.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42

re:

emi kakkak moje az togava bex na 14...ama ne bqx taka otrakana kato sega...i be6e kratko,i be6e az otgore,toy otgore,4e s1m mu i lapala..ema lapaneto i predi si go mojex de...
    Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!

6antava rauta be6e....

На задна прашка момичето сте се притесниява много, защото не знае какво става и напълно губи контрол, а и може да се отдръпне лесно като я заболи. А ако момчето не е наясно какво прави може да го вкара на друго място. Най-добре мисионерската за да няма каде да мърда много и да я отворят качествено.

mi pri men parvo az otdolu toi otgore i sled tva ku4e6kata )

aaa sled tva az bqh otgore .. emi 3 pozi za parvi pat )) ... kvo da vi kaja ...

MISIONERSKATA ( pensionerskata) we kakto iskate q nare4ete ama pri neq e nai-qko i ne boli tolkova mnogo !!!

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Първия път - мисионерската, като за новобранец.
    Напълно съм сагласен с теб!
    I can't live without you!!

mravkata
    Guest
    Na zadna pra6ka be6e- i mislq 4e tova si e i nai uda4nata i estestvena poja! Zatova e nai-udobno i bezbolejnena. Da ste vidqli nqkoe jivotno da legne po grab s otvoreni kraka!?

re:

emi mravkata az pone ne s1m videla tak1f fenomen de oba4e zadna pra6ka ne e nay-uda4niq variant za p1rvi p1t pomisli malko i 6te vidi6 4e s1m prava a

Guest
    Цитирай Първоначално написано от mravkata
    Na zadna pra6ka be6e- i mislq 4e tova si e i nai uda4nata i estestvena poja! Zatova e nai-udobno i bezbolejnena. Da ste vidqli nqkoe jivotno da legne po grab s otvoreni kraka!?
    Se po neshto trqbva da se razli4avame horata ot jivotnite , ne mislish li ?

Guest
    Е аз първия път пробвах повечко неща. Задна, мисионерска, някви си там и аз незнам как се казват...гълтаха ми...

ГоГост
    Guest
    я дайте някакъв линк точно как се изпълняват всички пози
    мисионерската какво представляваше че аз на теория не ги знам ...

Guest
    emiii nie s priqtelq mi parviqt put smenihme 2 pozi - misionerska i ezdachka, kato pri vtorata moga da kaja che beshe znachitelno po-lesno i bolq po-malko i samo da dobavq oshte neshto... poneje i na dvamata ni beshe za purvi put i za dvamata beshe po-lesno az da sum otgore, za da pomagam s pronikvaneto

Град
    At the end of the world, where the lions weep...
    Не прочетох повечето теми...ама някъде прочетох ,че момичето е било отгоре...
    Сиг чувството е било да се набива накол....

Повече от фен
    mi misionerskata ...
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

mravkata
    Guest
    Kam postovete po gore:
    1. Ami d apomislila sam dosta i ne si ostavam samo s misleneto, ami akrma na praktika i oredeleno zadna pra6ka e nai-dobriq variant.
    2. Da se otli4avame ot jivotnite- Ami nadqvam se 4e bhme mogli da kajem, 4e se razli4avam po mnogo drugi i pove4e ne6ta ot jivotnite, a ne da gleame da sme razli4ni, samo s ednata zadna pra6ka.

Мега фен
    А да ви е хрумвало на ума, че сексът е животински акт?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си