.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Ами казвам се Деница /добро начало ли беше?/.Само на 14 съм, а рожденният ми ден е на 24.09.Лично аз се определям като доста по-разумна от масата на моите години.Родена съм в едно малко провинциално градче - Горна Оряховица.Не съм се местила от града ми и все още съм си тук.Не знам благословия или проклятие е това.Нали знаето всяко нещо си има своите плюсове и минуси.

Първите години ги изкарах у дома - с майка.Тръгнах на градина сравнително по-късно.Наложи се да спра по здравословни причини.По-късно от предучилищната до 7-ми клас бях в 3 ОУ.Имах мечти после за ХГ ВТ, но по лошо стечения на обстоятелствата съм в ПГЛПИ "Атанас Буров"...Тъжно, но истина.Смятам тук да вметна за Английския. Уча го 8 година вече.Голяма страст ми е.Защото не научавах нищо ново на държавното у-ще, помолих наще да се запиша на У-ща Европа.Догодина съм сертификатен курс ^^

За музика...Хмм какво да кажа...Стил точен също.Мисля, че ми личи какво слушам.Във всеки случай не е ЛП

За хоби?? Ми...Обичам да рисувам и то много ^^ Май това е като се замисля.А да...Събирам снимки

За любов да кажа ли нещо? Разбивали са ми сърцето /ах, колко балано звучи / май два пъти.Не съм сигурна за първия, че ме боля толкова много.Пак два пъти съм и била влюбена...Ах...Сега си имам приятел, много държа на него, но не е като първите двама
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Guest
    hi!mmm kaam se viki rodena sam na 13.05.1992 na petak 13ti v 18.18min!taka ami na4i slu6am sqkva musika bez 4algata,v sedmi klas sum no ne moje da se kaje 4e u4a.. imam 2sestri i dvama bratq!!!! nqmam gadje za sajalenie

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Mи както виждате от надписа над аватара се казвам Роска-тоест Росица се казвам но ми викат Роска, или Роскеее. Родила съм се на 5.08.1986.
    Тъпо е да кажа какво уча и какво спортувам, едва ли е кой знае колко важно но все пак- уча в Икономически университет Варна, преди учих в пета езикова във варна.

Спортувам гребане с лъжица от паница и вдигане на пълна и сваляне на празна чаша, както и бягане след автобуса- най-често неуспешно.
    Слушам каквото ми пуснат Нямам нищо против никоя музика(освен можеби дет метъл) , най-много обичам рок. Любими групи са ми Аеросмит, Depeche Mode, Nirvana.

МНого съм разсеяна- феноменално разсеяна. пособна съм да търся часове нещо, което е в ръката ми- или да си търся слънчевите очила докато съм с тях, както и да забравя нещо в момента в който са ми го казали . Винаги закъснявам за всичко, и винаги правя всичко в последния момент.

Никой и нищо не мразя . Гледам да се усмихвам коклото се може повече , и да не мисля за лошите неща, които ми се случват. Болен оптимист съм, но понякога като се депресирам ставам много черногледа. Отстрани изглеждам леко простовата, защото съм гръмогласна и не обичам превземките и хора които "се държат на положение". Дразнят ме хора, които са като коне с капаци и не могат или не искат да приемат чуждото мнение и чуждите възгледи за живота (за съжаление те са много )

Прекалено съм откровена и често съжалявам за неща дето съм казала.
    Обожавам приятелите си- не мога да живея без тях. Около мен винаги трябва да има хора и дандания, иначе ставам много тъжна.

Ужасно съм мързелива. Обичам да лежа на слънце и да пуша. Също да чета книжки \/
    Нямам гадже, нямам връзка над един месец. Не съм срещнала човека, заради когото бих се лишила дори от една частица от свободата си,заради когото бих правила компромиси със себе си.

