- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Защо като си заголя малко главичката и я докосна..
Здравейте,искам да питам защо като си заголя малко главичката,и я докосна,изпитвам много гадна болка,която би попречила да осъществя всякакъв вид полов контакт.Наистина се притеснявам.Моля помогнете.Това не е шега ,за жалост... ;(
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
единственото което ми идва на ум е че там ти е много нежна кожата ... приятелят ми каза че и на него му е било така и е ползвал риванолова паста и интимен гел за измиване ... сега си е на 6+
Emi az govorq za samata vatre6nost a ne kojata koqto e okolo penisa.Prosto golqma povarhnostna bolka pri dopir..probval sam s teq gelowe ama mn boli..
rivanolova pasta?
незнам ... има доктор за тая работа тука да ти прилича на болница ... каде ги видиш белите престилки и сестрите ...само доктор му е майката...
еехххх.....ужас....то се знае че скоро няма да ида...е,ще видя ,ще опитам пак,моля ако някой знае нещо по въпроса,да пише pls![]()
Като правиш секс за първи път ще се оправи, спокойно.Първоначално написано от Анонимко
2т. забрана за ползване на профил
И при мен беше така тва не е нито болест нито нищо просто кожата ти е много нежна скоро нема да е така като праиш секс ще се оправи![]()
ooooo благодаря ви мнооого наистина помогнахте просто ме беше страх да тръгна да правя секс..и..да не мога..БЛАГОДАРЯ!![]()
mii..nqma li da boli pri samoto pronikvane?
BLAGODARQ MNOGO NA VSI4KI POMOGNALI NAISTINA MNOOOGO!
Ако е с девствено момиче ще те боли много малко, ако е с някоя отракана кака няма да го усетиш изобщо![]()
2т. забрана за ползване на профил
znam 4e stava dosadno no men si me boli ne kojata a samata glavi4ka i trqbva da davam smelo napred dokato ne vlqza v "mekoto" i li?sorry 4e malko kato bavno razviva6t ama naistina mi e koffti ..![]()
Пич, че тя цялата вагина си е мекичка и влажна бе, от влагалището та до където ти видят очитеПървоначално написано от Анонимко
това беше шега за очите, но до където можеш да проникнеш
УСПЕХ!![]()
ne be 6toto dokat pronikna se pak ima tam koja moja ne e kat samata vatre6nost![]()
Значи то си е мекичко и влажничко навсякъде бе бате!Може да изпиташ само лек дискомфорт от факта, че е доста тясничко, но определено докосването между главичка на пениса и срамните устни, влагалището и вагината ще е далеч по-нежно от това да се пипаш с ръка!
![]()
Ако приятелката ти е достатъчно възбудена, то и външно ще си е влажничко и мокричко
blagodarq..o...malee...nqma da i prostq na neq..![]()
Еййййй!!!!
Бъди нежен!!! Ще имате време да импровизирате и да сте буйни, когато вече не я боли и нея!
УСПЕХ!!!![]()
axxaaxxa!Първоначално написано от -=DaRkNeSs=-
![]()
![]()
take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!
ee vij kakto ti kazaha momchetata,davai smelo,ama gledai i na mackata da i e dobre![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
e estestveno tq e na 1vo mqsto...6e vnimavam![]()
moje bi ima6 mn nejna koja....
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
ABE MOITO MOM4E TI KATO VIDI6 MACETO I 6TE SE VAZBUDI6 I NI6TO NQMA DA OSETI6 NE SE PRITESNQVAI OT TAZI BOLKA SI4KO OPIRA DO PSIHIKA !!! USPEH I UMANA \/
blagodarq za otgovorite naistina![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми то си е нежна кожа там долу...не е като дланта ти![]()