- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пози първият път
Исках да попитам в коя поза сте го правили първият път много ми е интересно защото незнам как е най-удачно и т.н.т и ако някой може да разкаже точно как нещо по-така айде т'ва е от мен =D>
Първия път - мисионерската, като за новобранец.![]()
ми ездачката :P абе.. честно да ти кажа може и мисионерската да е била.. абе или едното или другото!
Где твоя лень?
В НОКАУТЕ!
Абе то първия път...кви пози, кви 5 лева. Правш там нещо ново си, дето не си го правил до сега и до там свършва.
Втория вече можеш да си вихриш фантазията, поне така беше при мен де![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
според мене не е удачно щото нищо не се вижда и не е удобно..Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
най добре е момичето да е легнала на леглото ама само краката и да са извън него а момчето да проникфа като има пълна видимост..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
purviq put..misionerskata kvo da ti probvam pozi i t.n....kat oshte ne moe se otpusna inache vtoriq i ponatatuka...oxoo\
/
Ami za devstvenite momi4eta e nai-dobre da go napravqt na zadna pra6ka, za6toto sa tesni otdolu i taka nai-lesno se pronikva![]()
Oba4e v tazi poza nqma nejnost, nqma celuvki, ne se gledateI posle spomenut za purviq put 6te e nqkuf gaden, 6tot ne ste praili lubov, a ste se 4ukali
a i booooli...
Ina4e standartnata poza si e qka su6to![]()
"Правене на любов" няма. Има "ебане" и "секс". Това, че сексът не е мисионерски, бавен и на нежна музика, не значи, че не е с любов.
мисионерската(пенсионерск та) много ясно![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ми първия път ми беше във вертолет стайл
Не мн ясно,че в нормалната,тя долу,аз долу.Ако се сменят може стане гаф*-*
Мисионерската поза е най-подходяща за първия път. Успех !
2т. забрана за ползване на профил
доказаное, 4е задната прашка е най-удобна, а съвсемне е вярно, 4е при нея няма ласки и нежност, това, 4е моми4ето не вижда мом4ето, не озна4ава, 4е не може да усеща ласките му по гърба си , по врата си, по корема си, по гърдите си и да усеща дъха му до ухото си...
Не момичето ще го боли много на задна. При тази поза проникването е по-дълбоко.Първоначално написано от Анонимко
Не боли чак толкова. И може да не го вкарва докрай.
Да, но няма да е удобно. Теб да не би на задна да те дефлорираха ?Първоначално написано от `Death`Whore`
oo ne pomnq az tolkova pozi smenihme.. da ne me boli...![]()
za men nai-dobrata poza e : momi4eto da e sednalo ( leko da se e oblegnlo) nqkade s raztvoreni kraka i da e na ravni6teto na krasta na mom4eto taka hem vs se vijda hem ne boli tolkova.
IzjivqvaI Vseki MIG kaTo PoSlEDen za Da MojE koGaTa dOIdE pOsleDNiqt dA nqMA Za KAkvo Da SAjaLqVash!!!
mi misionerskata spored mene![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Пенсионерската!![]()
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
samo ne mi e qsno,zashto pri pyrviq pyt na momicheto trqbva toi da si go vkara dokrai .. ne uchastvate v rekordite na gines,kolko po navytre.. vse pa i e pyrvi pyt i si trqa nejno .. a posle moje i do krai![]()
RIGHT ONПървоначално написано от cvety_i_bebeto
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
misionerskata![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
nai dobre e kogato tq e po grub i krakata sa i vdignati visoko... moje i da sa izlunati kum glavata.Taka e nai lesno,a i na zadna prashka