.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    koko 2
    Guest

6amara-edin den se napih

kvo 6e kaete za tova par4e men mnoo me radva klipa i pesenta

mi da ti kaja az ne sum q slushala dai neshto link da q chuq i shte ti kaja

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    ХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХ
    Тоя е толко жалък,че няма на къде...Оги Дог ми е некъф симпатичен ама Шамаренко и компания...толко са напили от е'на бира 2 литра за 5 човека че зели та решили че ша правят рап,ма не успели да нацелят стила и то станало 100% рийл шит

jko
    Guest
    a we ti si basi realniq we kloun pesenta e ok

Град
    Da Ghetto
    Новата песен на Шамара е мега мега добра,
    видяхте ли балъченца, кой е рапър номер едно сега?
    Bling' bling' излиза на улицата,
    пазете си децата,
    аз съм хип-хоп поет,
    вкарвам тъпаците във кофите за смет,
    никой не може да ме спре,
    аз имам пари, коли, жени за теб не ме ебе.

Фен
    Град
    Varna
    ave 6amara 4e e kele6 kele6 e ma Jamalke Slua6i malko Gumeni glavi ot starite im pesni ama ba6 nai starite im deto sa predi da se razdelqt eto tova sa pesni eto tova e istinskiq 6amar sq e palen balak verno ma se pak mu slagam RESPECT !

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от jko
    a we ti si basi realniq we kloun pesenta e ok
    сега ми става ясно 1 че си говорил на мен и 2 колко си пропаднал

За Гумени Глави нищо не съм казала...ама някои хора се развиват а други пропадат...Колко Жалко!Всъщност и известна част от пловдивския олдскул е така...

jko
    Guest
    a we ti si zle prosto pesenta nqma zabelejka . klipa e mega dobar i mnoo kefi . puk ot plovdif koga nekoi e pravil stoinostni ne6ta vsi4ki sa nekvi poziori na guru muru krs meeres basi balucite tam samo edin stava no toi e v zatvora pone e istinski gangsta a ne samo na dumi

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХА Уууу тоя у затвора е наай-якия раперяга,маааааааааааааан хахаха
    Искаш да ми кайш че Хората на Изгрева,РагаУан,Псайко Тийм...че даже айде и Ударната макар че ми паднаха в очите са позери...при това положение ти з акфо живееш бе

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХА Уууу тоя у затвора е наай-якия раперяга,маааааааааааааан хахаха
    Искаш да ми кайш че Хората на Изгрева,РагаУан,Псайко Тийм...че даже айде и Ударната макар че ми паднаха в очите са позери...при това положение ти з акфо живееш бе
    Мале на тия само като им чета имената ми се повръща. РАГА УАН? Ямайска чалга? Не, благодаря! Хората на изгрева? Представям си грозни брадати типове с дредове, блуаааах! ОТВРАТ!

Guest
    Ванко 1 рулз! Поне е риъл и е в затвора, докато останалите само си измислят, че са били там.

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    ХАХАХА
    то тфа ако е песен
    по скоро е едно огромна оригня...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от forrzi
    ХАХАХА
    то тфа ако е песен
    по скоро е едно огромна оригня...
    Че оригнята е най-хубавото нещо след пръднята. Няма по-мъжко нещо от тва. СУПЕР Е!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ми не само Рагата има дредове и при това са супер добри хахахахаха

Guest
    Дредвовете като прическа и цялата раста култура са най-отвратителното и отблъскващо нещо, което се е случвало на човешката раса след хипитата.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Да бе знам ей за тфа човечеството се унищожава..Отрича любовта,мира и слънцето

jok
    Guest
    4estno ti kefi6 li se na hora koito revat postoqnno kak ne tebe se krade puk kradut kato zamaqni ot jeru i krs one bati sme6nite i za kvo peqt edinstvenata im tema e - az ne peq za pari koli _ samo 6toto 6amara i kompaniq kazvat na glas kak stoqt ne6tata v 6ibaniq jivot kvo iskat da kajat 4e ne iskat da sa s goteni jeni togava sigurno iskat da sa s goteni maje blahh otvrat teq mai sa geiove a az geiove ne slu6am

Супер фен
    BG rap ne slu6am...odavna mi omruznaha

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от favor_91
    BG rap ne slu6am...odavna mi omruznaha
    Оффф ти па насякъде изказваш баси и смислените мнения тъмън на място ша знайш...кат не слушаш си трай

джок,ако това за нещата в "шибания живот" дай сички да се самоубиваме шот то не си струва бе бате...едните само са гърмят а другите въртят задници...е прекрасно...гангстер бил...мани бе...Гетаци..тука няма гета...И що у рапа ..твоя рап,ако не се мразят то техните забавления са някой да друса кючеци... Ъъъъъъ хахаха

Guest
    Добре де, аз много харесвам Necro, Q-Unique, Arsonists, Non Phixion, Lordz Of The Underground, Jedi Mind Tricks, Gravediggaz, Dark Lotus, Public Enemy, Danny Diablo, НО от Бг ъндърграунд направо ми се повръща. Слушам само Мишо Шамара и GGP!!!! Велики са!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Срам срам излагация обиждаш велики чужденци

Guest
    Eпа що да ги обиждам? Не ме кефят тоя Диджей Даркстеп, нито Ударната Група, ното Копие Крю или кви бяха там нито Смотан ЕМ СИ и т.н. КАИСИЕВА ГРАДИНА И ГОШО ОТ ПОЧИВКА МУ Е МАЙКАТА!

Фен
    Град
    Varna
    Jamalke mn sa farlq6 sladur4e {} uspokoi sa malko obi4kam si ta

a ako stava vapros nenzam ma za mene li4no ot dosta vreme vajat samo Horata ot Getoto !!!!!

Guest
    ЕДИНДЕНСЕНАПИХ А!
    ПОСЛЕСЕСБИХ А!
    ИГЛАВАТАНАЕДИНСКАПАНЯКАЗР АЗБИХ!!!!!!!!!!!

Фен
    Град
    Nqkade tam.... v syrceto na zaiuu!
    Mnogo qka pesen!A i teksta

MnOgU oBiCHkAm ZaIu!{p}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си