- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Наколенки - волейболни?
Значи искам да питам колко струват наколенки за волейбол?Щот нещо тея дни много взех да падам на тренировките и колената ми са сини целите...Ако някой може да даде някаква информация ще бъда благодарна...![]()
okolo 2o sa hubavite e ima i po evtini i po skupi![]()
Значи около 20 лв са по-хубавите наколенки искам да си взема здрави не такиваа дето 2-3 пъти падна с тях и да се скъсат...Първоначално написано от Анонимко
хах доста ми е познато мила и аз мин год преди да си взма наколенкитe целите ми колна бяха синиама сега вече нямам тоя проблем а наколенките- ами всеки модел e на различна цeна иди в някои спортен магазин и виж какво ще си харесаш моит лично бяха 30-35 лв. не помня точно
сега малко с пръстите проблеми имам ама такава е....
xaxaxa изобщо знаеш ли нщо за играта на волейбол или? ами погледай някой волйболн мач по телевизията и ще разбереш за какво става думаПървоначално написано от exploitedteen
![]()
хехе кой ти говори за чували с картофинзн ти като какъв си играл,но аз съм разпределител и тея наколенки наистина ми трябват просто понякога не можеш да се контролираш и да падаш по заученото...
![]()
Ами не съм на мнение че наколенките пречат при нападението, но няма да споря сега че момичето ни пита за едно ние съвсем се отплеснахме![]()
![]()
И тва пак бях азПървоначално написано от Анонимко
Ми доста мачове съм изгледала и почти всички нападатели са с наколенки, в моя отбор е същото положение и при момичетата и при момчетата почти всички са с наколенки при тебе нзн как са били нещатабтв от къде си
![]()
Ммм на мен ли ми се струва или казах почти всичкии все пак аз си мисля че не пречат при нападение нзн как са нещата в Сф ама в нащо селце така си играем
![]()
Еми да на който както му харесва така си играеаз лично без наколенки не мога вече да се възприема
![]()