Спирам че много дълго стана.
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    ъъъ
    такам...
    начи казвам се Александра и съм на изключително крехката възраст от 13 години
    макар че не риличам на толкоз
    страшно много съм мързелива,имам слабост към бира
    уча в едно много смотано даскало-22СОУ
    запалена съм по ....оф...тъпо е вече да се казва
    аве,повечето мисля че знаят за кфо говоря
    обожавам да слушам депресанска музика,ама не мноо често
    падам си супер мноо по Beastie boys,Jamalski,Placebo,Garbage,Arctic monkeys
    понякога ми избива и си тегля некфи бг хип-хоп парчета
    купон да става

обожавам приятелите си,но за жалост те нещо мене не ме
    обичам да си правя нещата сама
    да си правя гривни,да си дошивам панталони,да шия разни глупости
    когато некой панталон ми е дълъг го кръцвам-просто ми е слабост
    наскоро извърших атентат срещу хубавата ми косица,която вече не е толкоз убава
    мисля,че всеки носи различното в себе си,просто някой хора в желанието си да се почувстват приобщени го притъпяват
    хихи
    кфо съм дълбоко
    и...неам гадже-никой не ме ще
    това е
    ааа
    И СЪМ ТВЪРДО ПРОТИВ НАРКОТИЦИТЕ!!!

Повече от фен
    Град
    Недалеч
    Nakratko :
    Rodena sum Qnuari 1989 v Sofia
    Jiveq v kvartal Belite Brezi - mn qk kvartal!
    Kato po malka sum hodila na pluvane,gimnastika,narodni tanci xexe
    Sega na ni6to ne hodq,ot murzel razbirase,no mislq da trugna lqtoto na ezda za6toto stra6no obi4am konete
    Iskam stra6no mnogo da nau4a ispanskiq ezik ,me4tata mi e da obikolq nai krasivite i ekzoti4ni mesta po sveta..Iskam nai ve4e da se mahna ot Bulgaria i 6te go napravq jivot i zdrave!
    Obi4am da se zapoznavam s mnogo novi hora (razbirase ne v 4ata)
    Hobi nqmam
    Gadje su6to nqmam i ne izpitvami nai malka nujda.Za biv6i nqma kakvo da razpravqm interesno
    Muzika slu6am vseki den -dosta razli4na kato vid
    Imam ku4e ,kotka i som
    Imala sum vsqkakvi jivotni - zaici,morski svine,tarantula,mi6ki,ribi
    Za napred iskam da si vzema iguana.Kakto se zabelqzva sum golqm lubitel na jivotnite
    Ne pu6a i nai mrazq da pu6at okolo mene,stra6no mnogo me drazni
    Ne piq tvurd alkohol
    Nai obi4am da si piivam bira s priqteli kogato navun e golqma jega
    Drugo drugo..ima i drugi ne6ta ama sega ne se se6tam

Казвам се Михаела (казват че трябвало да сам кръстена на баба си Милка ама аз си знам че сам на прадядо ми Михаил) фамилията ми Михайлова (тя не трябвала да е такава ама тай са случило ) казват ми Mu6ye, Mi6ka, Mi6o (мн ме дразни последното, все едно сам мъж :P ) Ми6ки *и6ки, Мусайбе, Мими (блях!!!) Мика (ужасТ направу хихикл)

Родена сам на 11 Септември 1991 (не се гордея с годината) във Велико Търново.

От 1-ви до средата на 7-ми бях в едно мн малко и скучно училище после ме преместиха в едно голяямо и страшно училище където доизкарах 7-ми. Зех изпита и сега сам в ЕГ "Проф. д-р Асен Златаров" -ВТ

Слушам:как майка ми се кара със сестрата иии всякакъв вид музика, която ми харесва

Спортувам гребане с лажица... ядене на вита баница 100 метра...и от известно време се занимавам с Айкидо...

Хоби...хммм трябва да се замисля...напоследак почнах да чета книжки...

Интересно ми е да правя психоанализ на хората около мен...
    You've got one life, so live it!!!

