- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- YyesS OR nNooO
emi moqt vapros e sledniq:na 15 sam i sam devstvena,vsi4ki ot foruma kazvat 4e sa po4nali ot 15 god,o6te li sam malka da go pravq6oto ?trqabva da prai6 sex kogato si gotov....blqblqlq,az imam golqmo jelanie da go naprava,no mislite li 4e mi e vreme?
![]()
dali moje veche???? aide che shte iztrelvame ryketa.xa xa xaПървоначално написано от {C`V`E`T`1}
![]()
dali si gotova si zavisi samo ot teb,kakvo tochno iskash da chuesh ot nas ?????![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
mi ti kaza 4e ima6 golqmo jelanie,sledovatelno ti trqbva samo edin muj i si gotovaПървоначално написано от {C`V`E`T`1}
Тази тема се пуска по един брой през 3 дена. Ако се интересуваш от мнения на непознати - потърси в раздела, както и в любов.
Моят съвет е да не слушаш никой, освен сърцето, но най-важно - разума си. Физиологично и средно статистически - рано ти е още, но може ли някой да те спре, ако решиш нещо? Не, така че премисли хубаво и нека това бъде първото важно решение в живота ти![]()
Успех.