- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мога ли да направя заключение?
Разминавах се по коридора с едно момиче,което много харесвам (но от 3-4 месеца престанах да го демонстрирам,защото защочнах да си мисля че ставам досаден, а и тя не ми обръщаше внимание) и видях едно друго момиче което познавам също и го поздравих.Тук е интересната ситуация:
Въпросното момиче се обърна,защото си мислеше, че поздравявам него, но като се обърна разбра, че не е така.
Моето питане е според вас възможно ли е да е оценила това което е загубила (защото аз стратегически престанах да я ухажвам) или просто е било рефлекс(въпреки,че преди това се правеше че не ме вижда)
Иска ти се, но не можеш да направиш заключениеМоже така да е, но може и да не е ...
![]()
обичам дениту ми{}
Ei sq 6te ti kaja zakliu4enieto:
ISKA DA q ostavi6 namira.NE TE HARESVA!!!!![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
"Благодаря" !!!Първоначално написано от magi_megi
ахах това ли е ухажването беда и кажеш здрасти?! еее ма 100% си е помислила че вече и изневеряваш с друга...
ами не се знае дали е оценила чувствата ти...колкото до това,че се е обърнала-ами помислила си е,че казваш здрасти на нея...със сигурност е останала разочарована!
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
lele tva v detskata gradina li se razviva???s tiq poglediПървоначално написано от fti4ka
Първоначално написано от akademika
![]()
Emi sorry,ama tva e moeto mnenie.Prosto sam izpadala v takav slu4ai.
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Вие нещо бъзикате ли се,Под ухажване имам в предвид че често и се обаждах по телефона, купувах и цветя , пращах и писма,бях там където еПървоначално написано от addictedtou
и тя по всяко време
и действието не се развива в детската градинаПървоначално написано от akademika
xaxaxaxaxaxaxaxa daaaaaa nqma na4in da ne e taka xaxaxaПървоначално написано от fti4ka
УХАЖВАНЕ или ПРЕСЛЕДВАНЕ?Първоначално написано от akademika
^Pretty{}Girl^ + fti4ka защо не си заврете клавиатурата в п*тк*та![]()
ако ще се обиждаме : да не би с тия големи post-script-ове да избивате някакви комплекси или просто затрудявате четенето на хората
с извинение ама модератора или администратора трябва да се намеси
ахахахаах я па тоаПървоначално написано от akademika
абе нз кви са моите постове ма я първо си прочети темата дето си пуснал и после ми говори..
П.С. клавиатурата малко трудно шси я завра в п#*к@7а виж с мишката може да се пробвам..![]()
Първоначално написано от fti4ka
nqma da e zle verno da probvash!!!Ti ne mojesh da mislish i ne proqvqvash uvajenie kum 4ovekastegni se ili ne pishi po-dobre
ахах не бе аз съм сериозен човек.. по принцип не пиша глупоси ма кат срещна такива малоумни теми и то просто ми идва отвътре да кажа некоя простотия..Първоначално написано от Fat_phil
akademika: Единственото заключение, което можеш да направиш е, че не можеш да направиш такова. Искам да кажа, че реакцията на момичето не ти дава достатъчно основания да правиш каквито и да било изводи (ако държиш да са сигурни, а аз вярвам, че ти искаш именно това). Най-лесният начин да разбереш дали ти обръща внимание е емпиричен - да отидеш при нея и да я поздравиш. За това не се иска кой знае какъв повод. За съжаление с това няма да получиш отговор на въпроса дали те харесва. За отбелязване е, че подобно демонстативно игнориране на твоята личност от нейна страна със сигурност предполага някакво специално отношение към теб. Какво точно е то, никой не може да каже засега.
Може и да е рефлекс, а може и да не е. Кой знае...![]()
![]()
На колко си години?
Питам, защото си написал голямо НИЩО, но ми е интересно дорасъл ли си до толкова, че да го асимилираш сам или някой /аз или друг от форума/ трябва да ти подскажем![]()
16
Обаче съжалявам, че ви дадох толкова оскъдна информация-
ще дам в близко бъдеще по-добра ситуация за разяснение може би този понеделник като пак сме на училище.Все пак благодаря ви!
аиде да ни го спестиш![]()
Abe zashto se otnasqte taka s momchetoIma problem i iska pomosht kato vsichki. Koito iska i moje da mu pomogne - neka da go napravi. Mislq che nqma nujda ot podigravki
![]()
Otnosno situaciqta... Sajalqvam akademika, no mislq che e bilo prosto reflex...![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
мисла че доста илюзийки фкарваш..![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !