.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46
    maika ti
    Guest

Moderated by W.I.M.: Харесвам го а го уреждам с нея!?!!?

dobar ve4er..na4i ahresvam edno mom4e ot trenrovkite mi,no v momenta urejdam nai dobrata mi fr s nego za6toto i tq mn go haresvala... toi nz koi haresva 6toto i na dvete ni obara6ta vnimanie,no nz za nikoq ot nas 4e go haresvame,no za neq tiq dni 6te razbere mn go haresvam non nz kakvo da napravq!.... az sam na 13 tq na 14 a toi na 15...

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 7 ! §§

Guest
    nai lo6oto e 4e 6te go vidq samo utre i celi 10 dena sam bez ne go mn 6te mi lipsva mmolq vi se kajete kakvo da napravq za da se sblijim pove4e.nie samo si se bazikame vzaimno no nikoga ne sme si govorili ei taka...hellp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gadna situacia!Oba4e spored mene trqbva da kaje6 na tvoqta priqtelka 4e go haresva6 i ti i posle da otidete i da pogovorite s nego nali da si izqsnite ne6tata,no po-dobre kaji na tvoita priqtelka za6toto ina4e 6te ti e mn gadno ako stane ne6to mejdu teh!Uspeh

Супер фен Аватара на sometimes_
    Naistina govori s priqtelkata si! Inache shte stane po-zle.
    I`m trying to make your dreams come true...

Guest
    ohh sestra mu e govorila s nego i go e pitala dali haresva nqkoq ot trenirovkite i toi i e kazal4e haresva nqkoq i skoro 6tqla da razbere koq e! off nz mn mi e obarkano mn 6te mi lipsva a ve4e e mn kasno da i akja 4e go haresvam nai mn da se skarame i tq nqma da se otkaje... pls help spe6no mi trqbvat saveti do utre

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    Za sega nishto ne mojesh da napravish. Kakto kaza "tiq dni shte razberete" shte trqbva da pochakate dokato razberete koi nai mn haresva! A za sega spri da q urejdash s nego i se hvani sebi si da urejdash =) !!

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    За да помагаш на другите , трябва да помогнеш на себе си .. така че кажи да фр си за какво става в-с . Човек понякога трябва да бъде егоист , не може да си причиниш такава болка , без дори да знаеш дали имаш шанс с него или не.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    spored mene e trqbvalo po rano da pogovorish s priqtelkata si za tova i da ne q urejdash s nego,no sega ako toi haresva poveche teb ..ti nqmash vina za tova i ako tq ti se rasurdi i kaji che nqmash vina che haresva teb a ne neq.No po dobre ne riskuvaite priqtelstvoto si zaradi momche!

emi kvo si se zduhala,da ne ti puka pitai go direktno kaji my 4e go haresva6 ako tolkova te pretesnqva tova my prati sms ili mail ne6to takova
    По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!

2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.

Guest
    mi pre4i mi purvo 4e dnes 6e go vidq za posledno do 10 dena vtoro 4e s fr mi 6te se skarame apuk nz i kakva 6te mu e reakciqta..moje i da me haresva a moje i da ne me

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mi pre4i mi purvo 4e dnes 6e go vidq za posledno do 10 dena vtoro 4e s fr mi 6te se skarame apuk nz i kakva 6te mu e reakciqta..moje i da me haresva a moje i da ne me
    Бе.. кукло , поговори с приятелката си . Тя толкова ли ще е сдухана ,че няма да те разбере ? Ако наистина го харесваш , трябва да направиш нещо за себе си ..и най-вече да узнаеш той какво мисли за теб и за нея.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    tq fr mi ne e sduhana izob6to ama i da i kaja 4e go haresvam tq nqma da spre da go svalq a ina4e s nego sa6to se zabivame taka 4e nz koq haresva a ne moga da pitam nikoi osven samiq nego koi haresva ili akkvo misli za men

6apka ti svalqm,4e urejda6 fr s mom4eto,koeto haresva6 =D> ,mn trudna postupka,iska se mn volq za tova.spored men trabva da govori6 s neq i ako ste tolkova dobri priqtelki po-dobre se razberete nikoq da ne go svalq.ima tolkova mn mom4eta,vse 6te sre6tne6 dr.az li4no ne bih riskuvala priqtelstvoto si zaradi mom4e
    ...човек е това,което му остане, след като загуби всичко ...

Ти не я уреждай повече с него.Действайте и двете,пък да видим какво ще стане!
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Guest
    za sajalenie ne moga da govorq s neq za6toto tq za ni6to na sveta nqma da spre da go svalq dori i da ne i pomagam

Guest
    krai si4ko svar6i te hodqt i si pi6at na moq telefon mn mi e tajno ama kvo da napravq toi q haresva...

Guest
    molq vi se be hora helppp!! kajete kakvo da pravq ottuk natatuk kak da se durja kato gi vidq zaednooo mn 6te mi e gadno kajete molq vi se pllllssssssssssssssssss

lo6o..neka drugite da kajat pove4e
    take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!

kaji na pr si za 4uvstvata koito izpitva6 kym nego i i kaji 4e e nai dobre nikoq ot vas dvete dan e se hva6ta s nego za da ne se karate za mom4eta (mnogo sa 6te si namerite dr koito da haresvata pove4e) obqsni i go kaji i 4e ne e edinstven i 4e ako tq spre da se bori za nogovoto vnimanie ti nqma da zapo4va6 a ako prodalji 6te se skarate mn qko (a karanicite m/u pri i sestri za mom4e e pylna glupost) naistina trqbva da i kaje6 za 4uvstvata sym kym tova mom4e no po takyv na4in da ne se skarate ... nzn kakvo dr da ti kaja
    kvo da vi kaja jiveeite i se zabavlqvaite 6toto kato umrete 6te go udarite samo na syn !!! SEGA MU E VREMETO za kuponi i diskoteki

Супер фен
    Изчакай да видиш какво ще стане с приятелката,а ако не стане направо действай!!!!!!!!!

Guest
    te ve4e hodqt mn mi e gadno toi postoqnno i pi6e liubovni smsi 6toto ne e v sf i az kato 4eta o6te pove4e mi stava gadno osven 4e ne go vijdam abe mn sam zleee

mn lo6o
    take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    te ve4e hodqt mn mi e gadno toi postoqnno i pi6e liubovni smsi 6toto ne e v sf i az kato 4eta o6te pove4e mi stava gadno osven 4e ne go vijdam abe mn sam zleee
    Аве има много момчета ...ко толкоз са чудиш

predstavqm si kolko ti e gadno no ne trqbva da im obra5=6ta6 vnimanie prosto ne se zanimavai zabravi tova 4e hodqt!

Guest
    skypa vzemi se v ryce kakto kazaha ima i dr mom4eta toi ne e celiq svqt a i jivota e gaden za jalost i vseki popada v propasta na liubovta t.e vseki go boli i mn hora sa kato teb (vkliu4itelno i az) kaji na priqtelkata si 4e ne iska6 da polu4ava6 neinite sms na tvoq tel i na nego da ne pra6ta sms za neq i tova do edna stepen 6te ti pomogne da go zabravi6 dori 1%

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си