- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Автобиография:
Ami kazvam se Ani. Vsyshtnost Ana, no mrazq da me narichat taka. Rodena sym na 24.10.1989g., zodiq Skorpion. Priqtelite mi kazvat, che kato sym qdosana, po-dobre da nqma nikoi okolo men, che stava losho. Rqdko se qdosvam, no qdosam li se...mnogo trudno mi minava.
Ucha si v edno i syshto uchilishte veche 10 godini. Predishniq mi klas beshe super, segashniq e oshte po-hubav.
Nai-golqmata tragediq, koqto sym prejivqvala beshe predi 2 godini, kogato pochina nai-dobriq mi priqtel. Beshe samo na 16 godini, imashe problemi sys syrceto i typite lekari mu obyrkaha lekarstvata... Beshe mi ujasno trudno da go prejiveq... Na ediniq den bqhme zaedno, na drugiq den me sybujdat s novinata, che e pochinal.
Slusham vsqkakva muzika, ot vseki stil si haresvam po neshto.
Nai-golemiq mi nedostatyk e, che proshtavam mnogo lesno i posle syjalqvam. Lesno se doverqvam, ot koeto vinagi sym stradala.
Za liubovta... Pyrvoto mi gadje me narani mnogo, bez da mi kaje trygnal s "nai-dobrata mi priqtelka", dokato men me nqmashe za nqkolko dni. V posledstviq namrazih vsichki momcheta. Bila sym s dosta momcheta (samo na celuvki, nishto poveche), no byrzo mi pisvaha. Sega sym s pyrvata si liubov, no ... i s nego neshtata veche ne vyrvqt mnogo dobre.
Vypreki vsichko obache sym izkliuchitelno vesel chovek. Rqdko izpadam v depresii i rqdko sym tyjna. Vinagi gledam da izvleka polojitelnite neshta ot vsichko i v 90% ot vremeto si sym usmihnata ili se sysipvam ot smqh.
Imam dve istinski dobri priqtelki i mnogo priqteli...![]()
Obshto vzeto - tova sym az. :P
I`m trying to make your dreams come true...