- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Старо гадже
Здравейте на всички,искам да ви помоля за съветче,ситуацията е малко сложна,но се надявам да ме разберете.Значи,на 18 съм и преди 6месеца скъсах с едно момче,което адски много обичах и сега обичам,може би единственият,който ще обичам нз.Скъсахме по ред причини,държах се като няква психарка и непрекъснато си мислех че ми изневерява(ама,хора тои не е в СФ при мен,и де да го знам какво прави).Както и да е точно на РД-то ми ми каза че късаме искал почивка и нз си кво,ок разделихме се писах му смс,не отговори на нищо,преди 2месеца тръгнах с друго момче,не го обичам,харесвам го да,мн е мил,държи се страхотно с мен,но не е същото както с бившия.Но не тва е проблема.Преди 4дни стана така че трябваше да се чуя с бившия,говорихме по тел,след това той ми прати смс че като ме е чул се е замислил какъв идиот е и какво е изпуснал в мое лице,че ме обича,че никога повече няма да позволи да плача,освен ако не е за нещо хубаво и иска пак да опитаме.Хора кажете ми какво да правя,да оствя ли С и да тръгна със бившия или какво? Моляви дайте ми съвет,мн ще съм ви благодарна...
Направи това, което мислиш и чувстваш за правилно.
Според мен - върни се отново при бившия си. След като толкова много го обичаш, а и той теб, това ми се струва сякаш най-доброто решение. Защо ти е да си с някой, към който не изпитваш кой знае какви чувства? Какъв е смисълът?
Човек разбира какво е имал чак след като го загуби, така че...дали ако тръгнеш отново с бившия това няма да засили още повече чувствата ви и следователно да заздрави връзката ви?
ako bqh na teb 6teqh da sum na sedmoto nebe ot 6tastie-varni se pri biv6iq!![]()
Мали тръгвай веднага с него!!!Аз съм в такава ситуация....скъсах с едно момче,дет много обичах преди 7 месеца,поради тва,че мн го ревнувах от различни градове бяхме абе ужас...При мен проблема е,че мн го обичам ама той никога няма да поиска да е пак с менЗа тва използвай шанса докато можеш....ако виждаш,че неще теглиш чертата и тва е...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
poslushai surceto si i se vurni pri bivshiq nqma smisal da si s chovek koito ne obichash i nqmash chustva kum nego...ne izpuskai shansa si da budesh shtastliva,zashtoto mnogo momicheta a i momcheta nqmat tozi shans!![]()
Преди известно време бях в абсолютно същата ситуация- с изключение, че той наистина ми изневеряваше (поне за една знам)..... половин година след като вече нямахме никакъв контакт се срещнахме, аз още бях готова на всичко да сме заедно (а и много добре знаех какво значи това "заедно" - на километри разстояние, пак с изяждащите ме съмнения и т.н.) говорихме много и до никъде не стигнахме - сега съм безкрайно щастлива, че се получи така! В момента са минали 6 месеца от тази среща- обажда ми се от време на време, пишем си по някой друг e-mail, обаче вече не потръпвам като чуя името му, не ми се разхлопва сърцето когато видя, че на дисплея ми се изписва неговия номер! Като си направя равносметка е било повече мъчение, а пък са ми останали много добри уроци! Може би на теб още не ти е дошло времето да го оставиш в миналото, опитайте- защо не! Само че колкото повече време продължавате, толкова повече се заплита всичко и става все по-трудно да прелистиш страницата! И все пак най-добре да изживееш цялата ви връзка, от колкото един ден да съжаляваш.... много късмет ти пожелавам!
Новия от твоя град ли е?
А за бившия защо не пробвате пак?!
Vslu6ai se v surceto si![]()
Бъди различен,бъди готин.
благодаря на всичко които ми отговориха,адски мн ми помагате,да аз наистина мисля да се върна при него.На момичето,което каза че знае че тои няма да се върне-мила аз си мислех същото,защото моят човек е супер голям инат и реши ли нещо-прави го,така че не се отчайвай,никога неможе да знаеш какво ще се получи.И да новият е от Сф-аз също.
Помисли си как ще ти е по-удобно!Да сте от различни градове(бившия) или да сте от един град(сегашния)!
това с градовете е ясно,но пък като ги няма чувствата имали смисъл?
Е,вече ако чувствата,към единия са много по-силни,трябва да разбереш,че като е от друг град,трябва да имаш търпение,че няма да може да се срещате много често...
Следвай сърцето си...
Ако искаш да си с него,върни се при него,няма какво да му мислиш,пожелавам ти много щастие
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Ne sym 4ela drugite otgovori, no spored men trqbva da se vyrne6 pri biviq. Makar 4e tova ti go re6ava6. NO az mislq taka za6toto, ti sama kazva6 4e o6te go obi4a6.Nqma smisal da hodi6s drugoto mom4e 6tom ne go obi4a6.A i dokolkoto razbrah v teb e bila gre6kata za da skusate s biv6iq i za da te zareje.Ako malko se opravi6 i po4ne6 da mu vqrva6...[ a i 6tom toi e proqvil interes kym teb otnovo... zna4i i toi te obi4a vse o6te.] mislq 4e ako mu povqrva6 6te ima6 uspeh i 6te si bydete zaedno ...
Neznam kakvo drugo da ti kaja- samo Uspeh.! posle napi6i kakvo si re6ila i kakvo e stanalo ... 4e mi stana interesno)
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!
Да правилно всички сме на едно мнение върни се при бившия!!!
Не си изпускай шанса да не съжаляваш!!!
Нито някакви си разстояния, нито някакво момче,с което си сега и дори само харесваш могат да ти попречат! Просто действай единственото,което можем да направим ние е да ти пожелаем УСПЕХ![]()