Ми какво да ти кажа. Много зависи от средата, в която е растяло момичето и начинът й на живот, но повечето момичета ПЪРВОТО НЕЩО , което забелязват е външният вид. Привлекателните момчета ги карат да изпитват желание да ги опознаят по - добре и след това красотата им ги заслепява и не могат да мислят обективно за качествата им. Ако едно момче има някакви лощи черти, то тогава момичето ще избяга , дори момчето да е грозно. Но е имало случаи, в които двамата не са се виждали и си допадат например по интернет, и когато момичето види, че човекът от срещуположният пол е стабилен не ги интересува външността. Аз например никоа не съм държала на нея, но честно да си призная моето гадже е огромен пич, и първото нещо , което забелязах, и което ме накара да направя някакво действие, беше хубавата му усмивка. Може би ако не беше привлекателен нямаше да искам да го опозная.. не знам.
И въобще не се връзвайте на момичета, които ви казват,че външността за тях не е от значение..защото аз също мога да го кажа, но повечето знаят много добре, че съм права..просто ние жените сме коварни , а мъжете постоянно ни ходят по гъза, но ние сме винаги капризни и недоволни ,ама тва е женска психика. И това не може да се промени.