Супер фен
    Az se kazvam Eleonora,ot Sofia sum,ot Bukston,zodia oven4e,nai-dobrata zodia.Trenirala sum pluvane,basketbol[vupreki 4e sum nisik4a]i sportni tanci.Ot 1-vi do 7-mi klas u4eh v 142ro,a sega u4a v 19-to.
    Obi4am da pi6a stihove,mislih da izdavam kniga i taka....
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    sss

Град
    Варна
    Казвам се Цветан и живея в едно малко градче до Варна
    имах доста разнообразно децтво преминало през събиране на картинки от дъвки турбо строене на къщички по дърветата, падане с колело след това със скейтборд и накрая с ролери , даже съм бил и манекен (до 6 годишен)
    след това чичо ми ми подари симсон, падах и с него адски много..
    до към 8-ми клас учих в СОУ Васил Левски гр.Долни Чифлик, но после реших да се махна, защото малкият град ми действаше подтискащо и съм 10-ти клас в СОУ Любен Каравелов във Варна.
    Обичам да слушам музика да излизам на диско с приятели, да карам с приятели (Ride or die) обичам да свиря на китара, и да спортувам...ходя на фитнес и смятам да се записвам на плуване.
    интересувам се от йога и от здравословно хранене
    Цецо защо си тъп?!
    Ами яко ми е да съм тъп!
    The closer you get to the meaning, the sooner you know that you`r dreaming...

Казвам се Борислава.Родена съм на 17 август и страшно много мразя рождения си ден!Учила сам в училище Вапцаров до 7 клас след това кандидатствах за ПМГ "Доктор професор академик Асен Златаров" и ме приеха води се математическа гимназия ама аз не цепвам нищо по математика там сам заради езиците.Слушам всякаквя музика,тренирала сам почти всичко в момента не тренирам нищо иаче през свободното време играя футбол..баскет..тенис на маса и тенис на корт..билярд..и дарц Всяка сутрин тичам по 1 час участвам вав почти всякакви конкурси.Много обичам да плувам..аммм...много съм суеверна...Обичам да се лигава и да правя сякви простотий имам много friends.Карам скате роилери...много се кефя на пистовите мотори...и на трабанчетата Незнам кво др да кажа
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !{{{}}}

Повече от фен
    Град
    Somwhere where I'll be happy
    Казвам се Ана(много си обичам името). Родена съм на 12.02.1991 в гр.Русе

Образование: До 4 клас съм учила в СОУ"Христо Ботев". След 4 клас кандидатствах в МГ"Баба Тонка" и ме приеха, а след 7 клас трябваше да кандидатствам отново(и искам да се похваля- кога друг път иначе- оценките ми бяха 6.00-мат и 5.625-бел) и избрах да уча в МГ отново.

Хобита: обичам да рисувам- ходила съм три години на СИП рисуване и 3 месеца на курс по рисуване.Математиката ми допада много- бях на първо място на ЗМС... Музиката си ми е голяма страст- обичам да пея, а и да свиря- в момента се уча да свиря на китара. Много обичам да слушам музика- най-вече готик и симфоник метъл...

Връзки: хапсолютен провал....

Ime-Ina
    Zodia-rak
    U4a v 133 sou
    Treniram basketbol
    A do konkursite spe4elix 1 konkurs ot frenskiq institut i "Malkata kralica na Balgaria"
    Imam gadje kazva se Deniz
    Doma6en lubimec-ku4e
    J'aime dire"Je t'aime",mais je na sais pas aimer!

Аз съм Катрин.Родена съм на 28.11.1989г. в София.Уча в езиково училище-с английски.Тренирала съм худ. гимнастика,но се наложи да прекъсна,което беше грешка.Сега ходя на плуване.Обичам да съм сред природата,най-вече на планиан.Това е мястото,на което успявам да се отпусна и да се почувствам жива! Доставя ми голямо удоволствие и да ходя на театър!!!Не мога да живея без музика.Слушам предимно рок и ретро,но се отклонявам и с няколко песни и в др стилове.Най-много слушкам Nirvana,Depeche mode,Aerosmith,Red Hot Chilli Peppers!Друго,което мога да кажа за себе си е че съм мн свободолюбива-на моменти тва е качество,но друг път е недостатък.Е,на кратко е тва!
    Can you remember remember my name
    As I flow through your life
    A thousand oceans I have flown
    And cold spirits of ice
    All my life
    I am the echo of your past

