- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kak da mu dokaja,4e ne sam malka!!!!
Kak .. i kak .. tova e vyprosat mi!Prosto ne izdyrjam.Zashto me misli za malka.4 godini razlika mnogo li sa?Ta toi samiqt kazva,4e ne iska sex.Dori ne izpitval nujda.NI togava ne razbiram za kakvo trqbva da sma malka.Obi4am go ot godina ve4e.VQrno,4e i az sma na 14,a toi na 18.Ama za6to vinagi godinite trqbva da sa pri4ina.Hora gotova sma da umra za nego.Ne si mislete,4e kato sam na 14 i sma malka i ne razbiram.Prejivqla sma mnogo.I znam kakvo iskam.No za6to mi go otnemat.Nqma momi4e,koeto da e mejdu nas.Ne e nqkoi,koito da e obgraden s momi4eto,koito go haresvat.Nai - obiknoveno mom4e kakto drugite.Ako ne6to razberete ot tova,koeto pisah ... pomognete mi.Jivota mi propada ... sasipvam se sama.My4at se da mi pomognat,no az samata ne iskam i nqmam jelanie ...![]()
![]()
![]()
mili4ka
ne stradai tolkova mnogo -spored men ako tozi 4ovek naistina te obi4a toi prosto 6te bude s teb nezavisimo ot godinite-vsi4ki pri4ini koito si namira sa prosto izvineniq-qvno nqma dostatu4no silni 4uvstva kum teb keto e gadno no e realnostta
i ako naistina e taka po-dobre e da ne nastoqva6-nqma smisul da ste zaedno ako toi naistina ne go jelae-po tozi na4in ti 6te se unijava6 koeto e ujasno-ne potupkvai dostoinstvoto si-nikoi ne go zaslujava-sigurna sum v tova
uspeh![]()
Porednata 14 godishna koqto e dostatachno porasnala. Moje i da se imash za golqma, da si mnogo nad ostanalite koito sa po-golemi ot teb, no samata cifra "14" otbluskva horata, zashtoto za nezapoznatite...ti si malka
Годините в случая не са от значение. Въпросът е как се държиш.![]()
Brr ti ako si malka ako 6te6 na lunata da se ka4i6 nema da stane6 golqma i twa si eMnogo mi e 4udno kogato ste malki iskate da porasnete a kogato porasnete iskate winagi da ste si ostanali malki a jiwota minawa za 1 mig koito ne trqq da se propilqwa kato se prai6 na takav kakawto ne si spored men trqq da si badesh sebe si a ot tam zawisi we4e ot drugata strana
Moje bi toi prosto haresva po-golemi momi4eta ili imate mnogo razli4iq.I spoko vsi4ko 6te svar6i blagopriqtno.Ti 6te go zabravi6 mnogo po-barzo otkolkoto si misli6.
4 godini naistina ne sa mnogo ,no primerno ti da si na 20 toi na 24,togava ne sa mnogo.Ti si samo na 14 .valnuvat te mnogo po razli4ni ne6ta.Toi ve4e e golqm i predpolagam 4e sled kato e palnoleten 6te vodi i no6ten jivot.Teb biha li te pusnali s nego po nqkvi kuponi,barove,diskoteki.Prosto mislq 4e imate dosta razli4ni interesi.Moje da mu dopada6,no samo kato priqtelka.Normalno da ti kaje,4e ne iska sex.Ami 4e to ti si samo na 14,mila.Na takava vazrast ne se po4va.Vse o6te ni6to ne si vidqla ot jivota."Prejivqla sma mnogo" hm....na 14.. mn mn ne mi se vqrva..ama kakto i da e .. prosto trqbva da razbere6 4e toi ne e za teb!Kogato bqh na 14 si hvanah edno mom4e koeto be6e dori po golqmo ot tova koeto ti si si haresala.Povqrvai mi ni6to hubavo ne izliza ot takiva vrazki!Tazi vazrast e dosta 6tura i trqbva da si izjivee6 tineidjarskite godini.Po dobre zapo4ni da gleda6 na tova mom4e kato na priqtel.6tom tolkova dalgo vreme ne ti e obarnal vnimanie zna4i za nego si samo pr.Osaznai se i stiga si si mislila gluposti:"gotova sma da umra "...6te ima o6te mnogo mom4eta,povqrvai mi !Tova ti e nqkakva takava "detska liubov".6te go osaznae6 sled vreme i 6te razbere6 kolko glupavo e da se zahlasva6 po mom4e ve4e cqla godina,a toi da ne ti obra6ta vnimanie......
Nqma kakvo drugo da kaja.. Mislq 4e ve4e si se vmania4ila.Opitai za malko da ne misli6 za nego i da ne se vijdate.Prosto si nameri nqkoi na tvoqta vazrast!
е тва е некои да каже нещо смислено... "аз съм на 14 ама несъм на 14"Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)
Виж това ми се е случвало,казах му какво ли не,че го харесвам,че го обичам,но той си знаеше,че трябва да си намеря човек на моята върраст...В началото много трудно го понесох,но после разбрах,че той не е за мен,че наистина не е нужно чак толкова голям,до 3 години разлика за мен е нормално!!!Първоначално написано от FiRe_LaDy
Ми сладурано поговори с него де,кажи му че си готова за по сериозна връзка и толкоз ....Предполагам че ще те разбере-КЪСМЕТ
Много правилноПървоначално написано от Donidarko
Просто се дръж естествено...ти ако си достатъчно пораснала ще си проличи.А, ако само се правиш на такава пак ще се разбере!!! Винаги съм била на 100% зад естественото държание
![]()
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Как така ще ти пропадне живота, като още нямаш 'живот'?![]()
Изчакай да влезеш някъде след 7 клас, пак ще си говорим. До тогава наблягай над учебниците, че без солидно образование в днешно време, не че няма да пожънеш успехи в много области, но и наистина ще пропаднеш, но този път в истинския шибан живот.
Пс.. а да, щях да забравя.. остави любовта за тогава, когато ще си готова за нея. В момента тя чука на врата ти, но ти едвам излизаш от банята и в близките няколко години няма да можеш да и отвориш![]()
Не е необходимо да казваш нищо, даже не трябва да правиш нещо> Четири години не са много и не са от значение, ако самите вие не им го придадете. Не можеш да му докажеш, че си голяма, че си готова да понесеш всичко, че си отговорна и същевременно достатъчно съзряла, за да знаеш кога да поемаш рискове и да търсиш промяна. Ти си си на 14, ще станеш на 15, 16, 20 и т.н. Характерът се развива постепенно. На 18 хората вече гледат различно, отколкото на 14, бъди сигурна, но на 18 не си най-мъдрият и най-порастналият.
Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.
Не изпитва нужда от секс? С теб, може би. [/img]
zdravei!razbirame te vsi4ki,koito sme go prejiviali.darji se etveno,no ne se priziniavai tolkova nisko da mu se moli6.ti si mlada,predpolagam hubava i 6te ima6 mnogo mom4eta v jivota si.znam,4e sigurno iska6 samo nego i togava mu pokaji 4e si zriala.imam samo edin vapros toi haresva li te?vse pak ti jelaia uspeh!
Mackaa...Nqma strashnoo..spored men toi te obicha..Pri men e pochti syshtata situacia..i az sam na 14 toi na 18..Taka che nqma da se pritesnqvash za tvaa :P
MiLi priqtelio, kogato mi izneveri az dylgo se smqh, zashtoto vliubena v teb izobshto ne bqh!