- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да остана ли с него или да се върна при бившия ?
Преди около година ходех с едно момче, но бях глупава и му изневерих, след което скъсах с него. Той е много стабилен и си останахме добри приятели, въпреки че го нараних.
Със сегашния ми приятел сме заедно от 9 месеца и преди го обичах страшно много. Постоянно плачех за него и т.н, но в последните месеци той се държеше ужасно с мен, гогвореше ми по много гаден начин, не се съобразяваше с мен за нищо, защото беше на ясно, че не мога без него. Обаче след всичките нагрубявания и след всичките сълзи усетих, че вече не го обичам толкова силно. Говорих с него, казах му, че ако се държи по този начин не искам да съм с него и той обеща да се промени. Е, промени се - държи се много мило и внимава да не ме обиди с нещо... Но все пак заради него се мъчех месеци наред.
Сега обаче бившото ми гадже ми намеква, че иска да сме заедно. А той е изключително добър, знам , че никога не би ме наранил или обидил. Сега е в казарма и се виждаме рядко, но...![]()
И започнах да се чудя кого от двамата да избера. Да остана със сегашния и да продължавам да страдам или да се върна при предишния (към когото все още имам някакви чувства) и да бъда щастлива???![]()
I`m trying to make your dreams come true...
На така зададен въпрос мисля, че вече имаш правилния отговор?Първоначално написано от sometimes_
![]()
При предишния!!!Той щом е мил и внимателен,значи той е човек,който държи на теб!А другия се е опитал да се подиграе с теб...
Bydi 6tastliva![]()
Ooo i az ima sy6tiq problem ako izkliu4a tova 4e sega6noto mi gadje ne mie syzdavalo problemi.Samo deto mnogo me revnuva. i zatyi se karame. Ta na yprosa...Spored men ti trqbva sama da si priceni6, ako ve4e ne izpitva6 sy6tite 4uvstvam kym sega6niq kakto v na4aloto se vyrni pri biv6iq[a toi 6tom proqvqva pak interes,makar 4e si mu izneverila... zna4i dosta e razmislqval i lubovta mu e naddelqla pred razo4arovanieto].A toz sega6niq qvno i toi te obi4a... 6tom se e promenil ... zna4e e osyznal gre6kite si.No mi se struva 4e ti iska6 da se vyrne6 pri biv6iq ... 6tom kazva6 4e s nego 6te si 6tastliva prosto - BYdi 6tasliva! tova e nai vajnoto za vsi4ki!No ti si pomisli nanovo... da ne zagubi6 pove4e ot tova koeto 6te spe4eli6.![]()
![]()
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!
е както виждаш мила,ти сама си знаеш отговора,но просто искаш някой да ти го подвърдиБъди с бившето-той те прави по-щастлива,ама накрая гледай от двамата нито един
![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Mnogo sym obyrkana ! Znam, che bivshiq shte mi dade mnogo poveche sigurnost i lubov, no...kak da ostavq segashniq. Toku shto bqhme zaedno i si govorihme dosta vreme, a toi se razplaka !!! Nikoga ne sym go ochakvala ot nego - tochno toi, koito e bil vinagi...nepokolebim i nikoga ne sym uspqvala da go trogna osobeno, a sega mi plaka na ramoto kato malko dete i me gushkashe vse edno shte e za posleden pyt
. Kazva, che syjalqva za vsichko, koeto mi e prichinil i shte se promeni, no neznam dali da mu vqrvam... i drug pyt mi go e kazval
. Vijdam, che me obicha, no rqdko go pokazva...
A drugiq...toi e po zrql, znae koga i kakvo da kaje...
Nqmam ideq koi da izbera - ot edna strana mi e pyrvata istinska lubov, koito me naranqva hilqdi pyti, no...nqkak ne moga bez nego. Ot drugata strana - momcheto, za koeto mechtaq - mil, dobrichyk...i moga da mu imam pylno doverie, no oshte 6 meseca shte e v kazarma.
![]()
![]()
![]()
миличка не се измъчвай.. изчакай бифшият ти да излезе от казармата и тогава ще му мислиш![]()
засега си остани със сегашния и опитай малко да се успокоиш, апък когато другият се върне, ще прецениш според собствените си чувства, отношенията с приятеля ти, обстоятелствата![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
чакай чакай чакайаз от всичко до тука разбрах че си със сегашния ти приятел защото се държи вече по-добре от преди, но искаш да си с другия, защото и той би се държал добре..аз ли нещо не схващам незнам ама не би ли трябвало да си с някого когото обичаш? някого за когото умираш, а не седиш с него само заради добро поведение?!
"Целувка за лека нощ"
midnight... ne stava vypros samo za dobroto dyrjanie, no i ti ne bi iskala da si s chovek, koito te naranqva postoqnno, nali? Iztyknah dyrjanieto na priqtelq mi kato prichina, poradi koqto chuvstvata mi se promeniha i veche ne go obicham kato predi, dori sama neznam kakvo izpitvam kym nego.
I zashto da sym s nqkoi, po koito umiram, sled katoi toi se dyrji s men kato s bukluk i ne zachita mnenieto mi??? E, ne e taka postoqnno, no ima sluchai kogato...ne moga da ti opisha kak me e obijdal.
ами тогава защо си още с него, по-добре остани сама за малко за да намериш подходящия
"Целувка за лека нощ"
varni se pri biv6iq
take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!
Какво чакаш...върни се при бившето си гадже.Настоящото ти гадже може да се е променило,но мъжете не се променят за дълго...така че след известно време пак ще се държи по същия начин.
Мен ако питаш радвай се докато можеш да избираш.
Ще дойде времето в което ще бъдеш избирана...
Нека не забравяме, че времето е приятел на мъжа
Иначе... не знам - вие жените сте странно племе. Колкото повече ви мачкат, толкова сте по-влюбени, привързани...
Я ми кажи като е бил такова ангелче предишния що си отишла при оная другата тухла?![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
penywise, za tova kazah,che bqh glupava... I az neznam zashto bqh s drugiq, moje bi prosto za trypka,neznam.... Sled tova mnogo syjalqvah. Prosto togava ne iskah takava seriozna vryzka, kakvato iskashe toi...
Ми... случва се човек да сгреши. Друг е въпроса дали вярваш, че той ще бъде "същия" (спрямо теб).Първоначално написано от sometimes_
Аз бях... връщаха се при мен (едно момиче... еххеее бяхме млади) - и пак, и пак... и всеки път мен ме болеше...
За това - за тоя живот ми стига толкова....
А едно нещо като се счупи - после и да го лепиш...
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
az smqtam 4e trqbva da produlji6 da si sus sega6niq i da vidi6 dali otnovo 6te go obikne6.ako li ne prosto skusai s nego za6toto pone 6te dade6 pokoi na du6ata i surceto si.opitai i sus stariq-moje da si 6tastliva s nego.kakto baba kazva ,,STARATA LIUBOV RUJDA NE HVA6TA``......![]()