Цитирай Първоначално написано от white_chik
Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Хахахахахахахахахахахахах ахахахахахаха,
вече ме карате да се смея във всяка една такава тема.
Първо директно по въпроса: да, харесвам Азис, песните и гласа му!
И второ: не мога да се сдържам повече и да не го кажа - толкова прости и ограничени СЪЩЕСТВА като някои от вас просто не съм виждала. Слушайте си метъл, техно, рап (каквото искате) и се мислете за много умни, за много интелигентни, от това обаче само вие губите. Но аз си слушам чалга и ни най-малко не се възприемам за тъпа, ограничена и каквато и да било друга. Как да се сдържам вече като то пък се ненагледах на толкова простотия и невежество, че то край няма. Бе, вие сте като коне с капаци, бе! Всеки си знаете неговото! Слушай си метъл korn___, мисли си, че метълът те прави по-различен, мисли си, че метълът те прави по-умен, по-велик, по-оригинален и т.н., заблужадавай си се сега, заблуждавай си се цял живот, на мене и на никой, който слуша чалга не ни дреме - то си е за теб и за всички като теб. То бива бива ограниченост и простотия, ама чак пък толкова никога не съм виждала.
Чалгарите били тъпи, какво ми е тъпото ми кажи, бе?!?! Ти познаваш ли ги всички чалгари да кажеш кой какъв е, бе? Аз казвам ли, че метълите са наркомани, защото едни от моя блок се боцкат?! Казвам ли, че миришат, защото един метъл ми осмърдя живота в едно кафенце на Красно Село?!?
Я се осъзнайте, бе! Стъпете на земята. Къде живеете вие? Със сигурност не е тука.
Значи от днеска, който слуша метъл е много умен и интелгиентен, а който слуша чалга е прост педераст/курва, така ли? Де*ба и ограничеността!
Всички, които са от ЦСКА са прасета! Всички, които не обичат палачинки са педали! Всички, които не ходят редовно на училище са наркомани! Всички, които се обличат модерно са курви! Всички, които гледат Вип Брадър са смотаняци!
Да ви имах и акъла!!!
ne bih mogla da go kaja po-dobre =D> =D> =D>
Точно така!!!! и аз съм абсолютно съгласна с теб ^npocTo^a3^f^ =D>
Аз харесвам Азис, гласа му, песните му са супер! Това че се държи предизвикателно и СЕ ПРАВИ на гей вас какво ви вълнува????? Нали пее хубаво,нали прави шоу??? Еми тогава кво пък ви пречи Азис и чалгата!!