.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: proletta i lubovta

Hybrid View

Град
    на луната

proletta i lubovta

Zdraveite, iskah da sporelq s vas edno moe use6tane! ta to e 4e lqtoto e sezona na lubovtta... men li4no mi idva powera za lubov prez proletta... edno spokoino vreme... krasivo, toplo no ne svrah gore6o... pti4kite petq i gleda6 nqkvi razcafnali darveta na vsqkade... proletta predrazpolaga za lubov spored men, vie kak mislite

Фен
    Град
    House Music

Re: proletta i lubovta

Цитирай Първоначално написано от Ini4ka
    Zdraveite, iskah da sporelq s vas edno moe use6tane! ta to e 4e lqtoto e sezona na lubovtta... men li4no mi idva powera za lubov prez proletta... edno spokoino vreme... krasivo, toplo no ne svrah gore6o... pti4kite petq i gleda6 nqkvi razcafnali darveta na vsqkade... proletta predrazpolaga za lubov spored men, vie kak mislite
    Именно !!! това и аз си мислех а тази под мен е птичи грип
    Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    хахаха абе на вас историята за птичките и пчеличките много ви допада а а хахаха
    "Целувка за лека нощ"

Супер фен
    Oooo naposleduk pri men liubovta e na visoko nivo i sym tooooooooolkova 6tastliva Nz vremeto igrae vajna rolq,no ako nqma 4ovek,koito da te predrazpoloji kum liubovta prosto si e malshans Nadqvam se o6te dylgo da sym v tova systoqnie....to vze 4e mi haresa...xaxaxaa
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Мега фен
    По всяко време имам нужда от любов и тя ме влече.

Супер фен Аватара на sometimes_
    Ne se bqh zamislqla za obshtoto mejdu lubovta i proletta, no sega kato si pomislq mai sym na tvoeto mnenie . Proletta predrazpolaga za liubov, prosto nastroenieto e edno takova...liubovno
    I`m trying to make your dreams come true...

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    Spored men, za liubovta vsqko vreme e dobre!!!! Ne smenq dali e lqto, prolet, zima, esen.. vse 1 e!! Stida da e ististaka libovta.. tq idva nai ne ochakvano!!

Sigurno si mislim che "lqtoto i proletta" sa nai dobrite sezoni za liubovta, zashtoto togava se chuvstvame dobre! Toplo vreme.. poveche neshta moje da praim itp.itp.!!

But for love everytime is good :P

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Фен
    Град
    sofia
    съгласна съм ама само до някъде 6тото ако си сам през проетта е мн гадно но ина4е ако има любов през пролетта е перфектно
    jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Два пъти съм се влюбвала - веднъж в седми клас (март месец - началото на пролетта) , после в осми (март месец - началото на пролетта). Не знам дали има нещо общо , но и сега най - голяма сила в себе си чувставам .. сега искам много да обичам , искам да прегръщам някого , да му казвам ,че не мога без него , да си прекарвам времето с него.. Мисля , че е дори доказано че пролетта събужда тези чувствам у нас , но това не означава че не може да срещнем любовта си по всяко време ! Просто пролет и любов , пролет и романтика още от миналото са били думи , поставяни често една до друга ...

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    За мен всеки сезон може да ми носи любов.
    Но действително след студената зима ( особено тазгодишната) пролетта направо ме съживява.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Според мен пък пролетта (и най-вече лятото) са сезоните на флиртовете, на неангажиращите връзки (всички знаете как е - ваканция, море, село и т.н.). А вижте вече зимата (че може и есента) времето е студено и подтискащо, на мен ми се иска някой да ме гушне, да ме стопли, да вкара малко цвят във скучния навън пейзаж...

liolioo
    Guest
    Поговорете си и за природа хахахахахаа и за цветя и за красиви птички .. майко0о0ооо ...

Сериозно и на мен пролетта много ми допада за сериозни връзки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си