- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Ебаси как сгафих"
Ммм като бях с бившият си и правихме 4 месеца и не бяхем се виждали 2 седмици щот бях на лагер...и такмо си прекарвахме мн яко,целувах си го и получавам смс...и викам никой не знае,че сме заедно,наще ли ме търсят и само поглеждам и като пребледнях и веднага телефона в джоба...ех той видя и поиска да види от кой е смс и аз "От никой,мило" и вадя GSM-a да го трия смс и Роско побесня и поиска да види смс,разбра,че нещо го лъжа...аз се дърпах и не исках да го чете и той "Или ми даваш да видя смс или няма да ме видиш повече"... Дадох го....смс-а беше от интернет...от {P}-Секси като се наиграеш с гаджето,го излъжи че отиваш у вас и ела да те изчукам,че от одавна не сме го правили!...Та Росен помисли,че имам друг и му изневерявам...Смешно никой не знаеше,че сме заедно.Тоя смс го накара завинаги да загуби доверие в мен и след 2 седмици да ме зареже и никога пак да не е с мен...Та след време разбрах,че тоя смс бил от най-добрият приятел на Росен,който явно мн ми се кефеше и харесваше и искаше да ходим,а аз не исках да зарязвам гаджето си щот нищо не изпитвах към приятеля му.Как да е постигна това което искаше раздели ни завинаги.Тва ми беше,най-големият гаф![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии