.
Затворена тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: YyesS OR nNooO

{C`V`E`T`1}
    Guest

YyesS OR nNooO

emi moqt vapros e sledniq:na 15 sam i sam devstvena,vsi4ki ot foruma kazvat 4e sa po4nali ot 15 god,o6te li sam malka da go pravq 6oto ?trqabva da prai6 sex kogato si gotov....blqblqlq,az imam golqmo jelanie da go naprava,no mislite li 4e mi e vreme?

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    ХАахах ние какво можем да ти кажем КАто мислиш че си готова начи действай ... кЪф е тоя въпрос 'мислите ли че е време' ти сама решаваш кога е времето

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

Re: YyesS OR nNooO

Цитирай Първоначално написано от {C`V`E`T`1}
    emi moqt vapros e sledniq:na 15 sam i sam devstvena,vsi4ki ot foruma kazvat 4e sa po4nali ot 15 god,o6te li sam malka da go pravq 6oto ?trqabva da prai6 sex kogato si gotov....blqblqlq,az imam golqmo jelanie da go naprava,no mislite li 4e mi e vreme?
    dali moje veche???? aide che shte iztrelvame ryketa.xa xa xa
    dali si gotova si zavisi samo ot teb,kakvo tochno iskash da chuesh ot nas ?????
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Повече от фен
    Град
    Недалеч

Re: YyesS OR nNooO

Цитирай Първоначално написано от {C`V`E`T`1}
    mi ti kaza 4e ima6 golqmo jelanie,sledovatelno ti trqbva samo edin muj i si gotova

Аз сам навит

Мега фен Аватара на machoka
    Тази тема се пуска по един брой през 3 дена. Ако се интересуваш от мнения на непознати - потърси в раздела, както и в любов.

Моят съвет е да не слушаш никой, освен сърцето, но най-важно - разума си. Физиологично и средно статистически - рано ти е още, но може ли някой да те спре, ако решиш нещо? Не, така че премисли хубаво и нека това бъде първото важно решение в живота ти

Успех.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си