- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Още не съм се целувала и ме е срам...
А споко...няма нищо страшно в това...при мен първата целувка не се получи мноо добре,втората...малко по-добре...и най-накрая се научих един вид...и аз мноо се притеснявах...ама па след това всичко се оправи...като изключим,че гаджето ми разбра,че той ми е първия...ама в крайна сметка не е болка за умиране![]()
Feel my pain
Ми щом го видиш го награби. Няма да имаш проблеми,а и той едва ли ще разбере, че не си се целувала.
Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!
Awe gluposti i az biah taka i si misleh,4e e koi znae kolko slojno i 100% 6te se izloja,no ne e nikak trudno.Ako si 4ela za tova kak triabva da se celuva6 s ezik tova ti e dostatu4no.Moiat suvet e:davai!
Milichka ne si tupa![]()
![]()
Parvi put si ima za vsichko i ne e tolkova strashno
Kogato doide momenta nai-vajnoto e da ne mislish za nishto, a prosto da go celunesh
Nqma nishto strashno, a i ... ne e zadaljitelno toi da razbere che ne si se celuvala do sega
![]()
Uspeh sladurano![]()
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
spoxi mila ne e tolkz trudno
ne trqbva da se pritesnqva6 tolkz mnoo za n6,az super se bqh pobarkala 6tot ne bqh 4e 4ak kogato toi se opiuta da me kiss
az se pritesnih i se drapnah.toi super mnoo se u4udi i sa 4udi 6tot az treperq) i posle si mu kazah i toi me uspokoi i si4ko si stana
tei4e ne e tolkz trudno
upseh!!! {}
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
DON'T REFRAIN! spoko nema ni6to stra6no![]()
take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!
az sushto sum na 14 i ne sum se celuvala s ezik nikoga mn me e sram i iskam da se naucha kak da stane pomognete mi molq!!!!!!!!!![]()
Прочетох едно мнение където някой казваше ,че ако си чела за целувката ще се справишМалей
Всичко си идва от вътре и няма никакво значние дали си чел нещо !Да не говорим,че когато дойде момента за тази целувка изобщо няма да си спомняш как ти е било казано да действаш !Не е толкова страшно,ще се справиш
И няма нищо срамно в това,че си на 16 и не си се целувала !
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Za vsichko si ima purvi put!!!I ako te e tolkova sram prosto otidi v nqkoq diskoteka i se zabii s nqkoi koito ne te poznava i nqma nishto sramno v tova da ne si se celuvala!!!!!!!!!!!!I men do skoro me beshe mnogo sram![]()
http://drlove.hit.bg/Kiss/ това например!Ти незнаеше ли че има такива сайтове?Първоначално написано от *Poli*
![]()
Ми ОК имам опитПървоначално написано от MoNI_the_StrAnge
!Но ще премълча...А за сериалчето,веднага мога да кажа Ориндж Каунти Кварталът на богатите!!!!
molq vi pomognete i na men skupi moi mn me e strah stava mi losho dori nz kakvo da prava i kak da go napravq![]()
![]()
![]()
Prosto se otposni i vsichko shte stane ot samosebesi!!
Znaete li az na kolko god se celunah za pruv put? - Na 12 god.To si doide samo.Bah malko malka, ama to tva e samo celuvka.Mi mace to.........primerno gadjeto ti 6te se naso4i kum ustnite ti i.........ot tam natatuk prosto trqbva da proqvi6 fantaziq.Zatvori si o4ite i v nikakuv slu4ai ne si druj ezika kato durvo.Dviji go nejno i ne ligavi mom4eto.Nai hubavite celuvki(pone spored men) sa nejnite.Prosto si vkarva6 ezi4eto leko i go dviji6uspeh
Е,все някога ще се научиш нали така?!Възможно е и момчето да не разбере,че това е първата ти целувка,просто се дръж така,все едно е поредния.А и бих ти казала,че ако пийнеш малко ще го целунеш без никакви притеснения!Уверявам те!
Няма от какво да се притесняваш.![]()
Какво?!?...има хора, които на 20, та и повече, и още са девстеви, но са живи.
Ако гаджето ти те зареже за това, че не си се целувала до сега...по тъпа постъпка просто няма да има.
Това е.![]()
Успех.![]()