- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Харесвам го а го уреждам с нея!?!!?
Mnogo e slojno!!! Ako naistina durji6 na priqtelkata si ne i kazvai, no taka ti 6te si ne6tasna. Opitai da razbere6 koi xaresva toi i ako ne te xaresva teb ne i kazvai na priqtelkata ti, ako te xaresva si kaji vsi4ko kakvoto 4uvstva6 i budi s nego![]()
abe ne razbrahte li 4e hodqt be 4etete malko po vnimatelno![]()
prosto gi zareji!i dvamata!
take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!
xux dosta gadno prozvu4a kato go pro4etohПървоначално написано от nymphetamine_girl_199239
ama i tova e variant osven ako ima na koi da se opre sled kato se skara s nai dobrata si pr no ako misli da go napravi tova po dobre pyrvo da i obqsni za6to go pravi a tq ako i e istinska pr 6te skysa s onova mom4e i pak 6te sa si kakto preti !!!
Hm... v liubovta i v voinata granici i priqteli nqma ! Taka 4e , da ne ti puka ot priqtelkata ti , kaji i 4e nqma da stane i napravi vsi4ko vyzmojno da trygne6 s nego
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Избери приятелката си. Той е... просто някакъв. Такива много ще имаш още - повярвай ми!
И все пак...няма лошо да и кажеш какво мислиш. Пожелай им да бъдат щасливи. Знам - трудно е, даже прекалено трудно. Но какво значи да обичаш истински? Да даваш без да искаш. Ако той е щаслив с нея - мисля, че трябва да се радваш...
И все пак сте много малки ощеДо 1-2 месеца няма и да си спомняш. Дишай - ще си намериш много по-яко гадже от тоя. Тогава приятелката ти ще бъде в обратното положение.. и няма да е лошо да и напомниш за твоето решение и.. донякъде жертва
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
priqtelstvoto e pred lubovta!!! taka 4e gi ostavi shtom si trugnala da gi urejdash ve4e shte da e tupo da se izpre4ish izvednujstoi si na guza puk kato mu doide momenta vsi4ko shte se naredi kakto trqbva !
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
mn pravilno!Първоначално написано от penywise
![]()
![]()
take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!
mersi no vse pak davaite o6te mneniq pls![]()
help hora utre se vra6ta a moita priqtelka ne soira da mi ogvori za nego utre sme na trenirovka i 6te gi vidq zaednooooooooosigurno 6te hodim nqkade ZAEDNO sled trenirovkite (e ne samo nie trimata) s drugi hora,NO vse pak....
ako primerno otkaja da otidem nqkade zaedno 66te se razberat 4e mi e gadno da go vijdam zaednio 6toto po princip az nasqkade hodq i ne izpuskam nito ednasre6ta puk i fr mi znae 4e moga da izlizam i nqmam rabota...
molq vi se kajete kakvo da pravq pls pls pls pls pls
![]()
[-o< [-o< [-o<
Кофти. И аз така уреждах едно аверче да прави секс в нас. А много харесвах момичето.Първоначално написано от Анонимко
И до ден днешен не мига да си го простя. Ако го уредиш с приятелката си - направо се готви да сменяш залата, защото не се трае.
От друга страна, ако ще се сбориш за него - готви се да си търсиш нова приятелка, защото като ви знам жените к'ви сте...![]()
Фактически нямаш избор. ТРЯБВА да говориш с приятелката си. Знам че е трудно, но иначе ще стане голЕмо мазало.
ma te ve4e sa gajeta tq gi e uredila![]()
Ми тогава остава дедовия да се яде. Пак не съм в час. Снощи.. до 4:30... Гадост. :PПървоначално написано от nymphetamine_girl_199239
Тъпа ситуация...Като за начало спри да уреждаш приятелката ти с възлюбения ти![]()
off tre ve4e hodqt az trqq da si pi6a s tqh po 4ata i da mu pi6a az sms-i 6toto fr mi nqma telefon i super naprao mn se draznaaaaaaaa
Ами друг път не прави тази грешка да уреждаш приятелката си с тоя който харесваш,направила си пълна глупост...без да се сърдиш!
Ами аз съм в точно същото положение. Сигорна съм,че той ме харесваше,аз също,но не знам защо постоянно му говорех,че харесва най-добрата ми приятелка.И сега те ходят...най-гадното е,че напрекъсното ми се оплакват на мен като имат някви проблеми,което доста трудно го понасям.
![]()
Любовта е чувсво,което чувстваш,че си почувствал когато чувстваш чувството което никога не си чувствал.
poznato...no kakto nqkoi kazaha po-gore mom4eta mnogo sega se vliubih v edin drug pi4 i s nego postoqnno izlizame da igraeme basket i si govorime i osaznavam 4e e mn gotin i se haresvame i mn se kefq
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако го харесваш толкова много или спри да го уреждаш с френдката ти и се пробвай с него или спри изобщо да се занимаваш с него, за да не скапеш приятелството ви с френдката.![]()
Успех.![]()
leleleeeeeee na4i neska slu4aino zapoznah tova mom4e koeto haresvam sega s neq i tq "re6ila da se probva s nego" abe taq e mn prosta leleee kAK moje da mi e fr ne moa da povqrvam tq ne go poznava znae 4e az go haresvam i bez da i migne okoto mi obqsnqva kak trqq da q "urejdam" a s mom4eto za koeto parvona4alno be6e temata bil "sduhan" a toi tolkova q haresva,tq kato e na trenirovki s edarji dobre s nego no vsa6tnost izob6to ne se interesuva ot nego az ve4e ne go haresvam no moje da se kaje 4e mi e priqtel iz nam kakvo pravi taq ovca s horata...a nai mi e tupoto 4e taq iska da svalq mom4eto koeto v momenta haresvam...kajete sq kakvo da prava taq e pulna kurvetina....zatva toi neska mi spomena 4e ne mu haresva osobeno..slava bogu...no tepurva ne se znae kvo 6e stava...
![]()
![]()
![]()