Е, ти се изказа! Ако някой има интереси към "състезания", които са от типа "кой ще пръдне по-силно" или "кой ще се оригне по-зловещо", това не го ли прави прост?Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Добре пояснявам за тези,които се правят на интересни и за тези,които не могат да зацепят :
Сивото вещество на човек не се определя от това,какъв стил музика слуша.Надявм се,че схвана ?
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Тук ще добавя,че има чалгари и чалгари. Има едно момиче-слуша чалга и върти дивите кючеци,ама тва не и пречи да е супер умна, да учи в немската, да е пълна отличничка, да се занимава с хиляда неща и от както я помня (7-8 годишна беше) само книжки да чете... не всеки чалгар е прост,не всеки чалгар е ограничен. На който чаааак толкова много му пречат чалгарите-ами що обръщате внимание уе. И wu-tang тебе какво толкова те грее Азис не мога да схвана,слушай хопеца и тва е. Амаааааааа то навсякъде Азис пускат-а аз що на местата,дет ходя не пускат?! И KOrn_ верно мноо преиграно ти е мнението. Поздрав за чалгарите-слушайте си чалга и си живейте както искате муахахахах
Само АЗииииииииииииииииииииссс сссссссссссс кралят !
Много ми харесва Азис много е сладък има страхотен глас и много хубави песни.и мисля ,че няма човек в България който да не е чувал неговите песни . Видях,че се коментират метъли,рапъри ... аз няма да ги коментирам ... не заслужават толкова внимание.
![]()