- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момчетата
Използвате ли пристчето?
И ако да, защо?
Пускам темата, защото една моя приятелка твърди, че момичетат не изпитват някакъв особено голям кеф.
Ти си знаеш, какво правиш!
Гласувах за зависи, не разбрах какво искаш да кажеш. По време на любовната игра се включват, а по време на секс също, зависи от позата и т.н![]()
2т. забрана за ползване на профил
Kogato tvoqta priqtelka se otarve ot zadrujkite si v legloto i kogato osuznae sexualnosta si 6te govori drugo![]()
Естествено, но приятелката ми не издържа много, защото обичам примерно докато правим секс да и стимулирам клитора.
:P :P :PПървоначално написано от Ochuden
Надали точно тя има сексуални задръжки!
Момичета, а на вас харесва ли ви момчета да използва пръсти?
Ти си знаеш, какво правиш!
Ami da ako se izpolzvat kakto trqbvaLichno na men mi haresva kakto pri lubovnata igra taka i pri sexa no vse pak zavisi ot choveka
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Понякога изпитвам такова удоволствие с пръст, каквото не изпитвам с пенис.Естествено, че изпитват!
Много рядко нещо не ме кефи да ползвам пръстите си.
Glasuvah tvyrdo "NE"
Pi4ove, ta s penis ako nemoje6 da se oprai6, za kvo s prysti be??? Super stranno, edno 4e mi zvu4i netipi4no da go pravq az i drugo, 4e to prystite tynki, kvo 6te mi govorite, 4e se kefqt jenite na tva!
Az ne mislq 4e se kefqt
Ако спиш с кофи, няма да почувстват нищо.