- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какъв ТИП момичета сте?
Момичета който ги обиждаш пренебрегваш и те пак те обичат и все повече се зарибяват е тва е най-якият тип.
Смехория по-скоро ти си ясна като бял ден с твоя стремеж към непредсказуемост.Първоначално написано от Nightwish_f
Da ama znae6 li 4e tova ne govori hubavo za edin muj.Da ubijda jena........Tova purvo e mn gadno za neq.Are postavisi na mqstoto na gadjetoto ti naprimer.Neka tq da te ubijda.Priqtno li 6te ti e.Razbirase tuk ne stava vupros za tova koe e priqtno i koe ne.Znae6 li za6to kogato vlastva6 nad edna jena se polu4ava taka, 4e tq iska da bude s teb? Ako si misli6 4e na nqkoq i haresva tozi na4in na povedenie, jestoko se luje6.Toi daje e super selski.Ta da se vurna kum temate, momi4eto ostava podvastna, zatoto kogato ebilo, o6te pove4e s dadeno mom4e dulgo vreme , tq nqma sili da si trugne i se nalaga da turpi vs tova.Tq moje i da izpitva lubov kum mom4eto.No mom4eta, da ste vidq li nqkoe momi4e, jena, da se usmihva kogato q ubijdat???
![]()
![]()
![]()
![]()
Vsi4ki mom4eta se zamislete nad tova.Zarejete tozi grozen mantalitet.Ve4e sa drugi vremenata.I znaite, 4e dokato ubijdate nejniq pol, nikoga nqma da budete istinski obi4ani i uvajavani.
![]()
Мацинката е права. Едно момиче винаги се третира с уважение, с нежност и внимание. Тук няма "но"! Въпреки, че го казвам... не го правя винаги![]()
Да "властваш" над една жена/момиче - едва ли. "Щом седим на една маса, значи сме равни". Точка.
И все пак - мъжката дума си е мъжката дума. Тя обаче няма общо с властване...
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
tuk bix dopalnila 4e kato vtoriq vid ima i mom4eta i to dosta!
a az opredeleno obi4am da dokazvat lubovta i ako moje vinagi
J'aime dire"Je t'aime",mais je na sais pas aimer!
i ot dvete po malko az primerno obi4am da mi govoriat gotini ne6a sa men no vsiako ne6o si ima granici i ako postoiano mi go povtariat ne se izdurzae i vtoria vid ne sa cvete sa mirisane no poniakoga ne lo6o i da si kato tiah taka4e v kraina smetka nai dobre e mix
LoL, кой ги измисли тия момичета Тип.1.
В един от броевете на Максим бяха описани начините да "биеш шута" на приятелката си.
Един от тях беше:
"Обяснявайте и непрекъснато колко много я обичате. Как не можете да си представите живота без нея. Всяка вече я извеждайте и и повтаряйте как всяка минута без нея е загубена част от живота ви. Когато не сте с нея и се обаждайте през 10мин, за да изразите любовта си към нея..." блах блах...
С огромно прискърбие съм забелязал, че това е СИГУРЕН начин да се отървеш от едно момиче![]()
Az kakto kazah sum ostroenna po priroda ot dvata varianta, samo4e pri men preobladavabi4am komplimentite, podaracite, lubovta, revnosta(kogato revnuva6 edin 4ovek tova ozna4ava 4e durji6 na nego i iska6 da go zapazi6 za sebe si), obi4am celuvkite, pregrutkite i pro4ie.Na kratko kazano obi4am da buda obi4ana.Durja na dulgite vruzki.Vupreki 4e az sum samo na 14 i razbirase ne sum pravila sex, no tova ve4e e otdelen vupros.Iskam da kaja, 4e lubovta ne mi omruzva tuko taka
По принцип първото, но ми се е случвало веднъж второто... ---момчето беше готово да падне в краката ми едва ли не,да направи всичко за мен, но беше прекалено обсебващо... Аз обичам да ми показват, че ме обичат, но с мярка.![]()
определено първия,но без да се прекалява с доказването,че тогава ставам втория вариант!Всичко е полезнп в умерени количества!
По принцип съм 2,но мога да се обосновя!Казвам"по принцип",защото ако има момче,по което мн си падам естествено,че ще съм с него,не всички ми омръзват лесно.Има такива,които стават за сериозна връзка.Може би най-сетне съм намерила този човек.Не знам колко ще издържа с него,но определено няма да скъсам с него скоро!!!!!!
обосновЯвай се, обосновЯвай се.Първоначално написано от sexy_dizzy
![]()
всъщност изобщо не се обоснова. а самия факт, че се чудиш колко време ще ИЗДЪРЖИШ (lol) с момче по което МНОГО си падаш категорично те причислява към Вид.2.
Дерзай![]()
Разбира се, че 2. Ако се влюбвах във всеки, които се старае да ме спечели чрез комплименти и постоянно доказване на чувствата си........хм........ или чях да съм се побъркала досега или да съм забравила какво е да чувстваш. Разбира се, че ми омръзват момчета, които постоянно се правят на прекрасните кавалери, те са скучни и досадни. Не познавам някой, на когото му е приятно да скучае или да бъде в скучна компания![]()
Хаха, ето това е много по-добре обосновано. Respect!Първоначално написано от Labelle
![]()