- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Още не съм се целувала и ме е срам...
znam 4e ima hiliadi takiva temi ,no mi vlezte v polojenieto.mn se sramuvam 4e o6te ne sma se celuvala tai kato sam na 16 i tva napravo me ubiva, 6te me pomisli li za zadrastena gadjeto kogato razbere 4e ne sma se celuvala(6toto ot celuvkata s erazbirat mn ne6ta),daite mi niakav savet da ne sam tolkova tapa i pritesnitekna
Moderated by miloto
т.1 и т.7 от Правилника![]()
Macka dokato se misli6 za "tupa" nikoi nqma da ti pomogne.Ti pada6 predi da si se spunala.Suveta mi e -DAVAI ! Opitai prosto,ne e ni6to trudno ili slojno.Ne se sramuvai! NIkoi ne se e rodil nau4en da setaka,4e spoko macka !
![]()
то и аз още несъм се целувал пък и гадже си нямам.ама стига съм се оплаквал даи да видим ти ко ше праиш.Ми то целувката си идва отвътре и се усъваршенства(маи така се пише) с практика![]()
живей си живота(другото не е интересно)!!!!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Ei 6to ne se vzemete 2mata?![]()
To ako stava na vupros az sum na 15 a o6te ne sum se celuvala i si nqmam gadje ama ni6tuПървоначално написано от pickpocket
to za vsi4ko si ima vreme![]()
Аз пък съм на 18 и още не съм. Но какво от това?![]()
За всичко си има 1ви път,спокойно.![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Ne sam mnogo syglasen che se usyvarshenstva ... Vypreki che vseki se celuva po razlichen nachin ... Spored men kato si izgradish edin nachin/stil/navin kakvoto i da e ... taka si ostava :PПървоначално написано от pickpocket
Noo vse pak tova si e moe mnenie![]()
heheheda ti kaja mn e lesno
mene syshto me beshe sram i4e shte se izloja ama kakto pove4e dr ti kazvat to si idva otvytre
. naprimerno az 1vata celuvka napraih kato se bqhme gushnali
sled tova q celunah leki4ko po bluskata
posle po nadole , ponadole i taka bez da se usetiq ve4e q bqh celunal i sled tova nqma nishto strashno
stiga ne ti pyhne ezi4e 4e togava nz
e pak shte se spravish :PP lesno e USPEH
супер елементарно е споко ...няма от кво да се притесняваш![]()
е за вс нещо си има 1ви път
все пак като си на 16 не му казвай че не си се цулувала а само че не си се усъвършенствала и не те бева в цулуването че има още за доизглаждане нещо такова го баламосай и действай
![]()
uff mi ne e stra6no kato go napravite 6te vidite 4e samo strahut e golqm ni6to osobeno seino gu6ter4e ti vliza v ustata xaxaxaxa i te gadeli4ka s opa6kata si uff uspeh na vsi4ko
vsi4ko stava s praktikaaaaaa
![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Всеки се е срамувал и се е притеснявал, че ще се изложи! Няма нищо страшно просто се отпусни и действай наслади се на момента! Той щял да те помисли за задръстенапфф ако те зареже само щото не си се родила научена и с него е била първата ти целувка, той просто не си заслужава,но се съмнявам да стане така, тъй че GO!!! и да не ти пука
![]()
Може да минеш с номера:"От много време не съм се целувала и може да съм забравила) (тука следва смях)!!!А за самата целувка не е трудно,колкото е срамно първия път!!!Отпусни се,прочети някой сайт за целувките и може горе-долу да добиеш представа!!!
Emi da, tva e.Първоначално написано от Glezlata
A i spored mene nyama smisl da mu kazvash 4e "ne umeesh", e da de, toi nyama kak da ne go razbere(4e ti e za 1 pat), ama ako e norm mom4e 6te reagira adekvatno ..... Uspeh![]()
PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!
OMG, za tva pak kak se seti??Първоначално написано от Krem4eto
Kaji mi nekvo sait4e i az da si "dobiya predstava"...
PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!
EEE to si e samo do straha.....
Prosto celuvash i kato si puhne ezika v ustata ti puhash si tvoq v negovata i t.n. sq praish tam kvoto si iskash![]()
![]()
![]()
alf_ot_melmak
да съгласна съм с тебе -начина ти на целуване си е същият,независимо кой е приятелят ти ,има малка разлика -вече зависи и от това той как се целува
а относно темата,та то и аз на 16 за първи път се,и да си призная беше ме срам,смятах се за задръстена и прочей,а и като се има впредвид ,че един Женкар ме целуна за първи път му хареса..
не бой се ,от целувка не се умира,напротивтя е нещо страхотно,хайде успех и после да кажеш как е минало
![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
male sq kat pro4etoh mneniata sa uspokoih 4e ne sym 4ak tolkoz zleaz sym malko po-malka ot vas i sy6to nqqm nito gadje nito sym se celuvala
ave ari sq nqq se izlgame nqq da ni pukai na nas 6e ni dode bremeto ;D
AkO nQkOi Ti kAjE,4e Te ObI4a Ne mU VqRvAi ,Za6tOtO iStInSkAtA lUboV nE sE kaZvA,Tq Se PoKaZvA.......!!!!!!!!!!
Абе,няма от какво да се притесняваш ако питаш мен . Ще се научиш няма страшно с малко практика и си в джазаАйде късмет от мен ...
milata. ne se chuvstvay zadrastena. ako toya sreshtu teb misli che si zarastena zashtoto predi tova ne si se tseluvala, yavno toy e tozi koyto e zadrasteniya, zashtoto za takiva neshta tryabva doverie. kakto kaza ima mnogo hora na tvoeto polojenie. haha i az sam ottyah, no ne se sramuvam ottova, i ne mi puka kakvo mislyat horata, zashtoto znam che kato namerya gotinoto momche za men, shte go obsipya s nay hubavite tseluvki koito moga da dam stiga da ima navik da si mie zabite i da davchi davka.Първоначално написано от zadrastena
kremcheto moje bi shte ni pomogne da dobiem predstava kato ni razkaje neshto ot opit ha,....Първоначално написано от *Poli*
osven ot saitove moje da pochnem da gledame i nyakoi super romantichni rozovi sapuneni seriali
samo s praktika stava![]()
tova go razbrahme. na momicheto problema e kak da pochne da praktikuva kato misli che drugiya she ya misli za zadrastena.Първоначално написано от piFka_LP
![]()
emi..namira si nekoie opitno zai4e deto e s malka praktika i zapo4va da se u4i na negoПървоначално написано от MoNI_the_StrAnge
![]()
puk i momi4eto trqa ima malko po golqmo samo4uvstvie a da ne se misli za zasdrustena i tupa ako tq taka si misli za sebe si nikoga nqma da uspee