.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Guest

PO KVI MACKI SI PADATE?

edin vupros kum mom4etata kvi momi4eta haresvate s kvo da sa oble4eni i za6o? kvo vi podludiava i vuob6e ima li smisal tva det e v glavata i obi4ate li momi4etata da govorat nogo toez da izkazvat mneniata si za vsi4ko i takia ne6a boys HELP ME!!!PLS

Повече от фен
    това момичетата са една тема която е ного добра.Но мисля че жсяко момче харесва различен тип момичета.За мен дрехите нямат голямо значение.Но все пак колко пе секси е облечена толко по добре
    живей си живота(другото не е интересно)!!!!
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс

Re: PO KVI MACKI SI PADATE?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    edin vupros kum mom4etata kvi momi4eta haresvate s kvo da sa oble4eni i za6o? kvo vi podludiava i vuob6e ima li smisal tva det e v glavata i obi4ate li momi4etata da govorat nogo toez da izkazvat mneniata si za vsi4ko i takia ne6a boys HELP ME!!!PLS
    Баси почти нищо не разбрах... Знам,че не е по темата,ама НЕМОЖЕ ЛИ ДА ПИШЕТЕ ПО-НОРМАЛНО?!?!

Доколкото се пак зацепих ставаше въпрос дали момичетата винаги трябва да казват,каквото мислят,и с какви дрехи трябва да се обличат...Хмм ебаси тия две неща нямат нищо общо...и се пак ДА винаги трябва да казват,каквото мислят.А за 2рия- всяка мацка си има определен стил,колкото момичета,толкова различни дрехи и комбинации,тъй че....
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Голям фен
    Град
    софия

Re: PO KVI MACKI SI PADATE?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Еми моята приятелка сичко ми казва , даже ония ден като се видяхме ми каза че нема да мое се видиме 2-3 дена щото има гости от некаде си ... и аз нещо ми стана гадно и тя ми се навика едно хубавичко ... ама нали ми е кака треа я слушам деба и са си кротувам аххаах

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си