- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Nai-gotinata luja!!!!?
Koq e nai-gotinata luja koqto znaete za 01.04? s kakvo dnes vi izlugaha, a vie drygite?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.
hahahaima kifla na tavana
az ne moga da izmislqm qki i vvse me lujat s nqkvi prostotiiki na koito vse se hva6tam(ot sorta na "Ima hlebarka na stenata" ili "Ne6to si se izcapala")
)):}}}
![]()
![]()
оо неска сички ми се връзват на лъжите.. на един му казах че искам да праиме секс без обвързване и като почна да ми праща некви смс-и "къде си" "аре да излеземе" "искаш ли да ти се обадя" ахахах и накрая ми писна да го лъжа и му казах истината а той се праи на ударен вика "аз си имах едно наум" имал си кур науми на други също подобни.. разбрах че много от тях или са ми навити или са загорели..
![]()
Едно момче ме излъга, че ме обича...А принципно много се драчим с него.За малко да се хвана![]()
мена както обикновенно пак ме излагаха с некаква тъпотия , а аз никои немога да зилъжа![]()
живей си живота(другото не е интересно)!!!!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
хах моя зъл мозък заработи още сутринтамайка ми каза да ида СКОРОСТНО за яйца,влачих се 15 мин и след тва като се прибрах ги скрих зад вестника и й казах че нямало.и тя тъкмо щеше да изпадне в истерия и й казах че има и се изнесох на бегом щото май се ядоса
![]()
hahahaha ti si ujasna prosto ei :}}}}} as ina4e nikogo ne sum lugal dneska ne bqh v nastroenieПървоначално написано от fti4ka
Не съм лъгал днес и не са ме лъгали
ne mojah da izlyja nikoi, samo malko pozloradstvah....
аз пък никой не метнах днес и мене само тука кифлата и това, че става платен сайта ме излъга...иначе за другото напълно нормален ден си беше![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Не знам дали не се измъкна педерасът, но закъсня с 50 минути и каза, че билко нарочно, защото е 1-ви април.
Първоначално написано от Master_88
и при мен е така...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Не лъжа в никой ден от годината![]()
Т'ва е, щот' съм непорочен![]()
Ха ха аз на майка ми вчера сутринта : ...ЪъЪъ,Мамо,аз такова...ъъЪъ аз вчера така де...сложих си...Ъъъ обица на езикаИ тя горката жена ми се върза и няква толкова се стресна " Ама каква е тая обица,защо не ми каза"...Като разбра,че е първоаприлска шега и двете сме се хилили 10 минути
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
za mene pak si be6e den kat den....
samo edin fr se izbazika 4e me obi4al,makar 4e o6te go tvardi ,tei4e moje da ne e 6ega haha![]()
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
Мен ме излъга майка ми , но беше брутално! Тръгваше за една вила и ми беше оставила пари преди това , но аз исках още! Та с татко я караме и стигаме , тя слиза и ми вика "На бюрото съм ти оставила пари!" аз викам "добре" и се прибираме и гледам бюрото - няма нищо , звъня и и тя ми вика "Хаа нали каза , че е 1ви април" ! Ядосах се мн!!![]()
Na men mi kazaha "Kva e taq kryv na uhoto ti be.. "
i az sa panikiosah shtoto i predi tva sashtiq c hovek ma laga nqkfi prostotii det ne se varzah i toi mi go kaza tva super stresnat![]()
E to4no nai-gotinata nz koq e.Az dnes ne izlugah nikoi,6toto zabravih(sraamm![]()
) a men me izlugaha nqkolko puti.
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Ne sym lygala nikoi... 6ot zabraixi mene ne me lygaxa
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
bratmi mi kaza 4e hlaadilnika e pulen...i az tupaka se hvanah
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Едно момиче ми дойде на гости в моя град. Развеждах я насам-натам и отидохме унас и после у един приятел. Имаше мач Берое - Локо плд и уж щяххме да ходим, ама се понапихме. И с това момиче (не чак да незнаме кво правим) целувахме се а-у...и отидохме в другата стая..правихме секс. Вечерта ли и аз незнам кога тя ми каза "Аз мислех че само се лигавихме" и аз отвърнах "Ами тогава "майтап бе Уили, първоаприлска шега"