.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Голям фен Аватара на tainstvenata
    ne6to ne razbrah ... zna4i jito s med qde6 ... sas drugite ne6ta

naprimer republika i jivo s med tai li?
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от х
    az tova go znam s16toto, no s oveseni qdki s mlqko! mn e vkusno, zasi6ta i ima rezultat! opitaite s oveseni qdki \/
    Овесените ядки вършат ли работа?
    Нямам нищо против целогодишно да ям само мюсли хаха
    ама става ли нещо?...:/

Guest
    Тази диета е знам но аз не я използвам за да отслабна или други такива неща аз я използвам просто за здравословно хранене.Всяка година в началото на пролета ям само жито две седмици и после чак до есента се чуствам супер.

Аз пък знам начин за премахване на целулит-натъркване на мястото с морска сол, казват че помага ама се прави по-дълго време

Абе хора аз реших да пробвам тази диета обаче...незнам дали ще подейства Това жито не е ли много калорично Гледам в 100г има 350 калорий??? И колко време трябва да се яде жито, за да се отслабне видимо

AWE 6TO NE SE ZAVRETE NQKADE NE STIGA LI 4E MOMI4ETO SE E POSTARALO DA NI POMOGNE KATO GO SPODELI TUK TOVA NE6TO PAK I 6TE KAZVATE 4E NE BILA VIJDALA ILI 4E I SE PREVIJDALO !!! BASI HORATA AMI PROBVAITE I 6TE VIDITE DALI POMAGA WE !!! TQ GO KAZVA DA NI POMOGNE NE VI ZADALJAVA DA GO NAPRAVITE !!!

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от MTV_GIRL
    AWE 6TO NE SE ZAVRETE NQKADE NE STIGA LI 4E MOMI4ETO SE E POSTARALO DA NI POMOGNE KATO GO SPODELI TUK TOVA NE6TO PAK I 6TE KAZVATE 4E NE BILA VIJDALA ILI 4E I SE PREVIJDALO !!! BASI HORATA AMI PROBVAITE I 6TE VIDITE DALI POMAGA WE !!! TQ GO KAZVA DA NI POMOGNE NE VI ZADALJAVA DA GO NAPRAVITE !!!
    oleeeee macka po spokoino prosto pitat dali vmesto da otslabnat moje da ka4at nqkoe dr kilo se pak nqkoi kazvat i 4e ot jitoto se debelee
    spoko ne se qdosvai naprazno :P

Guest
    е хайде някой от другите който е пробвал диетата да каже има ли ефект

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си