- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Зачервен Пенис
Значи под главичката ми постепенно почна да се зачервява кожата , смятам че съм се пипал с мръсни раце и за това се е получило , тази сутрин сеп огледнах и кожата там ми се е обелила и е мн възпалено , Dr. Smurph надявам се да ми препоръчаш нещо за мазане , надявам се на тебе
Аз лесно ще ти препоръчам нещо, но само ми кажи как да разбера какво ти е за да ти дам мазило? Водиш ли полов живот? На колко години си? Миеш ли редовно главичката пениса си?
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
ami ne ne vodq polov jivot , mi samo kogato se kupq ama qvno sum pipal s mrusni ruce i sum se vuzpalil i sq ot mnogo turkane i adski e cherveno , kaji neshto za mazane
Разбираш, че не мога да ти кажа нещо конкретно за мазане без да съм те прегледал. Интересно ми е от колко дни ити е зачервено? Къпеш ли се ВСЕКИ ДЕН? Миеш ли го ВСЕКИ ДЕН? За сега мога да ти препоръчам да си купиш кислородна вода и физиологичен разтвор от аптеката и да го измиеш перфектно. Не мога да ти предпиша нищо докато незнам какъв е причинителя на възпалението и колко и как е засегнат! Ако проблема продължава и след неколкократно измиване - обади с ена личния ти лекар за да ти се направи нужната промивка.
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Dr.Smurph ti po princip lekar li si? Kakwo si zawyrshil kak horata mogat da ti imat dowerie dokaji go! Wijda se che si chel dosta i si lichi che ne si prosto 'potrebitel' no dai malko razqsnenie za teb...
По писането му си личи, че има голяма представа за нещата. А децата вярват на всяка глупост, щом пускат теми във форуми.
По една случайност съм завършил медицина, и съм работил като лекар няколко години. По настоящем работя във фармацевтична фирма, но това не ми пречи да имам някой познания, с които се опитвам да помогна във форума. Ясно е, че не претендирам да давам компетентни отговори предвид начина на задаване на въпросите, но се старая да бъда обективен и да давам поне насоки за действие на тези от вас които се нуждаят и разбира се на въпроси по които имам познания.
Сами разбирате, че интернет все още не е място в което може да се постави диагноза или да се извърши преглед и лечение. Именно заради това се старая да НЕ бъда максимално конкретен, както и да НЕ предписвам лекарства, които могат да навредят.
Не се боря за слава и доверие, а се старая да помагам когато мога и доколкото може да се помогне в един форум.
и аз имам един такав проблем... от няколко дни кожата на пенисът ми е за4ервена и ме боли като се търка по боксерките ми маи стана това плс помогнете....![]()
Темата е от 2006...
Ако имаш същия проблем, го опиши в друга, нова тема. Тази всеки, който я отвори дори няма да си направи труда да прочете последния пост, ами директно ще те оплюят, че си я изровил...