- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Първоаприлски шеги!!!!
Хм с мен се почна още от нощес..
Един познат ми писа, че ще се жени другия месец (време му е ..)
и аз отначало не можах да зацепя и направо останах![]()
![]()
добре, че после се сети да ми чистити 1ви април..
уф тоя празник ми е много противен.. ден на лъжата, що за глупости![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Мразя публични празници, "дни" на еди-какво-си и прочее простотии.
Пък и по-добре да не се бъзикат с мен.![]()
И засега не са го направили.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Не го трая тоя ден.
Супер тъпо.
И представи си, трябва да помня цяяял ден, че днес сме първи април, за да съм готова да не ме преебат.
Сутринта ме събудиха и ме преебаха мнооого гадно. И то за супер сериозното нещо, ебаси.
Мразя първи април!
и аз много мразя 1ви април,и съм казала на познатите ми въобще да не ме закачат,щото ше има бой.![]()
мене не ме закачат, щото ще завъртя юмруците![]()
по принцип на този ден съм възможно най-искрена![]()
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
аз не умея да лъжа и никога не ми се получава![]()
![]()
Мене сестра ми днеска ми звъни по телефона и аз й викам "Дай по скайп да не си хабиш парите" и тя няква "Не недей защото мама ще чуе а аз искам нещо да ти кажа.." ама с един гробовен глас какво да ви разправям!
Та отивам в другата стая казвам й да говори.
Тя: Какоооо... не ми идва...
Аз: Е как така! Нали си на противозачатъчни!
Тя: Спрях ги...От 2 месеца не ми е идвало...
Аз:..... Тест прави ли си?
Тя: Мхм...
Аз: И?
Тя: Направих си 3.....
Аз: Ииии?
И преди да каже нещо зацепих че днеска е 1-ви и ме литка обаче си изкарах ангелитееее!
После ми вика "Я иди кажи на мама" ама аз казах че ще ми стане смешно та само отидох дадох телефона на мама полуразплакана и си отидох в стаята хахахаСлед 10 минути излизам и слушам как мама я пита дали ще го задържи, какво мисли да прави бла бла ама супер спокойна такава...
![]()
Аз на всичко се връзвам и не мога да лъжа така че тоя ден не ми е от най-любимите![]()
Ами аз обичам 1 априлзабавно е
Всяка година много гадно ги премятам наще а тая година само едно нещо успях да измисля и то на майка ми: Тъй като мога да се разплача е така от нищо, реших да се просълзя и да отида разтревожена при нея като и кажа че съм и скъсала любимото колие - направо щеше да припадне, почна да ми крещи и изобщо не ме чу като се опитвах да и обясня че я бъзикам, трябваха ми 5 мин. да и обяснявам, даже си помисли че я лъжа, че не съм го скъсала
![]()
Предишни години съм им показвала листче от тотото - това сивото дето е със написани с молив числата които са се паднали
малееее как ги прецаках тогава...в първия момент май щяха удар да получат, после се усетиха че ги бъзикам. И други неща съм им казвала, ама не ми се пише сега
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Ако кажа че съм бременна,после какъв пердах ще ям,не ми се мисли.
Не съм излъгала никой днес,както и мен не са ме,но планирам да сменя местата на солта и захарта.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Оф, днес така изментих един човек, че чак ми стана тъпо.
Ама и той тъп. :Д Аз му казвам "Честит 1-ви Април.", той: "Мерси, и на теб." и после продължава да говори за случката, която си измислих, окуражавайки ме да не се предавам.
Ахахахахаха.
Аз в рейса си мислех какво да излъжа колегите и измисих да им кажа че ще имаме 4ри часа лекции по най-тъпият предмет ( принципно имаме само 2 и 2 по 1 друг много важен) а то взе че стана така :С
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Първоначално написано от InnchetO
![]()
Ujasno zvu4i..
Първоначално написано от angellove
Мхм,аз не съм се пробвала тая година нищо..
Много се хилих като ми разказаха как малката дъщеря на един приятел на тати му се обадила по телефона.Шептейки му подсмърчала,че е в гардероба,щото е сама в таях и някъв влязъл.Даже бил и с маска..При тва баща й с мръсна газ се прибрал и я намерил да се хили пред вратата..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Още по яко ни преебаха в мола.. гледам аз нек'ви украси, клоуни, глупости.. Ама изооообщо не ебавам за кво са.. Даже отидох при един клоун и той ми каза да го излъжа нещо, след което, ми даде балонче.. Аз отново не ебавам, че е 1ви април....... На входа имаше няк'ва голяма тълпа.. викам ай да вида кво става.. отивам раздават няк'ви кексчета.. не се усещам, че никой не ги яде.... дават ми на мене и на една приятелка и казват: "и имамЕ състезание, който пръв си изяде кексчето и си изпие сокчето, печели!" ние се спогледахме с момичето и лапаме кексчетата, а те кииииселиии ама толкова киселии... ;х и посягаме към сока и на екс.. сока все едно 20мл вода и 1 пакет лимонтозо вътре... ама горчивоо, киселоо.. отвратително.. мене ми прилоша, щях да повърна..
А онея приятните мацки дето ни ги дадоха се хилат.. забавно (у)
доста зле
дори бях го забравил лишения от всякакъв смисъл 1ви април
Моля ?!
Хах, тая година никой не ме е занимавал, нито аз съм пробвала да лъжа някого. По принцип не го обичам тоя ден, и никога не съм си правила опити да лъжа някого, но имах една приятелка, която абсолютно винаги си правише доста тъпи и гадни шеги с неща дето принципно не бива. Та от тогава не го обичам тоя ден![]()
Your pseudo sunshine I don't need.
И после какъв кютек я чака.Първоначално написано от MoNI_the_StrAnge
![]()
излъгах 3-ма човека
4-ти ми го върна тъпкано![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Как гадно ме изментиха тази година. Звъни ми един приятел към 8,30 сутринта(и следователно ме събужда) ,супер ядосано,и ми крещи къде по дяволите съм. Чакал ме половин час на гарата и си е изпуснал влака и ако до 10 мин не се появя ще ме убие. Всъщност ние имахме среща на другият ден сутринта на гарата. И аз естествено се хванах,паникьосах и за 10мин изтърчах до централна. Е,не намерих никой тамЗвъними той след малко и ми се хили мазно...
Не го харесвам този ден
хаха,даПървоначално написано от acdcfenka
тъпо е да се шегуваш с такива неща...