.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

HoRa PoMoGnEtE PrObIh Si PaPa i .... !!!

probih si papa predi 2 sedmici !!! nq me bole6e sega ne me boli mnogo no kato go maja sas spirt mnogo boli i smadi ! no ne tova e vajnoto a 4e ot nqkolko dena sutrin kato stana i kato go posledna i vijdam 4e sabira jalta kori4ka dali ne se e vaspalil ?!?!?! a i mnogo me sarbi

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 1 от правилника!
    Благодаря!

Голям фен
    Определено се е възпалил и за това боли и сърби. Трябва да отидеш да ти предпишат някакво антибиотично кремче.

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Фен
    Град
    Nqkade tam.... v syrceto na zaiuu!
    Hahhahahaha!Otidi na lekar mila!
    Znai6 4e se bazikam :P Shte se orpai6 we!

MnOgU oBiCHkAm ZaIu!{p}

Фен
    Град
    Онзи виртуален затвор за човешкото съзнание, наречен Матрицата
    И това в раздел Любов... Ама айде, нали си на зор... Най-сигурният начин да се справиш с възникналия проблем е да се обадиш или да посетиш лично хората, извършили въпросната манипулация.

Мега фен
    За такива неща се купува салицилов спирт 1%. С такъв съм промивала обиците си по лицето и не е имало проблем. Да, отиваш при човекът, който те е дупчил, а ако е бил някой напълно незапознат, отиди в някое студио.

Фен
    Град
    Tam KyDetO niKoi Ne XoDi
    Epa nzm!Po4istvai mqstoto redovo,griji se za nego!Az imam po 4 dupki na vsqko uho i v na4aloto taka be6e i pri mene,no sega nqmam nikakuv problem \/
    What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...

Guest
    Ужас кой ви кара да правите тия работи езици пъпове отврат пък и това с възпалението си е неизбежно ГАдост и Заразааа

Голям фен
    Град
    София
    fucking crack heads
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

MNOGO BLAGODARQ !!! MERSI NA VSI4KI !!! BRAVO

Мега фен
    Защо да е неизбежно?

onaia_ot_snoshti
    Guest
    ako spirta mnogo ne ti ponasia, probvai kislorodna voda. az taka si mazah moito. samo deto pri mene imashe drug problem.. organizma mi ne go prie ipiercinga i obicata padna.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си