- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- за аналният секс
Провери в тълковния речник, кое е правилното!Първоначално написано от `Death`Whore`
2т. забрана за ползване на профил
hm...awe i spored men analniq sex -tva e mn gnusna rabota,ne bih iskala priqtelq mi da si zavira onaq rabota v dupeto mi....![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Не ме изнервяй. Когато следващата сричка съдържа "Е" или "И", думата се пише с "Е"! Тълковният речник е за обяснения на думите, не за техния правопис /тЕхен/!
Ти ме нервираш, защото си неграмотна. Успокой топката и на следващия изпит, го напиши с "Я", няма да те скъсат.Първоначално написано от `Death`Whore`
2т. забрана за ползване на профил
ma q se sbiite che e po-bezshumno...ne misla che temata obsujda kak se pishe tesen ili tqsen..a analniq sex
Абе как ше е гнусно чувате ли сеКъде ги видяхте тия лайна на мен нито веднъж не ми се е случвало...не съм си правила и клизма.Абе филми колкото щеш
Аз немога да разбера като не сте пробвали какво изобщо коментирате !?
Първоначално написано от LoRinSeR
ХАхахахахахаахах тълковния речник - правопис на думите , лелелееле значи в правописния да търсим значението на думата... пич , зле си отвсякъде погледнато!Първоначално написано от LoRinSeR
![]()
Да не говорим, че пред "кое" няма запетая.
axhaxh tsts seki si ima mnenie ...
vob6te ne e tolkova gnusno i gadno kolkto go izkarvate
a ina4e za infekciite sum siglasna
The pain is temporary!
Пред го няма запетая!Първоначално написано от LoRinSeR
Abe hora, az sym chuval, che kato pravqt analen sex jenito i kato ostareqt, malko se naakvat v gashtiti, shtoto tam "onui" im se e razshirilo ot chestoto vkarvane i izkarvane...Vqrno li e?![]()
oxxxxxxxxxxxxxx, kolko temi sa v edno tuk?1?!?!?!/![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vav vseki ot nas spi geniiqt i vseki den vsepo-dalbokoooo)))
Аз съм чувала, че на село казват "гащити" - май е вярно.
am spored men si izglejda nqkak gnusnichko,verno ne sam probvala,ama .....moe mnenie,nqkak predubedena sam)
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com