- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kolko dulgo trae purvata celuvka?
Iskam da vi popitam kolko dulga trqbva da e purvata celuvka?mnogo iskam da znam poneje neiskam da se izlqgam {ako me razbirate}!Blagodarq vi predvaritelno![]()
e 6to za vapros ! kolkoto po dulga e tolkova pove4e 6te my/i dokaje6 kolko go/q jelae6!![]()
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
Abe vij za 1-va celuvka ne se izhvyrlqi mnogo mnogo... 15 sec.... kato za na4alo .. puk ako iska6 posle si postavqi rekordi i stoite po 15 min i se mlqskaite s gadjeto ti.
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!
kolkoto si doide ne moje da i opredelish duljinata..ako tolko se pritesnqvash ostavi go toi da te vodi i toi da prikliuchi celuvkata![]()
Ако се целуваш за пръв път под 14.345 секунди, ще бъдеш дисквалифицирана![]()
Кратка е, защото щом е първа, някой не знае какво да прави и му се иска да свърши по-бързо.
Зависи от много неща: обстановка, партньор...
Реши на момента.![]()
Успех.![]()
Ха много ми е интересно вие ,особено ти като ти е за първи път(целувката де ) да не засичаш на часовника колко трае... по принцип няколко секундии ..
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Kolkoto ti iskash kolko ti e priqtno tolkova....Nai qko e da se mlqskash ot 1 do 3 min posle moe ti iztrupne ustata...
ами дам, така е :P никoй не си определя колко точно да трае целувкатаПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
f@nt@zi@
Няма значение!Нали е първа целувка!Пък и да ти кажа дори да си се целувал,винаги първата целувка не е нищо особенно!Но втората,третата,следващите са просто....СУПЕР!!!
Е са при всеки е различно-лично при мен 15-20мин.![]()
Feel my pain
ox purvata mi celuvka kakva be6e samo nz koga da spra i nekade edna min se mlqskahme i az se drupnah xaaa mn sme6no stana (:[/i]
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
хаха не помня колко време продължи...пък и какво значи "да се изложиш"то за тфа няма някакви правила-давай смело!