.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63
    Мега фен Аватара на machoka
    Аз съм такова момиче, което не се вписва в никакви стандарти

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Аз съм такова момиче, което не се вписва в никакви стандарти
    Да ти си най-голямато жена А иначе предпочитам "1"
    2т. забрана за ползване на профил

Повече от фен
    Град
    Somwhere where I'll be happy
    Нито един от двата. По принцип не обичам да говоря, ама и не обичам и на мен да ми говорят много- така че не ставам нито за първи вид, нито за втори... Мн съм зла и вечнооо вкисната-точно описание

една
    Guest
    Аз съм от първите,преди да срещна ЧОВЕКЪТ бях от вторите,но сега разбрах какво искам и съм наистина щастлива.

Супер фен
    Град
    до тебе...
    nito edno nito 2 mai4e...........
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

musik
    Guest
    za da sum iskrena 6te kaja 4e i dvete sa mi se slu4vali
    ne za6toto ne sum znaela kakvo iskam a prosto za6toto si zavisi ot mom4eto i ot na4ina po koito se otnasq kum men
    no ima i momenti v koito ne deistvam nito po ediniq nito po drugiq na4in

NAI-VAJNOTO E DA NI E GOTINO =D>

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Ne mi haresvat i dvata varianta .. to vsqko momi4e si e razli4no i ima mejdinen variant ne sa samo tiq dvata ...Az moje bi sum i ot dvete po malko , no ne to4no Az nemoga da kaja

Град
    Dobrich
    Nito 1 nito 2 s1m az . Ponqkoga mi se e slu4val i vtoriqt variant a i 1 . Taka 4e az s1m to tiq momi4eta koito obi4at da se borqt za edno mom4e i sled tova mi e mn po hubavo s nego ot kolkoto da polu4a edno mom4e po nai lesniqt na4in togava pone pri men vr1skata e za max 1 mesec :P
    Имай цел в живота с висока летва и живей за да я постигнеш

FiRe_LaDy
    Guest
    Mmm nito 1 nito 2 ... osoben harakter imam

Guest
    1

Фен
    Град
    gaza na geografiqta
    A 6ti kaja kvo iskam:
    1.Kompliment ama i da ima i za6to da mi gi pravi i da ne sa kato "Ima6 mn. hubavi o4i"
    2.Nqmam po dalga vrazka ot 2 meseca ama ne sam razkrepostena prosto o6te ne sam re6ila kvo iskam
    3.Mom4eto trqbva da mi kaje "obi4am te" samo pri uslovie 4e naistina go 4uvstva, ako ne e taka po dobre da ne go kazva

Голям фен
    Град
    София
    Скъпа жените никога не знаят какво искаш... т.е. НЕ е, защото ТИ още не си решила

И... никой не може да поставя условия
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    Azsam si az!Ne sam opredelen tip,no mejdu tezi dvata 1005 purviq

Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    малко немога да разбера ама сигурно е заради мене

{}
    Guest
    еми не знам...по-скоро 1вия, ама също ... на моменти съм кучка към момчетата и знам, че ще ми се върне, то се и връща де, ама к`во да направя...

Az sam ot 1 tip momi4eta \/

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Jessika_MG
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    В днешното общество двата варианта се съвместяват в едни и същи хора. Нито обичам да ми правят евтини комплименти, нито си играя с хората и ми омръзват.
    Nap1lno s1glasna!
    И аз съм на това мнение.

1. Момичето да обича да му се казват хубави неща и да не и омръзват...Колкото повече и доказваш чувствата си толкова повече и тя те харесва..Аз специално обичам тея момичета!

ами според мене ги има и 2-та варианта ама за пердпочиане е да са повечко от 1-я вид!аз амисля че спадам към 1!честно си казвам!

mi....

mi obi4am da mi kazvat 4e sum obi4ana.no ne tva da e vsqka vtora duma.predpo4itam da mi go dokazvat ot kolkoto da mi go povtarqt.daje ponqkoga mi omruzva da go 4uvam 4estno kazano........

Цитирай Първоначално написано от honey_reflection
    Nito 1 nito 2.. az sam M!X mejdu 1, 2 i mn drugi varianti =P !
    ..........

Mi az su6to ne haresvam momi4eta ot 2 variant.No koqto i kakvoto da tigovori, nedei da im se vruzva6 6oto nqma suvar6enni.V haraktera na edno f preobladavat i 2 strani.Samo4e ednata vinagi pove4e.Na vs momi4eta rano ili kusno im omruzva.Vij 4e po4ti vsqka edna omujena jena si ima lubovnik.Tova ozna4ava, 4e haraktera, sexa povedenieto i t.n. i e omruznalo.Vtova nqma ni6to, ama ni6to stranno.Bas durja 4e i vie mom4etata ste taka.Pri umajenite jeni samo4e ima edna razlika, te ne mogat tuku taka da zarejat muja si.Ima brag, semeistvo, dokato kato si teeneijer, nqma 6 takuv problem.Smenq6 gi i taka natatuk.
    Az kakto kazah sum ostroenna po priroda ot dvata varianta, samo4e pri men preobladavabi4am komplimentite, podaracite, lubovta, revnosta(kogato revnuva6 edin 4ovek tova ozna4ava 4e durji6 na nego i iska6 da go zapazi6 za sebe si), obi4am celuvkite, pregrutkite i pro4ie.Na kratko kazano obi4am da buda obi4ana.Durja na dulgite vruzki.Vupreki 4e az sum samo na 14 i razbirase ne sum pravila sex, no tova ve4e e otdelen vupros.Iskam da kaja, 4e lubovta ne mi omruzva tuko taka
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Голям фен
    1..........
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    както един приятел казваше -средно имам нещо от първият вариант,нещо от вторият и нещо дето нека бъде 3-ти
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Град
    Монтана
    1 \/ \/ \/ \/ \/

Град
    Nqkude v sveta na me4tite..
    Аз съм си аз и принципно не се вписвам в ничии варианти,просто съм непредсказуема в желанията си

Lesno e da kaje6 kolko si slab, mnogo po-trudno e da dokaje6 kolko si silen vsu6tnost!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си