- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ima li drugi otka4enqci (:
tva sas sanishtata i az sam si go milisla,a mejdu drugoto tova se naricha deja vu ot frenski i oznachava veche vidqno i vapreki che tova go znam pak si mislq che jiveq vtori jivot
mnogo chesto do takava stepen si mislq za nqkakvi neshta koito iskam da mi se sluchat che kato se vidq s nqkoq priqtelka pose imam chuvstvoto che sam gi prejivqla i iskam da i gi razkaja no se useshtam sekunda predi da zapochna
kato sam v nas sama si mislq che ima nqkoi s men no za kameri ne se bqh seshtala
kogato bqh mnogo malka i hodihme s nashite za riba si misleh che ako i govorq tq she se hvane po lesno
misleh si i che imam nqkakvi svrahsposobnosti i che jivotnite mogat da chetat mislite mi
kato bqh na okolo 4-5 poneje maika mi i bashta mi bqha pushachi si misleh che kogato chovek zapochne da pushi i da pie kafe znachi veche e golqm
kato me pitaha dali kato porasna she se ojenq kazvah "da" i kato me pitaha za koi kazvash ili "tati" ili "brat mi" ,zashtoto si misleh myja ti trqbva da e nqkoi ot semeistvoto...
leleee,az sega kato pogledna kolko sam napisala sam bila ebasi ludoto hlape...![]()
![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.