.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Много добре знам как се пише "тясно". И макар че бях сигурна, току-що направих справка с мама /завършила българска филология, все пак/, че се пише "тесен" и оттам - "тесничко".
    Провери в тълковния речник, кое е правилното!
    2т. забрана за ползване на профил

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=34137&start

hm...awe i spored men analniq sex -tva e mn gnusna rabota,ne bih iskala priqtelq mi da si zavira onaq rabota v dupeto mi....
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Мега фен
    Не ме изнервяй. Когато следващата сричка съдържа "Е" или "И", думата се пише с "Е"! Тълковният речник е за обяснения на думите, не за техния правопис /тЕхен/!

Не ме изнервяй. Когато следващата сричка съдържа "Е" или "И", думата се пише с "Е"! Тълковният речник е за обяснения на думите, не за техния правопис /тЕхен/!
    Ти ме нервираш, защото си неграмотна. Успокой топката и на следващия изпит, го напиши с "Я", няма да те скъсат.
    2т. забрана за ползване на профил

Guest
    ma q se sbiite che e po-bezshumno...ne misla che temata obsujda kak se pishe tesen ili tqsen..a analniq sex

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Абе как ше е гнусно чувате ли се Къде ги видяхте тия лайна на мен нито веднъж не ми се е случвало...не съм си правила и клизма.Абе филми колкото щеш

Аз немога да разбера като не сте пробвали какво изобщо коментирате !?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от LoRinSeR
    Зависи от гледната точка, ако нещо се харесва и на двамата партныори, какъв е проблема ?!?
    to4no taka....e ne go predpo4itam...no ne e tolko zle..
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Цитирай Първоначално написано от дрЕБОсъчко
    Цитирай Първоначално написано от {{{P}}}
    Цитирай Първоначално написано от дрЕБОсъчко
    Цитирай Първоначално написано от {{{P}}}
    az puk ne vijdam ni6to gnusno v analniq sex!mislq 4e tezi koito tvardqt 4e e gnusno dori ne sa probvali....ama kak i da e vseki si ima pravo na li4no mnenie i na vseki mu haresvat razli4ki neshta.na men naprimer analniq sex mi e lubim
    а на гаджето ти? да се цапа и да му мирише на акита...
    e ti si bolen be!kvi sa teq gluposti...tva mnogo rqdko e vazmojno da se slu4i a na men nikoga ne mi se e slu4valo!plus tva ako momi4eto si napravi klizma nqma da ima nikakva opastnost,no i bez klizma pak ne e mnogo strashno
    ти представяш ли си секи преди секс клизма да си правеше? аз не
    Правил ли си анален секс ? Не е нужно да се прави всеки път клизма, освен ако момичето не е ходило скоро в тоалетната. Пак казвам, всеки има избор дали да го прави или не, все едно да спорим Левски/Цска. За едни е гнусно, за мен е страхотно ( дори го предпочитам пред вагиналния, защото е по-тясничко ) Успех !

Много добре знам как се пише "тясно". И макар че бях сигурна, току-що направих справка с мама /завършила българска филология, все пак/, че се пише "тесен" и оттам - "тесничко".
    Провери в тълковния речник, кое е правилното!
    ХАхахахахахаахах тълковния речник - правопис на думите , лелелееле значи в правописния да търсим значението на думата... пич , зле си отвсякъде погледнато!

Мега фен
    Да не говорим, че пред "кое" няма запетая.

Повече от фен
    Град
    (:
    axhaxh tsts seki si ima mnenie ...
    vob6te ne e tolkova gnusno i gadno kolkto go izkarvate
    a ina4e za infekciite sum siglasna
    The pain is temporary!

Ти ме нервираш, защото си неграмотна. Успокой топката и на следващия изпит, го напиши с "Я", няма да те скъсат.
    Пред го няма запетая!

Ami...
    Guest
    Abe hora, az sym chuval, che kato pravqt analen sex jenito i kato ostareqt, malko se naakvat v gashtiti, shtoto tam "onui" im se e razshirilo ot chestoto vkarvane i izkarvane...Vqrno li e?

oxxxxxxxxxxxxxx, kolko temi sa v edno tuk?1?!?!?!/
    vav vseki ot nas spi geniiqt i vseki den vsepo-dalbokoooo)))

Мега фен
    Аз съм чувала, че на село казват "гащити" - май е вярно.

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    стига ми мазахте темата бе!!! спрете тоя спам. де да бях модератор само...

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=34137&start

am spored men si izglejda nqkak gnusnichko,verno ne sam probvala,ama .....moe mnenie,nqkak predubedena sam )
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си