.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: strii mai

pritesnena
    Guest

strii mai

imam edni 4erveno lilavi rezki po dupeto, ne sa mn golemi no vse pak
    maika mi gi vidq i kaza 4e 6te stanat na strii
    problema e oba4e 4e imam takiva ne6ta i na gardite i se pritesnqvam
    naistina li 6te stanat strii sled kolko vreme i ne moje li da se predotvrati

Мега фен
    Ако си напълнявала или отслабвала рязко, са стрии.

pritesnena
    Guest
    ne mislq 4e napalnqvane s 3 kg e rqzko a i tva be6e predi 2-3 meseca i ot togava ne sam mardala
    mnogo grozno li izglejdat striite
    mn se pritesnqvam 6toto e to4no na gardite i dupeto

Мега фен
    "Рязко" означава да си ги свалила за 2 дни, например.

pritesnena
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    "Рязко" означава да си ги свалила за 2 дни, например.
    e ne sam a i na gardite za6to

Мега фен
    Защото гърдите са сланини! Отслабва задникът ти, отслабват и те. Ако са стрии.

pritesnena
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от pritesnena

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    Ами не се шашкай толкова, ходи на козметик ако може да направи нещо щом са в начален стадии. А иначе ... ами зле изглеждат, но ти се бори с тях Успех

Супер фен
    Град
    sofia
    strii sa i ako ve4e sa se poqvili nqma oturvane ot tqh, moje leko da se zali4at samo

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Хаха, а аз като не знам какво е стрии? Я дайте описание, да не правя нова тема

както каза някой....ако се появят няма как да се махнат освен с лазерна процедура(не е доказано , че се махат 100% , а и трябва да ти е доста дълбок джоба). Като за начало отиди на кожен лекар, за да ти каже какво да правиш....Аз имам по бицепсите(от фитнес се получава)или както казаха при резки промени в теглото за кратък период от време. Мажи се след къпане със по мазни кремчета и лятото да се надяваме, че покрай тена може да се заличат леко..успех мацка

Guest
    i kak mogat da se mahnat?

Супер фен
    Ако дадеш снимка ще ти кажем със сигурност дали са стрии. Иначе не се махат, но с времето избледняват и не се виждат.

Град
    Търново
    стриите не се лекуват с нищо.
    пробвала съм какво ли не и резултат никакъв.
    за това бих ви саветвала ако решите да ослабвате направете го бавно и както се вика славно, за да не се получават тези гадни последствия!

Повече от фен
    Град
    все още на Земята...
    Малее хич не се и надявай да се махнат .... аз ги имам от 3-4 годинки и са се позаличили де ама пак си ги виждам. Принципно разправят че от слънцето и тена стават по-ярки ама при мен не е така са са някви лъскави и не толкова наситено лилаво .... има некви мазила .... кво ли не съм ползвала - крема на AVON горе-долу ми помогна
    споко след годинка ще свикнеш и няма да ти правят чак толкова голямо впечатление!

pritesnena
    Guest
    ama te lilavi li 6te si ostanat 6toto az mislq 4e 6te stanat edni takiva rezki beli kato nacepena koja

shizzle XAXA tva kato nqkakva zaplaxa zvu4i ama....to...ne se obqsnva...v smisal...trudno e nali znae6...oko da vidi raka da pipne
    pritesnena,....mn misli6 strii sa ama.. ne se nadqvai da se maxnat i...da lilavi stavat
    vav vseki ot nas spi geniiqt i vseki den vsepo-dalbokoooo)))

Guest
    Казвам ти гадни са на един приятел от фитнеса му излезнаха на бицепсите и ходи на некаф лекар.Ония му изписал некаф мехлем ама май няма ефект.

ami gadni sa!zali4avanane osven s lazer ,s drugo nestava1poqvat li se vednaj,zabravi.tova e kato belega,moje samo s vremeto da se zali4i.i se polu4avat pri rqzko napalnqvane,a ne otslabvane.za6toto ako kojata ti e po suha pri rqzko napalnqvane tq se izduva i poneje nemoje da smogne na barzoto izpavane se cepi.a kato otslabne6 zapo4vat da si li4at..kato kogato nadue6 balon.kato e nadut e izpanat,no kato go spadne6 se6ta6 li se kak izglejda.kofti,ama neizbejno ve4e.zna4i 4ervenikavo lilavi sa kogato stavat po golemi,posle sa si po4ti kato cveta na kojataama 6e svikne6 spoks,moite po4ti ne si li4at.e ama i ne beha mnogo golemi 6tot se usetih navreme,ina4e kfi sam vijdala grozna rabota ei
    jivei za miga ,za6toto toi nqma da se varne!jivota e edin i e za jiveene!ne badete suhari ,a veselqci,za6toto vremeto minava bez da se usetim!i nezavisimo ot mizeriqta i problemite pak moje da ni e zabavno.badi sebe si.uspeh!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си