Голям фен Аватара на tainstvenata
    Ime esislava Mihailove reseva

godini :na 26 avgust 6e staam na 14

u4ili6te OY "Nikolai Petrini" (Jambol) 7 klas

treniram tennis na kort ot pove4e ot 3 godini

obi4am da izlizam s priqteli da se zabavlqvam kakto vsi4ki mai
    nemoga bez kompa si ... nemoga bez muzika ... emi .. tfa e mai xaxax
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Цитирай Първоначално написано от Eleonora
    Az se kazvam Eleonora,ot Sofia sum,ot Bukston,zodia oven4e,nai-dobrata zodia.Trenirala sum pluvane,basketbol[vupreki 4e sum nisik4a]i sportni tanci.Ot 1-vi do 7-mi klas u4eh v 142ro,a sega u4a v 19-to.
    Obi4am da pi6a stihove,mislih da izdavam kniga i taka....
    Бре и ти ли си от Бъкстон душа?
    Аз съм Лидия, на 18, живея в София. Обичам да ходя на фитнес, кефим се на купончета. Ако някой иска да ме пита още нещо да заповяда на лс засега това е.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Viktoria Todorova
    19.03.1988 v kjustendil
    u4a v gimnazia v dupnica
    trenirala sam 3god voleibol,a sega tanci po diskotekite i fitnes
    gadjeta-vse o6te trupam broiki/no ne za sex/,a za seriozna vrazka,4estno kazano me e strah
    obojavam da se grija za van6nia si vid-frizior,kozmetik,manikiur,solarium i dre6ki
    Momi4e ti nikoga ne naraniavai,4e ne znae6 kolko ia boli.S momi4e nikoga ne se ebavai,za6toto nakraia ebania 6te si ti!!!

Супер фен Аватара на white_chik
    Град
    sofia mladost 1A
    ami are i az da se razpi6a
    ta kazvam se adelina,no mnoo malko hora mi vikat taka ,za koeto sum adski blagodarna.pove4eto mi kazvat adi,a naposleduk rozi 6toto familiqta hmm mi e mnoo specifi4na rozova (ne se smeite)
    rodena sum na 18.01.1991 v sf i sum kozirog.do 7 klas u4eh v 125 mnoo qko daskalo ot vsi4ki strani,a sega u4a v 164 ГПИЕ ili purva ispanska gimnaziq.klasut mi e malko skapan ama kvo da se prai.
    otkuum sportove ne sum se zanimavala s ni6to seriozno (za koeto mnoo sujalqvam) nz 6to no sum slabi4ka bez da spazvam dieti ili nekvi takiva.hodila sum na sekvi tanci,a naposleduk si hodq na tae bo i fitnes.
    za gadjeta-ima dve mom4eta,koito sum obi4ala prez jivota si i s dvete ob6to vzeto ni6to ne se polu4i.nai-dulgata mi vruzka e 4 meseca,no ne obi4ah mom4eto.
    imam mnoo poznati.mnoo durja na priqtelite si,no istinski nqmam mnoo (ednata si znae koq e ama are da ne i praq reklama
    slu6am 4alga predimno,no kogato sum si v nas predimno retro i tva e mai nakratko
    Две хубави очи. Душата на дете
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum в две хубави очи; - музика - лъчи
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum Не искат и не обещават те...

Ами казвам се Пламена.Родена съм на 12 октомври 1993 година.Уча в СОУ "Георги Измирлиев"(гр.Горна оряховица).Тренирала съм спорти танци,а сега не тренирам йищо,иначе ме влекат баскетбола и футбола.Любимите ми стилове музика са метъл и денс.Любимите ми изпълнители са:HIM,Linkin park,Three days grace,3 doors down,Simple plan,Green day,Marilyn Manson,Metalica,Nirvana,Nightwish,Cradle of filth и още много.През свободното си време предимно се шлая из улиците на Горна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си