Искам да се извиня предварително за дългата история, но иначе няма как да ми дадете съвет без да си представите ситуацията.
Значи от 2 месеца ходя с едно момче, което бих могла да кажа ,че е абсолютно перфектното. Той не може да диша без мен, аз също. Първоначално си мислех, че е така , защото сме в началото , но със всеки изминал ден аз го обичам все повече и повече. Истината е ,че той не е девствен , но аз съм. И двамата сме на 14 и той КАТЕГОРИЧНО ми е казал, че няма да ме насилства и чак, когато почувствам ,че съм готова ще го направим. И разбира се , ако аз имам желание. Но много често си говорим на тая тема и той понеже ми има страшно доверие ми разказа горе долу как се е запознал с това момиче и аз много се учудих. Запознали са се по чата тя е от София и нещо са се бъзикали и тя дошла до тук , девствена, за да спи с него, при положение, че го е виждала на снимка, а както знаете за момчетата това не е голямо значение и той е приел. И дошла е тя , завел я е у тях , пуснал е музиката ДО ДУПКА и си е свършил работата. Явно момичето е било доволно щом е искало да го направят още веднъж същия ден, но той е бил прекалено изтощен. Общо взето са го направили 3 пъти за 1 седмица, като 3тият път им е било 1:30 мин И проблемът идва оттам. Не знам защо саом като си помисля за това момиче ми става хипер гадно. Не знам защо образът й ме преследва, той винаги ме е успокоявал и ми е казвал, че дори не я помни, защото това което е изживял с нея е било просто така, но не са влагани никакви чувства и за това това не е било важно и , че ако някога има възможност да бъде с мен по-интимно би му било най-хубавото нещо в живота. Работата е там, че аз се страхувам. Притеснява ме и фактът ,че мен ме е страх. Обичам го, може би съм готова да го направя, но ме е страх Кажете ми какво да правя..