.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: za vejdite?

baby-tooooooo
    Guest

za vejdite?

zna4i imam nqkolko vyprosa otnosno vejdite.pyrviq e koga za pyrvi pyt si oskubahte vejdite(za momi4eta)kak si gi oskubahte-mnogo tyniki,tynki,sredni,debeli,samo gi po4istih?i mi e intresno kakvi haresvate po tynki ili debeli?i dali malko gi pod4ertavate s milov.are plsss iskam otgovori!moje i mom4eta da pi6at kakvi vejdi predpo4itat!

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    Oskubah si gi 7mi klas mai ...po-to4no bratov4edka mi mi gi oskuba....po-skoro gi po4isti....az posle si gi dooformih i do den dne6en sym s taq forma...zapazila sym estestvenite izvivki na vejdite 6tot me draznat super tynkite vejdi

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

az taq godina-ne 4e mn gi skubq,samo suvseeeeem leki4ko si gi oformqm,men si me kefqt

Guest
    Лятото между 7 и 8 клас.. Преди да вляза в гимназията. Почистих ги и ги пооформих леко, но и аз запазих естествените извивки. Слава богу нямала съм ключ (в смисъл една вежда ), щото май трудно се поддържа .. липсата му. По принцип много мразя супер изтънени вежди или направо оскубани и нарисувани .. Супер грозно ми е. Но и дебели хич не ми се нравят. Просто се набиват на очи . А все си мисля, че веждите са последното нещо, което момчетата забелязват , тъй че не се тормози
    P.S Като ти се отвори сайта отгоре дето пише "Каталог за красота" мацката има хубави вежди според мен

Голям фен
    Град
    United We Love You
    emi i az kam 7mi klas moite vejdi sa mn tunki i me drazniat debelite vejdi nemoga da gi gledam govorim za jeni s debeli vejdi
    т. 2, 9

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Ми първо като си ги оскубах беше май в 6 клас и първо си ги почистих. После постепенно си ги изтънявах и сега съм със средно тънки-нито дебели, нито тънки. По-скоро си ми стоят естествено.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Май в 7 клас бях. Сега си стоят естествено - не са тънки нито дебели. Вожната е да отиват на лицето ти - не какви харесваме ние! Понякога слагам и молив - примерно като съм със силен грим...

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    za 1 pat si gi oskubah, 1 sedmica predi 13-tq mi rojden den!! I samo gi prochistih, no posle poveche zapochnah da gi skuba no ne mn!! Inache haresvat mi kak sa.. i samo gi prochistvam =) .

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    ми в 7ми само го почиствах малко и нещо лятото ми прищраха и през един месец им сменях формата=) много е важно формата да е правилна, щото променят израза на цялото лице..
    и в момента доста си ги харесвам
    алелуя.

Повече от фен
    Az v 6ti klas po4nah malko po malko i sega kato si vidq snimki ot togava... dosta sum gi bila iztanila.No sega postepenno si pravq jelanata forma i ve4e ne sa mn tunki-normalni.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си