Роден съм на 14 Юли (Деня на Френската революция :P ). Първите няколко години живея в софийския квартал Бъкстон. Нищо не помня от тогава. Сменили сме доста жилища до момента. Сегашното ми местоживеене е Хиподрума. В този квартал завърших и детската градина (сигурно пета подред...). Помня че много мразех да ходя, особено обедното спане. Бягал съм два пъти от детската градина Първия път мина успешно, обаче в нас не се зарадваха като ме видяха . Втория път вече Лелките си имаха едно наум, и при опита ми за бягство най-дебелата ме догони...каква ирония От първи до четвърти клас учех в кварталното 51-во даскало. В трети клас някъде видях компютър за първи път. След четвърти клас майка ми много искаше да уча в СМГ-то. Цяла година ходене на уроци ала-бала...абе ужас беше. Тогава още не ми беше дошъл акъла в главата, а и тъкмо беше излязло Diablo ии не успях да влезна в СМГ-то. От пети до седми клас уча в 132-ро. Майка ми пък още от шести клас ми говореше за едно училище ТУЕС ( Технологическо у-ще електронни системи към Технически я университет) със уговорките че ще уча сериозно за изпитите след 7ми клас там. То е с отделни изпити по Физика и Математика. Тъй като и бях длъжник от четвърти клас за неуспешното ми кандидатстване в СМГ-то, а и защото в това у-ще се учи програмиране и много неща свързани с PC-тата, решавам да се потрудя малко и да вляза. Всичко е хубаво, но изпитите са супер злобни...както и да е, потрудих се, справих се ! Та сега си уча в ТУЕС. Малко съжалявам, защото просто ни спукват задниците от учене...ама като се налага А и все пак съм и обещал на майка ми да и купя къща на морето като стана голям програмист !
Тренирал съм плуване 3 години. Отдаваше ми се този спорт, но се наложи да го прекъсна, заради изпитите след 7ми клас. За което в момента съжалявам страшно много ! Имам 2 медала от състезания - един бронзов и един сребърен. Страшно много обичам да ритам футбол, да излизам с приятели...абе нормалните неща на тази възраст.
Не признавам никаква друга музика, освен Trance-a. Всичките му разновидности, от вокалите на Progressive Trance-a до махащия глави GOA и Psychedelic Trance.
Опитвал съм се да се занимавам с правене на музика, графични дизайни и обработка, и програмиране. Програмирането го учим в даскало и ми върви. Обаче понякога страшно много писва и се насочвам към музиката и дизайна. И двете ми вървят, обаче не мога да ги владея до съвършенство едновременно....
Имам костенурка от 4 години вече. Всичко около мен минава и заминава по един или друг начин. Нещата обаче, които никога няма да ми изчезнат са кактуса ми и костенурката ! Много се грижа за тях, и ще ги гледам винаги. Накрая като нищо дори ще ме надживеят