.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    somebody
    Guest

Съвет относно проблем с мойта

Значи преди два месеца се запознах с едно момиче по irc и така се запознахме, после излизахме заедно на кафето, навън, обсъждахме проблемите си и си говорихме доста, по едно време разбрахме, че трябва да видим какво ще излезе от това и така тръгнахме заедно.И така до преди няколко дена, цял месец и няколко дни, докато по едно време всичко това СПРЯ.Бяхме заедно следобяда и се разхождахме из НДК и парка наоколо и стана време тя да си ходи и я изпратих.Усмихна се и замина, без целувка, без чао и т.н.След 1 час реших да и се обадя да се видим пак на следващия ден, обаче тя не вдигна.Реших, че не е в нея телефона или не го е чула и се обадих пак.Звъннах, затвори ми.Мислех, че момента не е подходящ и сега е заета.Обадих и се пак след 1-2 часа и пак ми затвори.Пратих и смс да попитам защо ми затваря, тя не отговори.На следващата сутринта вече бях доста огрижен, обадих и се пак, но пак ми затвори.На следващото обаждане -> "Телефонът на абоната не е включен".И така до сега.Това трае вече няколко дни, при което вече почти спирам да мисля за нея, явно и тя за мене.Та от всичко това което ви разказах искам да м идадете съвет горе долу какво да правя от тук на сетне.Не искам да я загуба, искам да си продължим да сме заедно и да не се спира до тука.В момента нея я няма в София и не мога да се свържа или да говора с нея лично, но когато си дойде ще отида, ако все още не е късно.

Не и се обаждай от твоя телефон бе хитър! Обади се от друг и я помоли да се видите.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    А така,

Обади й се от друг телефон.

Защо го прави? ...може би просто е решила, че не си й интересен и не иска вече да се виждате, но не е искала да ти го казва директно, а да ти го покаже.

Успех.

somebody
    Guest
    Пробвах го и този номер, няма смисъл.

Guest
    По добре да ми каже какво всъщност чувства, за да знам какво да правя и аз, а не да ме оставя в размисли какво съм сгрешил, макарче не сме се карали от няколко седмици и няма обяснение за това.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    По добре да ми каже какво всъщност чувства, за да знам какво да правя и аз, а не да ме оставя в размисли какво съм сгрешил, макарче не сме се карали от няколко седмици и няма обяснение за това.
    Е как да ти кажем какво чувства?! Аве ти редовен ли си?

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Аз съм имал такъв проблем и за голямо мое съжаление нищо не помогна.
    Рано или късно ще успееш да преодолееш случилото се.
    Вече дали ще е по-трудно или по-лесно...зависи.
    Успех.

Чичка, не се занимавай с нея. Щом те е зарязала ей-така, без обяснение, без нищо, значи всичко е приключило.

П.П. Оправи си правописа.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

somebody
    Guest
    Сорка за правописа ама сега се прибирам и горе долу не мога д вида какво пиша (ако ме разбирате кво иам в предвид).

WILD_BOY - имах предвид, да ми кажете начин, че да я попитам какво чувства и какво ще правим от тук на сетне.Май ти си нередовния, а?

p4elata_brumze - вече го преодолявам и почти не мисля за нея, просто се питам за причината.

Супер фен
    Град
    София
    Хм....станна работа!И е мн глупаво да се криеш така от някого
    Няма смисъл...а да не би да се е случило нещо,което да я е разочаровало...примерно нещо да си и казал без да се усетиш,че ще я засегне???

Мега фен
    Ще ти кажа какво чувства - абсолютно нищо. И е страхливка, щом те зарязва по възможно най-тъпия начин.

Moже да си сгрешил нещо,а може просто да харесва друг и да я е страх да ти го каже
    Бъди различен,бъди готин.

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Mоже изобщо да не те е харесвала чак толкова и да не е знаела как да ти го каже, а и доста често "чувствата" дето ги има в чата наживо всъщност не са си баш така.
    Тъпо е от нейна страна, че не може дори да ти каже в очите истината.
    Според мен не се занимавай с нея, остави я тя да те потърси, ако не те - здраве да е, намери си друга, не е нито първата, нито последната
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Супер фен Аватара на sometimes_
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Ще ти кажа какво чувства - абсолютно нищо. И е страхливка, щом те зарязва по възможно най-тъпия начин.
    Syglasna sym... Ne q tyrsi daje, shtom ne mislish veche za neq-ostavi q da si jivee mizerniq jivot.
    I`m trying to make your dreams come true...

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Moje nqkoi da i e kazal ne6to lo6o za teb..ili 4e q l1je6 li nz, i sega da iska da ostavi ne6tata taka....se edno ti si znae6 4e si sbyrkal.Ako e taka normalno e da ne iska da ima vryzka s teb.No pyk si dlyjen da razbere6.Moje da iz4aka6 1-2 dni i da q potyrsi6 pak.

Голям фен
    Град
    София
    Ми... на понятието "мойта" и аз нямаше да искам да те чувам брато
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

az vikam izob6to da ne se zanimava6 s neq
    6tot o4eizvadno e 4e tq ne iska
    ne se kosi i gledai napred ima mnoo dr momi4eta koito dori da skasat s tebe ne biha go napraili po toq tap na4in...pf

I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!

На мен ми се случва горе-долу същото с момче от чата. Уж много се харесвахме, видяхме се няколко пъти и след това той просто изчезна. Не ми вдига като му звъня.. Може би си има проблеми... май аз съм му била най-големия проблем. Но както казвам аз - майната му, да не е единствен. Бих те посъветвала и ти да направиш същото - такива хора не заслужават внимание
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

NAchi tq ili ne iska povech e da e s teb ili neshto e zgavila i to mnogo zle!!!PO dobre pomoli nqkoq neina priqtelka za pomosht i razberi neshto dokato tq reshi da ti vdigne telefona ili prosto ako znaesh kude hodi na kafe ili neshto takova otidi tam suvsem sluchaino!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си