Като сме почнали... ,

Казвам се Теодор, най-често ми казват: пчелата, Тедо, Тео, Теузис- измислено от френдовете в 7клас...така и не разбрах защо, но както и да е. На 16 съм....тази година чуквам 17. Роден съм на 21.08 ....яко се кефя на тази дата! Зубрил съм от 1 до 3 клас в 112 СЕУ 'Стоян Заимов', след това от 4 до 7 включително в 35 СЕУ/СОУ 'Добри Войников'. Яко преписване яко нещо...като започнах от 5 клас все още не мога да се спра. Като наркотик е....но както и да е. За изпитите...еми ко за тях....яко се бях здухал, маа то и нормално, като по мат. супер зле, а по бг. език....3ти наизуст и това беше . Някаква темичка я бях копнал в малък формат и пред входа на даскалото почнах някво рязане и т.н.....малиийййй колко публика събрах... Стига толкова....
После с наще и брат ми година и кусур изкесих в Англия . Не беше по собствено желание,но както и да е...там в ново даскало, нов език и т.н...Супер зле беше, но все пак научих някои работи...защо арабите са толкова мразени по света например....то и аз ги напразих, но както и да е...
После пак в България...малийййй като разбрах, че си оставаме тука, какво стана....купониииии, ала-бала....абе луда работа...нямам думи простооо....! \/
Сега съм в някакво ТЪПО частно даскало (Писна ми от здухани сноби и някви богаташки копеленца, които се правят на велики...а всъщност са толкова малки и смешни пози, че няма на къде), защото имах проблеми с документите и нямах избор, но се надявам др. година да съм някъде другаде....
Зарибих се с графити ...колко ме кефят просто не е истина...в началото само някви скици и от там.....абе супер им се кефя. Скоро почнах с тагване и направих една бомба в 35то, но това не е всичко...
Е, излиза малко солено, но както и да е...
За преписването...вече съм измъдрил какви ли не начини, тук да не пропусна да кажа, че като бях в Англия в даскалото....им бях събрал очите...щото си бях надраскал някви формули на едни химикалки и после случайно ги видели...и като извънземно ме гледаха, но това е друга история) ....ееее стига де. Спирам с това...хахахахх .
Като ми дойде музата....какви простотии и мизериии правя...нямам думи просто. Тези, които ме познават малко по-добре ще се сетят.
Хобита имам доста.....РИБОЛОВА, малко компи, графити, и каквото друго ми дойде в главата...аааа и ходене на футболни мачове, не на последно място. \/
Тренирал съм....карате, плуване, футбол, баскет \/ ...от време на време праскам по някой фитнес и това е. Коремни преси в нас... .
Гаджета.....еми намират се.

Ееее, егати дългия пост написах....евалата на този, който го прочете! \/ =D>