.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Фен Аватара на MaDdNeSs_GirL
    Град
    Монтана

Той ме обича, но аз се страхувам

Искам да се извиня предварително за дългата история, но иначе няма как да ми дадете съвет без да си представите ситуацията.
    Значи от 2 месеца ходя с едно момче, което бих могла да кажа ,че е абсолютно перфектното. Той не може да диша без мен, аз също. Първоначално си мислех, че е така , защото сме в началото , но със всеки изминал ден аз го обичам все повече и повече. Истината е ,че той не е девствен , но аз съм. И двамата сме на 14 и той КАТЕГОРИЧНО ми е казал, че няма да ме насилства и чак, когато почувствам ,че съм готова ще го направим. И разбира се , ако аз имам желание. Но много често си говорим на тая тема и той понеже ми има страшно доверие ми разказа горе долу как се е запознал с това момиче и аз много се учудих. Запознали са се по чата тя е от София и нещо са се бъзикали и тя дошла до тук , девствена, за да спи с него, при положение, че го е виждала на снимка, а както знаете за момчетата това не е голямо значение и той е приел. И дошла е тя , завел я е у тях , пуснал е музиката ДО ДУПКА и си е свършил работата. Явно момичето е било доволно щом е искало да го направят още веднъж същия ден, но той е бил прекалено изтощен. Общо взето са го направили 3 пъти за 1 седмица, като 3тият път им е било 1:30 мин И проблемът идва оттам. Не знам защо саом като си помисля за това момиче ми става хипер гадно. Не знам защо образът й ме преследва, той винаги ме е успокоявал и ми е казвал, че дори не я помни, защото това което е изживял с нея е било просто така, но не са влагани никакви чувства и за това това не е било важно и , че ако някога има възможност да бъде с мен по-интимно би му било най-хубавото нещо в живота. Работата е там, че аз се страхувам. Притеснява ме и фактът ,че мен ме е страх. Обичам го, може би съм готова да го направя, но ме е страх Кажете ми какво да правя..

Vij sega, na 14 moje bi ti e rano-spored men e!Ama ako se 4uvstva6 gotova i mu ima6 absolutnoto doverie-davaite.

Malko mi e stranno da hodite ot 2 meseca i da si imate absolutno doverie i da se obi4ate, osyznah 4e obi4am priqtelkata si sled kato bqhme zaedno 3 meseca, no i go priznah po-kysno,kogato bqh absolutno ubeden v tova, ve4e sme zaedno ot godina i 7 meseca i znam 4e q obi4am pove4e ot jivota si i si imame pylno doverie, no pri teb edno 4e ste na 14, drugo 4e 2 meseca-spored men ne sa dostaty4no!Pomisli si dali ne e prosto uvle4enie?

Град
    Монтана
    Мислила съм страшно много по този въпрос и съм сигурна ,че не е. Обичам го, но не съм му го казала нито веднъж, докато той не спира да ми го повтаря.Доверявам му се ,защото с него сме абсолютно еднакви. Той е по-голям от мен само с 3 дена. Една зодия сме, имаме еднакви вкусове, еднакви цели в живота. Не ме притеснява това ,че съм малка, колкото фактът ,че ме е страх и не мога да се реша.

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

mili4ka ne se pritesnqvai i az obi4am edno mom4e adski mnogo i ve4e 1 godina sum s nego i kogato mi kazva za predi6nite si priqtelki i mi spomenava 4e e pravil sex s tqh mi e adski adski kofti
    gledai sega spored men 6tom te obi4a i ti nego i 6tom ti e kazal 4e 6te te 4aka iz4akai no ako se 4uvstva6 gotova go napravete pojlavam ti da si mnogo dulgo s tova mom4e i da ste mnogo 6tastlivi

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Град
    Монтана

Re: kudravoto

Цитирай Първоначално написано от kudravoto
    mili4ka ne se pritesnqvai i az obi4am edno mom4e adski mnogo i ve4e 1 godina sum s nego i kogato mi kazva za predi6nite si priqtelki i mi spomenava 4e e pravil sex s tqh mi e adski adski kofti
    gledai sega spored men 6tom te obi4a i ti nego i 6tom ti e kazal 4e 6te te 4aka iz4akai no ako se 4uvstva6 gotova go napravete pojlavam ti da si mnogo dulgo s tova mom4e i da ste mnogo 6tastlivi
    Така е наистина, но не знам защо винаги съм си мечтала, момчето , с което ще го направя за първи път да бъде девствено. Не знам дали това е по-добре, но си спомням, че аз му го споделих един ден и той е плакал пред мен , но не за друго, а защото съжалява, че не може да сбъдне тази моя мечта и ,че няма как да се осъществи, но само знам ,че ако някога се престраша ,то тогава той ще го направи НЕЗАБРАВИМО, не само за мен, но и за него. Същевременно, аз си оставам с мисълта, че ме е страх, страх ме е от болката, от възможност за забременяваме и темподобни...

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

mili4ka sexa e edno mnogo hubavo ne6to i ima predpazni sredtstva i vinagi sum iskala mom4eto koeto nai mnogo obi4am da sum mu purvata no uvi za sujelenie i za dvamata ne e taka no ne se pritesnqvai lubovta pro6tava vsi4ko i vinagi go pravete s prezervativ

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Щом те е страх значи не си готова Не дей да бързаш, щом се обичате и двамата и той ти е казал че ще те изчака когато се почувстваш готова, не виждам място за притесняния. Но те съветвам да не бързаш и както казват хората "Всяко нешо с времето си" Ти сама ще разбереш кога си готова и да се решиш да правиш секс със него .

