Zdraveyte (:
V4era pravih spisuk s vsi4kite malki otka4enosti, prez koito sum minala i si spomnqm... Be6e dosta dulug
Malki nenormalni ne6ta, za koito mn dobre znaete, 4e sa golqma glupost, no si gi pravite, ili nqkoi nenormalni manii. Vsqkvi takiva stranni ne6ta
Eto i nqkoi ot moite

Vinagi, kogato se vozeh v kolata zaedno s na6te na nepoznato mqsto si misleh, 4e me vodqt nqkude za da me zarejat...

Dokato sum sama vku6ti si misleh si, 4e v nas ima kameri. Mn dobre zneh, 4e nqma, no vse pak... I si vurvq kakto kukuvica i si govorq tupanar6tini ot roda na "Mn dobre znam, 4e me vijdate..." I super skri6no kradqh zapalkite na mayka mi za da pu6a. Koeto vi govori, 4e ne sum bila lape. Stava duma za sedmi klas.

Eto go lubimoto mi!

Pokazalecut na dqsnata mi ruka nikoga ne sedi na edno mqsto! Moga s 4asove da si pi6a vuv vuzduha s nego. Vurvq si po ulicata i samo toy si se dviji i si pi6e textove na pesni, ili napisanoto po tabelite, nqkvi gotini misli...
Estestveno ne si protqgam rukata, a si q durja plutno do tqloto za da ne e tolkova vidno
Ako napravq pravopisna gre6ka, kato si dopra pokazaleca sus sredniq prevklu4vam na guma.

Predstavqh si, 4e mi 4etat mislite. Razbira se mn dobre znaeh, 4e tva e nevuzmojno, no mn se pazeh da ne si mislq prostotii pred rodnini!
Primerno, sedq si az v gradskiq transport i nqkuv 4ovek mi izglejda podozritelen. I zapo4vam da si mislq "Ako me 4uva6, brukni si v desniq djob!" Ami, obiknoveno ne me 4uvaha...

Sujalqvam ako e imalo takava tema...
I 6te se radvam da ne sum edinstveniq nenormalnik ot foruma ((: