'бе много сте странни.. Като е девствена, да не е прокажена ?!![]()
Дали ще 'опитам'.. 'що, да не 'изскочи' нещо от 'там' и да ме изяде, като е девствена?![]()
BIH VNIMAVAL
JIVEI SI JIVOTA KAKVOTO I DA STAVA!
404
4e za6to ne.kato e devstvena da nebi da ti okysne huq ?bih go napravil ne vijdam pri4ina da nego napravi seko mom4e
obi4ai zada bude6 obi4an ina4e jivota nqma smisal
ne ei tva ne moga da proumeq kakvo kato e devstvena????golqma rabotai neq nqkoi shte q opravi,vseki si namira maistora
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Ще я нашибам здравата и ще я изхвърля !
Браво бе а след тва ще се гордеш ли с постъпката си или ще ти тежи на кура (боклук нещастен )Първоначално написано от ПознаватеМЕ
6te probvam
ne se bqh zamislql.. zavisi ot momi4eto.. tva mi zvu4i mnogo neopredeleno.. ako iskam da sym s neq seriozno, MOJE BI bih q iz4ukal.. ako e samo za ednoto ebane.. ne mersi.. ne obi4am kogato ot tam te4e ne6to drugo osven vaginalni te4nosti i pi4kata da se 4udi na koq ple6ka da zastane s raztvoreni kraka.. tiq se nari4at "dyrveta" i letvata za tqh se ka4va..![]()
Ne moje Hui do kraia i dushata v Raia!!!
Абе аз лично преди като бях малък бях много надъхан и нямаше проблем в пубертета обаче почнах да се замислям какво правя а сега вече хем съм си надъхан хем мисля какво правя и това е май.![]()
ами аз бих пробвал също, смисъл лека полека...знам ли
Momicheto na 2-rata sreshta mi zaiaviava che e devstvane i vse pak tia se ozovava bez drehii taka 2-3 pyti bez pronikvane no sled tova nqmashe na kade
no da ne zabravqme che za 1 sreshta nemoje da nauchish momicheto kakvo iska i kakvo ochakva v legloto!ne che moje da se razbere tochno kakvo obicha i kak go obicha /pri polojenie che ne go e pravila/ no si e drugo da znaesh kak i e hubavo
![]()
ami ako tq ima jelanie za sex- izob6to ne bih otkazal![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
emi mn qsno... no 6te vnimavam...
shte q napucam kato dinq
az ve4e imah edna priqtelka koqto sum otvarql taka 4e nqma da mi napravi vpe4atlenie![]()
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
Ами всичко зависи от момичето ,ако ми харесва и даржа на нея ще правя секс с нея нищо че ще и е за 1-ви път (случвало ми се е вече)
Ако имам сериозни чувства към нея, ще го направя. Но ако не я обичам, няма да го направа, защото не е честно.
2т. забрана за ползване на профил
6те я питам на колко е години, и ако е навършила 16 ще поема този риск , и даже ве4е съм го поемал.Първоначално написано от kupondjiikata
Но ако не е навършила 16 опасността родителите и да осъдят мом4ето ако разберат си е напълно реален
Emi nqma da se otkajq malko po vnimatelno i 6te stane![]()