.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    Guest
    Момичета който ги обиждаш пренебрегваш и те пак те обичат и все повече се зарибяват е тва е най-якият тип.

Цитирай Първоначално написано от Nightwish_f
    Аз съм си аз и принципно не се вписвам в ничии варианти,просто съм непредсказуема в желанията си
    Смехория по-скоро ти си ясна като бял ден с твоя стремеж към непредсказуемост.

Da ama znae6 li 4e tova ne govori hubavo za edin muj.Da ubijda jena........Tova purvo e mn gadno za neq.Are postavisi na mqstoto na gadjetoto ti naprimer.Neka tq da te ubijda.Priqtno li 6te ti e.Razbirase tuk ne stava vupros za tova koe e priqtno i koe ne.Znae6 li za6to kogato vlastva6 nad edna jena se polu4ava taka, 4e tq iska da bude s teb? Ako si misli6 4e na nqkoq i haresva tozi na4in na povedenie, jestoko se luje6.Toi daje e super selski.Ta da se vurna kum temate, momi4eto ostava podvastna, zatoto kogato ebilo, o6te pove4e s dadeno mom4e dulgo vreme , tq nqma sili da si trugne i se nalaga da turpi vs tova.Tq moje i da izpitva lubov kum mom4eto. No mom4eta, da ste vidq li nqkoe momi4e, jena, da se usmihva kogato q ubijdat??? Vsi4ki mom4eta se zamislete nad tova.Zarejete tozi grozen mantalitet.Ve4e sa drugi vremenata.I znaite, 4e dokato ubijdate nejniq pol, nikoga nqma da budete istinski obi4ani i uvajavani.
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Голям фен
    Град
    София
    Мацинката е права. Едно момиче винаги се третира с уважение, с нежност и внимание. Тук няма "но"! Въпреки, че го казвам... не го правя винаги

Да "властваш" над една жена/момиче - едва ли. "Щом седим на една маса, значи сме равни". Точка.

И все пак - мъжката дума си е мъжката дума. Тя обаче няма общо с властване...
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

tuk bix dopalnila 4e kato vtoriq vid ima i mom4eta i to dosta!
    a az opredeleno obi4am da dokazvat lubovta i ako moje vinagi
    J'aime dire"Je t'aime",mais je na sais pas aimer!

Guest
    i ot dvete po malko az primerno obi4am da mi govoriat gotini ne6a sa men no vsiako ne6o si ima granici i ako postoiano mi go povtariat ne se izdurza e i vtoria vid ne sa cvete sa mirisane no poniakoga ne lo6o i da si kato tiah taka4e v kraina smetka nai dobre e mix

Фен
    Град
    София
    LoL, кой ги измисли тия момичета Тип.1.

В един от броевете на Максим бяха описани начините да "биеш шута" на приятелката си.

Един от тях беше:

"Обяснявайте и непрекъснато колко много я обичате. Как не можете да си представите живота без нея. Всяка вече я извеждайте и и повтаряйте как всяка минута без нея е загубена част от живота ви. Когато не сте с нея и се обаждайте през 10мин, за да изразите любовта си към нея..." блах блах...

С огромно прискърбие съм забелязал, че това е СИГУРЕН начин да се отървеш от едно момиче

Az kakto kazah sum ostroenna po priroda ot dvata varianta, samo4e pri men preobladavabi4am komplimentite, podaracite, lubovta, revnosta(kogato revnuva6 edin 4ovek tova ozna4ava 4e durji6 na nego i iska6 da go zapazi6 za sebe si), obi4am celuvkite, pregrutkite i pro4ie.Na kratko kazano obi4am da buda obi4ana.Durja na dulgite vruzki.Vupreki 4e az sum samo na 14 i razbirase ne sum pravila sex, no tova ve4e e otdelen vupros.Iskam da kaja, 4e lubovta ne mi omruzva tuko taka

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    По принцип първото, но ми се е случвало веднъж второто... ---момчето беше готово да падне в краката ми едва ли не,да направи всичко за мен, но беше прекалено обсебващо... Аз обичам да ми показват, че ме обичат, но с мярка.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    определено първия,но без да се прекалява с доказването,че тогава ставам втория вариант!Всичко е полезнп в умерени количества!

По принцип съм 2,но мога да се обосновя!Казвам"по принцип",защото ако има момче,по което мн си падам естествено,че ще съм с него,не всички ми омръзват лесно.Има такива,които стават за сериозна връзка.Може би най-сетне съм намерила този човек.Не знам колко ще издържа с него,но определено няма да скъсам с него скоро!!!!!!

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sexy_dizzy
    По принцип съм 2,но мога да се обосновя!Казвам"по принцип",защото ако има момче,по което мн си падам естествено,че ще съм с него,не всички ми омръзват лесно.Има такива,които стават за сериозна връзка.Може би най-сетне съм намерила този човек.Не знам колко ще издържа с него,но определено няма да скъсам с него скоро!!!!!!
    обосновЯвай се, обосновЯвай се.
    всъщност изобщо не се обоснова. а самия факт, че се чудиш колко време ще ИЗДЪРЖИШ (lol) с момче по което МНОГО си падаш категорично те причислява към Вид.2.

Дерзай

Голям фен
    Разбира се, че 2. Ако се влюбвах във всеки, които се старае да ме спечели чрез комплименти и постоянно доказване на чувствата си........хм........ или чях да съм се побъркала досега или да съм забравила какво е да чувстваш. Разбира се, че ми омръзват момчета, които постоянно се правят на прекрасните кавалери, те са скучни и досадни. Не познавам някой, на когото му е приятно да скучае или да бъде в скучна компания

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Labelle
    Разбира се, че 2. Ако се влюбвах във всеки, които се старае да ме спечели чрез комплименти и постоянно доказване на чувствата си........хм........ или чях да съм се побъркала досега или да съм забравила какво е да чувстваш. Разбира се, че ми омръзват момчета, които постоянно се правят на прекрасните кавалери, те са скучни и досадни. Не познавам някой, на когото му е приятно да скучае или да бъде в скучна компания
    Хаха, ето това е много по-добре обосновано. Respect!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си