.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    anonimnost_pls
    Guest

Moderated:Защо като си заголя малко главичката и я докосна..

Здравейте,искам да питам защо като си заголя малко главичката,и я докосна,изпитвам много гадна болка,която би попречила да осъществя всякакъв вид полов контакт.Наистина се притеснявам.Моля помогнете.Това не е шега ,за жалост... ;(

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

единственото което ми идва на ум е че там ти е много нежна кожата ... приятелят ми каза че и на него му е било така и е ползвал риванолова паста и интимен гел за измиване ... сега си е на 6+

anonimnost_pls
    Guest
    Emi az govorq za samata vatre6nost a ne kojata koqto e okolo penisa.Prosto golqma povarhnostna bolka pri dopir..probval sam s teq gelowe ama mn boli..

Guest
    rivanolova pasta?

незнам ... има доктор за тая работа тука да ти прилича на болница ... каде ги видиш белите престилки и сестрите ...само доктор му е майката...

Guest
    еехххх.....ужас....то се знае че скоро няма да ида...е,ще видя ,ще опитам пак,моля ако някой знае нещо по въпроса,да пише pls

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    еехххх.....ужас....то се знае че скоро няма да ида...е,ще видя ,ще опитам пак,моля ако някой знае нещо по въпроса,да пише pls
    Като правиш секс за първи път ще се оправи, спокойно.
    2т. забрана за ползване на профил

И при мен беше така тва не е нито болест нито нищо просто кожата ти е много нежна скоро нема да е така като праиш секс ще се оправи

Guest
    ooooo благодаря ви мнооого наистина помогнахте просто ме беше страх да тръгна да правя секс..и..да не мога..БЛАГОДАРЯ!

Споко рипаи смело НЕМА страшно Пожелавам ти успех

e kak taka be
    Guest
    mii..nqma li da boli pri samoto pronikvane?
    BLAGODARQ MNOGO NA VSI4KI POMOGNALI NAISTINA MNOOOGO!

Ако е с девствено момиче ще те боли много малко, ако е с някоя отракана кака няма да го усетиш изобщо
    2т. забрана за ползване на профил

Guest
    znam 4e stava dosadno no men si me boli ne kojata a samata glavi4ka i trqbva da davam smelo napred dokato ne vlqza v "mekoto" i li?sorry 4e malko kato bavno razviva6t ama naistina mi e koffti ..

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    znam 4e stava dosadno no men si me boli ne kojata a samata glavi4ka i trqbva da davam smelo napred dokato ne vlqza v "mekoto" i li?sorry 4e malko kato bavno razviva6t ama naistina mi e koffti ..
    Пич, че тя цялата вагина си е мекичка и влажна бе, от влагалището та до където ти видят очите това беше шега за очите, но до където можеш да проникнеш

УСПЕХ!

ne be
    Guest
    ne be 6toto dokat pronikna se pak ima tam koja moja ne e kat samata vatre6nost

Значи то си е мекичко и влажничко навсякъде бе бате!Може да изпиташ само лек дискомфорт от факта, че е доста тясничко, но определено докосването между главичка на пениса и срамните устни, влагалището и вагината ще е далеч по-нежно от това да се пипаш с ръка!

Ако приятелката ти е достатъчно възбудена, то и външно ще си е влажничко и мокричко

Guest
    blagodarq..o...malee...nqma da i prostq na neq..

Еййййй!!!!

Бъди нежен!!! Ще имате време да импровизирате и да сте буйни, когато вече не я боли и нея!
    УСПЕХ!!!

Цитирай Първоначално написано от -=DaRkNeSs=-
    Споко рипаи смело НЕМА страшно Пожелавам ти успех
    axxaaxxa!
    take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=34160&start

ee vij kakto ti kazaha momchetata,davai smelo,ama gledai i na mackata da i e dobre
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Guest
    e estestveno tq e na 1vo mqsto...6e vnimavam

Супер фен
    moje bi ima6 mn nejna koja....

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

ABE MOITO MOM4E TI KATO VIDI6 MACETO I 6TE SE VAZBUDI6 I NI6TO NQMA DA OSETI6 NE SE PRITESNQVAI OT TAZI BOLKA SI4KO OPIRA DO PSIHIKA !!! USPEH I UMANA \/

Guest
    blagodarq za otgovorite naistina

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Еми то си е нежна кожа там долу...не е като дланта ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си