.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Къдрене:)

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad

Къдрене:)

Здравейте
    Значии косата ми е няква много права и е много трудно да я накъдря...или поне да я начупя малко.
    Пробвала съм с пяна обаче няма кой знае какъв ефект.От скоро започнах да я къдря с желатин и наистина ми харесва как стои.Много добре ми се начупва.И понеже ми харесва как стои започнах по-честичко да я къдря.Не всеки ден де.През два-три дни
    И въпроса ми е дали нещо може да ми се истущи косата или пък да зпаочне да капе?? Аз лесно мога да спра да я къдря толко често.Просто искам да ми кажете дали много истущава косата.
    А и момичета,искам да ви питам как точно се къдрите с бира?
    10х предварително!
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Guest
    kvi sa tia gluposti gelatin bira za pruv pat gi 4uvam mi az se kudra s maha ili si namotvam niakolko ki4ira na ohliov4eta i gi hva6am s 6ibka ka mi e mokra kosata i tka

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Желатин???
    За пръв път чувам, я дай малко повече инфо, че и аз се пробвам с моята да правя разни къдрици, ама за сега само с пяна и маша или ролки отвреме навреме, друг начин не съм чувала.
    Дай малко инфо за желатина плс!
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    Zashto ne q kudrish s rolki ??
    Tova voobshte te iztushtqva kosata - zaema povechko vreme no deistva!
    A za jelatin'a ne moga da ti pomogna :/ .

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    абе да ти кажа и с ролки не е толкова безвредно, вярно не я третираш с никакви химикали, но пък я третираш механично
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Мега фен
    След къпане не я реши, а я разджурквай, така би трябвало да се начупи поне малко /моята бухва също/. Можеш да си направиш плитка или плитки, докато е мокра.

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Цитирай Първоначално написано от ycMuBkaTa
    Желатин???
    За пръв път чувам, я дай малко повече инфо, че и аз се пробвам с моята да правя разни къдрици, ама за сега само с пяна и маша или ролки отвреме навреме, друг начин не съм чувала.
    Дай малко инфо за желатина плс!
    Emi slagam edna 4aena luji4ka jelatin i q zalivam s mnogo malko studena voda dokato jelatina nabubne i sled tva s edna 4a6a GORE6TA voda i po4vam da si ma4kam kosata.
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Предлагам ти да идеш на фризьор и да се накъдриш трайно. Не знам дали желатинът изтощава, ама ми звучи доста по пипкава и неблагодарна работа от едно студено къдрене. Аз съм се къдрила. Много бях доволна. Ще си купиш един хубав балсам за коса или нещо подхранващо и 100% няма да има никакви вредни ефекти върху косата ти.
    Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    studenoto kadrene ne iztu6tava li adski mnogo kosata... s jelatin nenznam ama s beltak stava mnogo dobre sa6to a dali e tolkova bezvredno mislia 4e ne! vse pak q pravi po rqdko za da niama lo6 efekt!

Голям фен
    Град
    United We Love You
    s beltyk puk vuobshte ne stava hubavo .. nqkvi beli to4ici navsqkade sqkash imash nqkv purhot.. inache s bira stava mn qko .. mokrish si kosata s bira ili dokato e oshte mokra si slagash bira i q machkash
    т. 2, 9

Голям фен
    Не се лъжи за студеното къдрене това е много коварна процедура!!! Изтощава косата адски много и я изсушава. Моята коса е доста дълга и гъста, ефектите от студено къдрене (септември са): адски изсушена, винаги заплетена отзад колкото и да я реша и какъвто и балсам да ползвам, при ресане пада ужасно много, сега когато е израснала донякъде е права и малко над ушите бухва, много цъфти и е изтъняла. Други мои приятелки са се подлагали на това нешо и резултата не е по различен. За да приведа това чудо в красива начупена коса ми трябва по половин-един час дневно, а понякога е невъзможно. Не изпробвай процедури като къдрене с бира, щото миризмата на бирата не можеш да я убиеш с нищо. От желатина няма нищо да ти стане - все пак не е химикал

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    пробвай с дифузер/ефекта е най-як според мен/не изтощава много косата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си