.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    А споко...няма нищо страшно в това...при мен първата целувка не се получи мноо добре,втората...малко по-добре...и най-накрая се научих един вид...и аз мноо се притеснявах...ама па след това всичко се оправи...като изключим,че гаджето ми разбра,че той ми е първия...ама в крайна сметка не е болка за умиране
    Feel my pain

Повече от фен
    Град
    Beyond the limits
    Ми щом го видиш го награби. Няма да имаш проблеми,а и той едва ли ще разбере, че не си се целувала .

Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!

Повече от фен
    Awe gluposti i az biah taka i si misleh,4e e koi znae kolko slojno i 100% 6te se izloja,no ne e nikak trudno.Ako si 4ela za tova kak triabva da se celuva6 s ezik tova ti e dostatu4no.Moiat suvet e:davai!

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Milichka ne si tupa Parvi put si ima za vsichko i ne e tolkova strashno Kogato doide momenta nai-vajnoto e da ne mislish za nishto, a prosto da go celunesh Nqma nishto strashno, a i ... ne e zadaljitelno toi da razbere che ne si se celuvala do sega
    Uspeh sladurano
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

spoxi mila ne e tolkz trudno
    ne trqbva da se pritesnqva6 tolkz mnoo za n6,az super se bqh pobarkala 6tot ne bqh 4e 4ak kogato toi se opiuta da me kiss
    az se pritesnih i se drapnah.toi super mnoo se u4udi i sa 4udi 6tot az treperq ) i posle si mu kazah i toi me uspokoi i si4ko si stana
    tei4e ne e tolkz trudno
    upseh!!! {}

I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!

DON'T REFRAIN! spoko nema ni6to stra6no
    take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!

anito_{}
    Guest

celuvka

az sushto sum na 14 i ne sum se celuvala s ezik nikoga mn me e sram i iskam da se naucha kak da stane pomognete mi molq!!!!!!!!!

Супер фен
    Прочетох едно мнение където някой казваше ,че ако си чела за целувката ще се справиш Малей Всичко си идва от вътре и няма никакво значние дали си чел нещо !Да не говорим,че когато дойде момента за тази целувка изобщо няма да си спомняш как ти е било казано да действаш !Не е толкова страшно,ще се справиш
    И няма нищо срамно в това,че си на 16 и не си се целувала !
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Za vsichko si ima purvi put!!!I ako te e tolkova sram prosto otidi v nqkoq diskoteka i se zabii s nqkoi koito ne te poznava i nqma nishto sramno v tova da ne si se celuvala!!!!!!!!!!!!I men do skoro me beshe mnogo sram

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от *Poli*
    Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    Отпусни се,прочети някой сайт за целувките и може горе-долу да добиеш представа!!!
    OMG, za tva pak kak se seti??
    Kaji mi nekvo sait4e i az da si "dobiya predstava"...
    http://drlove.hit.bg/Kiss/ това например!Ти незнаеше ли че има такива сайтове?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от MoNI_the_StrAnge
    Цитирай Първоначално написано от *Poli*
    Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    Отпусни се,прочети някой сайт за целувките и може горе-долу да добиеш представа!!!
    OMG, za tva pak kak se seti??
    Kaji mi nekvo sait4e i az da si "dobiya predstava"...
    kremcheto moje bi shte ni pomogne da dobiem predstava kato ni razkaje neshto ot opit ha,.... osven ot saitove moje da pochnem da gledame i nyakoi super romantichni rozovi sapuneni seriali
    Ми ОК имам опит !Но ще премълча...А за сериалчето,веднага мога да кажа Ориндж Каунти Кварталът на богатите!!!!

anito_{}
    Guest

celuvkata!!!

molq vi pomognete i na men skupi moi mn me e strah stava mi losho dori nz kakvo da prava i kak da go napravq

Prosto se otposni i vsichko shte stane ot samosebesi!!

Znaete li az na kolko god se celunah za pruv put? - Na 12 god.To si doide samo.Bah malko malka, ama to tva e samo celuvka.Mi mace to.........primerno gadjeto ti 6te se naso4i kum ustnite ti i.........ot tam natatuk prosto trqbva da proqvi6 fantaziq.Zatvori si o4ite i v nikakuv slu4ai ne si druj ezika kato durvo.Dviji go nejno i ne ligavi mom4eto.Nai hubavite celuvki(pone spored men) sa nejnite.Prosto si vkarva6 ezi4eto leko i go dviji6 uspeh
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Е,все някога ще се научиш нали така?!Възможно е и момчето да не разбере,че това е първата ти целувка,просто се дръж така,все едно е поредния.А и бих ти казала,че ако пийнеш малко ще го целунеш без никакви притеснения!Уверявам те!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Няма от какво да се притесняваш.
    Какво?!? ...има хора, които на 20, та и повече, и още са девстеви, но са живи.
    Ако гаджето ти те зареже за това, че не си се целувала до сега...по тъпа постъпка просто няма да има.
    Това е.
    Успех.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си