- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувки с вкус на ...
Ся си чета стар брой на немското Браво и попаднах на анкета , в която пише че в Германия било много гнусно да се целуваш без някаква ментова дъвка в устата
Интересно ми е , как е при вас ? Възможно ли е въобще винаги , когато си с гаджето да си с ментова дъвка в устата ? И това не омръзва ли ..
И.. като последно : Обичате целувки с вкус на ...![]()
Poneje sam nepushachka mi e kofti momcheto s koeto se celuvam da ima ,,vkus'' na cigari.... Po priqtno e da si svej ili pak s vkus na nqkvi plodove ne sluchaino se prodavat dyfki za ,,svej dyh''...![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
hah.. ne e zadaljitelno da si s davka.. davkata spored men e za pu6a4i ,sled kato sa pu6ili da si vzemat edna davka(za da ne draznqt polovinkata)...ili pak ako edin ot dvamata e hapval ne6to s po specifi4na mirizma.. moje da podav4i malko)
Дъха винаги е важен иначе и на теб и на него няма да му е приятно!!!
дали е възможно?не,разбира се че не е възможно секи път да дъвчеш дъвка докато се целуваш!а това не може дая омръзне-ти просто свкиквашИнтересно ми е , как е при вас ? Възможно ли е въобще винаги , когато си с гаджето да си с ментова дъвка в устата ? И това не омръзва ли ..![]()
с вкус на плодова дъвка..или на нещо сладко \Обичате целувки с вкус на .../
Подщи 99% преди целувка съм с дъвка...бившият ми пушеше цигари и беше мн гадно да го целувам след като е пушил...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Мда след цигара е гадно...аз съм непушачка също и ми е неприятно...Хм иначе дъвка е яко хаха..аз почти никога не си вадя дъвката ми си я каширам...Зависи колко ще се разгорещяват страстите...
Най-сладката ми целувка беше на централна автогара с едно парче бял шоколад м/у нас и беше супер якоЛошото беше че не бях яла нищо пт 24 часа и не бях спала и от тоя шоколад ми стана лошо:/
Не може винаги да сме с дъвки...
Не ме е гнус да се целуваме,когато няма вкус на плодовете в устата,целувала съм го даже след като е пушил,целувките му са сладки винаги за мен
ox moito gadje postoqno miri6e na cigari ujasno e .......
po dobre na menta otkolkoto na cigari.........
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Обичам целувки с вкус просто на уста. Прекалено ментовият дъх е леко неприятен, ако ти не дъвчеш дъвка. Цигареният не ми пречи много, макар че напоследък му отвикнах...
Мда и аз съм от този тип момчета които Не пушат!И за това никога не бих допуснал партниорката ми да я допусна до себеси (когато се целуваме и то с език...)което ме отвръщава и погнусяваПървоначално написано от He3HauKa
![]()
Та що се отнася за предпочитанията ми относно вкуса или там квот е предпочитам да е свеж , а защо ли пък не с вкус на мента или на нещо по-приемливо за да няма конфузни ситуаци!
то вкуса в устата идва и от проблеми със зъбите...ей го на сега ми се счупи една пломба и някак си и с дъвка и без и да не пуша и да пуша пак ми е гаден... той уж отказа цигарите ама щом аз пуша и той пуши...се пак се целуваме
а за дъвките аз не ги вадя от устата дори и когато спя ... се тряя да имам нещо да дъвча щото съм много нервна
Az mrazq da se celuvam s gadjeto, kogato tyko 6to e mahnal cigarata ot ustata si. Prosto neponasqm "vkusa" na cigari[makar 4e i az samata pu6a].Ina4e ne sam za dyvkite no az mnogo 4esto gidyv4a za6toto se pritesnqvam da ne me razbere kakvo sam hapvala predi da izlqza za sre6ta,ot tazi gledna to4ka izpolzvam dyvkite za svej dyh,te me predrazpolagat kum celuvki.Ina4e mnogo obi4am kogato idem na kafe toi da si hapne limon4eto ot kolata i az da go celuna togava.Mnogo qkoooo...ina4e s nqkakf strani4en vkys sy6to e mnogo qko kakto i kogato ne moje6 da mu napravi6 plan na meniuto[smisal kogato nqma nikakf "vkus"].
![]()
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!
i az sum na tova mnenie,no poprincip nqmam pretencii kakuv shte mu e vkusa samo da e svej...inache kato se nalaga kakto kazva sherry celuvkite mu vinagi sa sladki za menПървоначално написано от sherry
ами моят приятел не пуши и винаги има свеж дъх или пък с вкус на черешка от дъвкаи с него целувката е много приятна
Иначе предишният все си миришеше на цигари и ми бе кофти или на ракия .. Ой ужас![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
бившата ми пушеше и много мразех когато няма дъвка и даже отказвах да я целувам по димящата паст
дъвките са хубаво нещо...
но по яко е без никви работи
...миеш си зъбките преди да излезеш на среща с гаджето и всичко е ток![]()
The closer you get to the meaning, the sooner you know that you`r dreaming...
Ot kakto se pomnq vechno sym s Orbit v ustata, veche prosto mi e navik, gadjeto - syshto, no ne e zadyljitelno. Nqmam nishto protiv i da sme bez dyvki...Pak si mi haresvat celuvkite.![]()
A inache obojavam da go celuvam kogato e pil vodka,a parfiuma mu napravo e popil po ustnite mu i smeskata mejdu dvete (vodkata i parfiuma) napravo me vludqva :P .
I`m trying to make your dreams come true...
Opredeleno sigarite ne ostavqt hubav duh!!!Az lichno bih predpochela s vkus na krem karamel ili limon i dvete adski mnogo gi obicham