.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Imam strahoten problem s nai-dobrata mi priqtelka!!!!!!!!!!!

Molqvi pomognete mi!!!!!!!!!
    Az vinagi sum znaela, 4e nqma istinski priqteli, no tq prez vremeto po nqkakuv na4in mi be6e pokazala e4 me obi4a.Be6e mi se slu4ilo ne6to mnlo6o i tq mi be6e mn supri4astna.Oba4e dnes nqkak si............ne be6e taka.Ne samo dnes koeto e nai0lo6oto.Sega ve4e sme po-golqmi i nahitrqli i znaem jenskite nomera, tq mi prave6e dosta musotii sprqmo ome4tata.Sega tova qnma zn.Dnes mn jestoko me predade zaradi edno mom4e s koeto se svalqt.Az i napravih mn golqm skandal, kogato ostanahme nasame.I stignahme do konsensus, 4e 6te sme samo na zdrasti i 4ao, toest tq me popita''OT SEGA NA TATAK SAMO NA ZDRASTI I 4AO LI 6ET SME?'' i az i otg.''TI SAMA SI GO ZASLUJI''.Sled koeto az izlqzoh s edna druga pr, poneje vs tova stana v nas i q gu6nah bez ritualnoto cunkane i si trugnahme po putq.
    Sega az zn 4e tq e vinovn ai 4e e postupila mn gadno sprqmo men,no vupreki vs mi emn mu4no.Kakvo da pravq.??????????????????????
    POMOGNETE MI HORA PLS PLS PLS!!!!!!!!!!
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Повече от фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Ъ... Да не си харесвала това момче и ти? Казвала ли си й го? Ти въобще нищо не разясни. Я дай малко повече подробности...

Guest
    hi spokoino macka i az dneska se skarax s nai dobrata mi priatelka 6e se sdobrite no pri men e mnogo lo6o tq prosto mi zabi no6 v gurba i sum re6ila kolkoto i da mi e trudno da q zareja za malko 4e az se opitvam da q vkaram v praviq put ama 4ovek inat i neinoto gadje e absoluten bokluk i mu se vodi po ukuva iskam samo da kaji na vsi4ki normalno misle6i xoda da ne pipat nikoga narkotici tva e mno mno lo6o prosto ot edno iskam samo 1 da probvam i to se pristrastqva6 vednada PLS nedeite da posqgate tolkova li nqma kakvo da se pravi za da pipa6 takiva pulni pomiii

Na ednata macka kazvam da e spokoina, znam 4e tova ne si erabota.Narkoticite sa gadno ne6to.
    Na drugata macka iskam da izqsnq, 4e tova mom4e vuob6te ne go haresvam.Bqh mn qdosana poradi edna pri4ina.Tq be6e napulno naqsno i vupreki vs ne zarqza mom4eto s koeto se svalq6e za da doide i da me uspokoi.O4akva6e se 4e sled 5 godi6no priqtelstvo tq e dlujna da zareje mom4eto i da doide pri men.
    Сабрина младата вещица

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от Malko_kote
    Na ednata macka kazvam da e spokoina, znam 4e tova ne si erabota.Narkoticite sa gadno ne6to.
    Na drugata macka iskam da izqsnq, 4e tova mom4e vuob6te ne go haresvam.Bqh mn qdosana poradi edna pri4ina.Tq be6e napulno naqsno i vupreki vs ne zarqza mom4eto s koeto se svalq6e za da doide i da me uspokoi.O4akva6e se 4e sled 5 godi6no priqtelstvo tq e dlujna da zareje mom4eto i da doide pri men.

Естествено ,че ти го очакваш .. ама понякога хората са егоисти (дори и най-близките) , така че не се чувствай разочарована . Приеми го нормално .. ти опита ли се да поговориш с нея ? Каза ли какво си искала и тя колко те е наранила ?

П.П И аз се бях скарала с приятелката си , не си говорихме месец ... но понякога нещата са в ръцете на времето .. дано и с вас да е така
    А и мислиш ли че петгодишно приятелство трябва да завърши със здр - чао

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Am az govorih s neq i i obqsnih tq mi akza sumati opravdaniq koito ne bqha osnovatelni i bqha pulni luji.Ot sega na tayuk, ni6to li4no s neq.Tq si zasluji da sm esamo na zdr i 4ao.Mersi na vs
    Сабрина младата вещица

Guest
    ami shtom te e predavala tolko mn puti i ti e zabivala noj v gurba ne mislq che ti e bila chak takava priqtelka.Az imah nai-dobra priqtelka 10 godini zapoznali sme se v detskata gradina kogato sme bili tri godishni i posle bqhme v edin klas i vinagi sme vurveli zaedno i sme bili zaedno i v dobri i v loshi momenti,no idva moment v koito vsqka trqbva da si poeme po putq,zashtoto tochno v tazi vuzrast haraktera na choveka se izmenq i toi se gradi kato lichnost...ne misleh che tova shte povliqe na priqtelstvoto ni,no eto che se sluchi...imahme veche razlichni interesi,vsqka iskashe da hodi na dr mqsto...razbirase sme si pravili i mn kompromisi,no i tova ne pomogna a puk i tq dosta propadna...ottogava nqkak si ne moga da namerq sushtite srodni dushi..dokato ne vlqzoh v edna gimnaziq i tam se subrahme strahotna kompaniq v nashiq klas...5-6 momicheta i sichki sa super gotini i pecheni...mojesh da razchitash na tqh vuv vsqka situaciq i s tqh kupona vinagi e na lice
    No da ne zabravqme che nqma priqteli,a ima samo hora na koito mojesh da razchitash v opredeleni momenti , a nai-dobriq priqtel/ka e taq/tozi v ogledaloto
    Sorry ako sum vi dosajdala s mnenieto si no iskah da razkaja nqkude i moqta istoriq

Mersi na vs koito sa re6ili da mi pomognat, kato napi6at nakoi drug red.Ama li4no az mn si q obi4kam i nz dali 6te uspeq da i teglq mainata.6666666666666666te se opitam.Mersi na vs.:0
    Сабрина младата вещица

Моята най-добра приятелка също беше направила така,само че аз и го върнах 10 пъти отгоре.Не ми трябват предателки,само истински приятелки!
    Бъди различен,бъди готин.

Da macka prava si.Kogato vidi6, 4e pr na koqto si raz4itala, vqrvala, pomagala, obi4ala.....i to tolkova mn vreme(v moq slu4ai 5 god)te predade, prosto ne si zaslujava da se zanimava6 s neq.Qsno mi e, 4e nqma istinski pr no ima takiva na koito da vqrva6 i raz4ita6 i tui kato tq ne e ot tezi sme samo na zdr.
    I mersi na vs.
    Сабрина младата вещица

Супер фен
    suglasen s NeJna_Droga^ !

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си