- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Moderated:Нормално ли е наркоманите да шмъркат в 2 часа?
Az sum edno normalno mom4ie koeto jivee v nenormalen kvartal,Normalno li e narkomanite da smurkat v 2 4esa sletobed pred bloka pred vsi4ki bez da gi e sram 4e nqkoi 6te gi vidi i dali tehnite 6te gi vidqt kak smurkat i se bockat?
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Зависи от кой край на спринцовката гледаш на нещата![]()
Аз, като едно зряло и отговорно човешко същество, никога няма да призная правото на някой друг да управлява моя избор, какво да вкарвам в тялото си или накъде да отправя своя разум. От кожата навътре всичко е под моя юрисдикция, или не е така?
MIslq 4e ot mnogo vreme sme dale4 ot razbiraniqta za normalno i nenormalno.Za vseki si ima razli4ni granici.Ne moje6 da promeni6 horata.Tova e vypros na jiteiski izbor.Ti moje6 samo da odobrqva6 ili da ne se s1glasqva6.Da gradi6 svoqta cennostna sistema v zavisimost tova, koeto vijda6 dali te otvr16tava ili go smqta6 za pravilno.Jiveem v prekaleno demokrati4na strana kadeto nqma pravila.![]()
Говориш за неписани, морални норми, които са много спорни дори сред така наречения елит. Няма универсална формула, освен това не сме планово или колективистично общество, в което всички трябва да са еднакви.
Аз, като едно зряло и отговорно човешко същество, никога няма да призная правото на някой друг да управлява моя избор, какво да вкарвам в тялото си или накъде да отправя своя разум. От кожата навътре всичко е под моя юрисдикция, или не е така?
наркоманите ще смъркат където си искат и когато си искат без да ги е срам от това
а ти си тъпо лапе
ами ако ставаше въпрос за мен аз не употребявам синтетични наркотици
но и не мисля че да употребяваш е повод да се срамуваш
баща ти не го е срам като се чеше по чатала, нагъва дроб сърма и гаси ракията с компот, нали?
нито пък приятелите ти ги е срам да пушат синьо виктори и да си хвърлят фасовете в градинките, като ги заличават уринирайки върху тях
нито пък някой го е срам като тръгва на пешеходната пътека със сачове с голф тройката си с части на варбург пред десетокласничките, слушайки лил джон и трипъл сикс мафия
Saglasna sam s TebEПървоначално написано от Jessika_MG
![]()
От наркомани можеш да очакваш всичко!![]()
Светът не е нормален, не си ли го разбрала? Явно не си виждала наркомани досега. Според теб нормално ли е някакви дъртаци да сядат до мен в празния рейс и да ме оглеждат? Не е. Нищо не е нормално.
Мда, а от чалгари още по-лоши нещаПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
=D> =D> =D>Първоначално написано от familiar
![]()
Да фе те са зле и без да са друсани
...но винаги има изключения!Първоначално написано от wan`a`doo
![]()
А защо трябва да ги е срам, 4е шмъркат хорицата??..нормалните,
нормалните не оцеля-а-а-ват!!
да не са го откраднали това шмъркане??
аа,.
относно трова, кое е нормално и кое не-
ето ви един цитат от професор по съдебна психиатрия:
айде бегай легай или бегай да се прегледаш сега,за нормален може да се с4ита само 4овек, който не се е изследвал достатъ4но.
пък теб срам ли те е от хората като пиеш кафе??
Много добра мисъл.за нормален може да се с4ита само 4овек, който не се е изследвал достатъ4но.![]()
амм нормално е ....аи кво от тва 4е е 2 4аса кво пре4и се напие6 на пу6и6 или друса6 ? ко зна4ение колко е 4аса
то по тая логика и в 5 4аса пак ня пие6 в 9 са6то изоб6то никога ...дреме му нан якои колко е 4аса ми се струа маина !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
fuck нещастници,всеки си избира живота и това,на какво да е подложен,ако трябва да има някой срам,това си само ти-тази,която като първа квартална клюкарка обсъждаш неща,които не ти влизат в работата,ако те греят лично-добре,но след като ти си си "съвсем нормална",просто живееш в "ненормален квартал",то тогава няма от какво да се притесняваш,а тази история по дните,дето сте я публикували,е нещо съвсем различно от истинския наркоман!!!!!
не ми задавайте въпроси и не се надявайте да ви отговоря-съвсем случайно попаднах на форума и нямам намерение да се връщам повторно!!!!
радвайте се на животЧЕТАТА си и успех с АНАЛ-изирането на това,което написах!!!![]()
normalno e da udrqsh po edna liniika
no vij za bockaneto tova e ludost
ХА! Къде слагаш в едно изречение "нормално" и "наркоман"....мила, наркоманията е едно от най-ужастните неща, които може да ти се случат и идва един момент, в който вече не си "нормален"...не си нищо! Ти живееш за дрогата...ти си винаги надрусан и постепенно губиш представа за реалността, не те интересува нищо и никой - и майка си ще продадеш за жълти стотинки само и само да имаш наркотик. Това е трудно да се опреличи като "нормално"...казват, че има наистина излекували се, но това е много трудно постижимо....абе като цяло от тях може да очакваш всичко, защото има моменти, когато и пред полицаите ще се нашмъркат просто защото не им пука....жал ми е за всичките наркомани, които са похабили живота си за нещо толкова малко, но толкова властно....
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Първоначално написано от Анонимко
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
estestveno 4e e nenormalno v koq druga durjava 6e pozvolit takova ne6o a na narkomanite ne im puka kude sa i kogo 6e gi vidi tqh gi interesuva samo dozata
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Явно за някои хора проблемът е в това, че виждат наркомани. И изобщо не им пука. Ако не го виждате, ще ви е по-спокойничко. Как може толкова да не ви интересува!
ako si narkoman nqma znachenie koga go pravish !Първоначално написано от seksi_kote_f
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Ето това е отговора.Първоначално написано от familiar