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=34035&start

milichka pyrvo,na men lichno tva,che znam,che momcheto do men e imalo predi men mn drugi momicheta vyobshte ne me vylnuva,vajnoto za men e che sega sam az i znam,che te sa minalo.moje bi ako se opitash da mislish kato men bi ti bilo po-lesno.vseki si ima minalo i nqma kak da izbqga ot nego,tva e negovoto minalo,a obichaiki nego,ti obichash i vsichko negovo,vse pak minaloto mu go e napravilo tva,koeto e sega i zatova sega ti go obichash
    vtoro,shto se otnasq do strahovete ti,ako boleshe tolkova mn i beshe tolkova "strashno"dali tolkova mn hora shtqha da go pravqt,ne zabravqi,che sexa e udovolstvie i ako vse pak ne si gotova(da ne zabravqme,che si na 14)izchakai.imash cql jivot pred sebe si,ne vqrvam tvoeto momche da napravi kakyvto i da bilo problem.i ti pojelavam,kogato go napravite da vi e super qko,aide chao chao ot men
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

mi prosto trqbva da prieme6 fakta 4e e imalo edno momi4e predi teb i tolkova...pyk za sexa nqma kakvo da te e strah 6tom si sigurna 4e mu ima6 doverie i 4e go obi4a6...vqrno 4e si malka oba4e 6tom smqta6 4e si gotova nqma lo6o...a za strahovete ti 4e 6te stane nqkoi gaf i t.n. ima prezervativi i 6te se pazite taka 4e nqma6 problem..kolkoto do bolkata tq ne e 4ak tolkova golqma boli za malko i to ne 4ak tolkova silno kolkoto go opisvat spoko nqma kakvo da se panira6 ot sega prosto se otdai na momenta i si jivei jivota...i ne6to deto ne e po temata: ne vijdam kakvo zna4enie ima dali mom4eto s koeto si e bilo samo s teb...mislq 4e tova da iska6 mom4eto da e devstveno si e 4ist egoizam..edin vid da go ima6 vyv vsqko otno6enie ama vsek isi ima pravo na izbor
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    правете секс когато сте готови и когато го чувствате иначе сега с насилване на нещата в смисъл ти сама да си се убеждаваш няма да стане. според мен цялата работа ще си дойде от самосебе си
    "Целувка за лека нощ"

Повече от фен
    Vij mili4ka,zanapred edvali vseki,koito 6te stre6ta6 6te bude devstven,za da moje da ste i 2mata takiva! taka,4e ot tova ne trqbva da se pritesnqva6 i da revnuva6,vse pak ve4e e minalo ni6to ne moje da se promeni! Gledai samo na pred,dobre pravite,4e razgovarqta za tova i mislq,4e spokoino moje da go napravite,ne se strahuvai,6tom toi te obi4a 6te e vnimatelen i nqma da te narani! Puk i ne mu e samo za sexa spored men! Pri vas vsi4ko e tolkova hubavo taka,4e ne vijdam ne6to da te spira!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ro6li4ka
    mi prosto trqbva da prieme6 fakta 4e e imalo edno momi4e predi teb i tolkova...pyk za sexa nqma kakvo da te e strah 6tom si sigurna 4e mu ima6 doverie i 4e go obi4a6...vqrno 4e si malka oba4e 6tom smqta6 4e si gotova nqma lo6o...a za strahovete ti 4e 6te stane nqkoi gaf i t.n. ima prezervativi i 6te se pazite taka 4e nqma6 problem..kolkoto do bolkata tq ne e 4ak tolkova golqma boli za malko i to ne 4ak tolkova silno kolkoto go opisvat spoko nqma kakvo da se panira6 ot sega prosto se otdai na momenta i si jivei jivota...i ne6to deto ne e po temata: ne vijdam kakvo zna4enie ima dali mom4eto s koeto si e bilo samo s teb...mislq 4e tova da iska6 mom4eto da e devstveno si e 4ist egoizam..edin vid da go ima6 vyv vsqko otno6enie ama vsek isi ima pravo na izbor
    Всъщност може и да е така, просто все още не съм много в крак със самата тема, по принцип и на мен ми звучи егоистично, но това не е условие за мен, това просто е била мечта. Ако мечтите са егоистични съжалявам.. Но да, може и да си права, работата е там,че не съм готова. Плюс това имам големи комплекси за външния си вид ( и по-скоро за тялото ) и може би тук ще постъпя алтроистично. Просто искам не само за мен да е незабравимо. Искам поне малко да отслабна , искам той да се гордее и да не съжалява. Въпреки че той постоянно ми повтаря ,че имам перфектна фигура, нали знаеш, почти няма момиче, което да кажа "Аз се харесвам" и винаги открива негативни качества и черти в себе си..

Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от ro6li4ka
    Всъщност може и да е така, просто все още не съм много в крак със самата тема, по принцип и на мен ми звучи егоистично, но това не е условие за мен, това просто е била мечта. Ако мечтите са егоистични съжалявам.. Но да, може и да си права, работата е там,че не съм готова. Плюс това имам големи комплекси за външния си вид ( и по-скоро за тялото ) и може би тук ще постъпя алтроистично. Просто искам не само за мен да е незабравимо. Искам поне малко да отслабна , искам той да се гордее и да не съжалява. Въпреки че той постоянно ми повтаря ,че имам перфектна фигура, нали знаеш, почти няма момиче, което да кажа "Аз се харесвам" и винаги открива негативни качества и черти в себе си..
    Опа, това съм аз , не видях, че не съм влязла в профила си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си