Здравейте на всички,искам да ви помоля за съветче,ситуацията е малко сложна,но се надявам да ме разберете.Значи,на 18 съм и преди 6месеца скъсах с едно момче,което адски много обичах и сега обичам,може би единственият,който ще обичам нз.Скъсахме по ред причини,държах се като няква психарка и непрекъснато си мислех че ми изневерява(ама,хора тои не е в СФ при мен,и де да го знам какво прави).Както и да е точно на РД-то ми ми каза че късаме искал почивка и нз си кво,ок разделихме се писах му смс,не отговори на нищо,преди 2месеца тръгнах с друго момче,не го обичам,харесвам го да,мн е мил,държи се страхотно с мен,но не е същото както с бившия.Но не тва е проблема.Преди 4дни стана така че трябваше да се чуя с бившия,говорихме по тел,след това той ми прати смс че като ме е чул се е замислил какъв идиот е и какво е изпуснал в мое лице,че ме обича,че никога повече няма да позволи да плача,освен ако не е за нещо хубаво и иска пак да опитаме.Хора кажете ми какво да правя,да оствя ли С и да тръгна със бившия или какво? Моляви дайте ми съвет,мн ще съм ви благодарна...