.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    ^_^
    Guest

Проблем при целувка!

Здравейте! Имам малък проблем..... хмм значи когато се целувам с гаджето... нз аз ли нещо праа грешно нз ма тя не си мърда езика няколко пъти се опитвах да го побутна ма той не мърда мамка му пък не мога да и кажа "Кво правиш ве" или по точно "що нищо не правиш ве" щото ходим отскоро и ми е малко неудобно. Дайите някъв съвет кво да праа! А вие попадали ли сте в подобна ситуация?

Guest
    E ama izobshto li ne si dviji ezika?Ili moje bi tova si mu e stila na celuvane.

Фен Аватара на F4ence
    Град
    Varna
    Emi samo 6te ti kaja 4e spored men tova e neiniq na4in za celyvka s ezik. Ili i obesnqva6 ili produljava6 s opitite dokato se seferqsa i razbere kva e rabotata s celuvkata samata tq.Ti ne si vinoven
    Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
    KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
    KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
    KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
    KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!

^_^
    Guest
    ами първо той е тя и нз просто така си стой и не се мърда се едно се целувам във филм (щото там нали няма езици) до колкото аз знам.... а аз хич не си падам актиор

Мега фен
    Целувайте се нежно по устните, това е. Аз не съм се целувала с такъв човек, но нахалствай с джуркането на нейния език, ако езиците са толкова важни.

Супер фен
    Moje ti da si purviqt 4ovek, s koito se celuva i pred tova da e 4uvala, 4e ne e mnogo hubavo da si murda mnogo ezika
    Murdai si ti tvoq i vse nqkoga 6te se useti

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от sineoka_kukla
    Moje ti da si purviqt 4ovek, s koito se celuva i pred tova da e 4uvala, 4e ne e mnogo hubavo da si murda mnogo ezika
    Murdai si ti tvoq i vse nqkoga 6te se useti
    Напълно съм съгласен с това мнение.

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    хм...това си е начина на целуване -преди един приятел ми разказваше как неговото маце чакало само в нейната уста да се "разиграва действието" и само той да палува с езичето ..в началото го дразнело,ма после се свиквало,нз но ти продължавай с опита и дано целувката е по успешна :P
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Ako ne ti se zanimava da i obqsnqvash ko trqq prai prosto kato q celuvash murdai si tvoq i gledai da i zaka4ash pove4e neinia i she se osvesti...

Abe skupi, otivate na same nqkade, hva6ta6 q za ra4i4ka i suvsem diskretno i spodeli 4e na4ina po koito se celuva ne ti dopadaE razbirase obqsnii, 4e tova nee nai-vajnoto za teb(kak se celuva), no e malko ne priqtno taka.Sled tova ne i se zabi ako ti se napravi na interesna.Posle, toest vednaga kato i go kaje6 posegni da q celune6 i taka tq 6te si promeni na4ina na celuvane puk i nqma da se skarate
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Malko_kote
    Abe skupi, otivate na same nqkade, hva6ta6 q za ra4i4ka i suvsem diskretno i spodeli 4e na4ina po koito se celuva ne ti dopadaE razbirase obqsnii, 4e tova nee nai-vajnoto za teb(kak se celuva), no e malko ne priqtno taka.Sled tova ne i se zabi ako ti se napravi na interesna.Posle, toest vednaga kato i go kaje6 posegni da q celune6 i taka tq 6te si promeni na4ina na celuvane puk i nqma da se skarate
    da be az ne sum suglasna na vsqko momiche ili momche she mu stane kofti ako mu kajat che ne se celuva dobre..prosto kakto ti kazaha drugite nahalstvai malko poveche s tvoito eziche i veroqtno shte si promeni stila...az ponqkoga si promenqm stila na celuvane spored momcheto

^_^
    Guest
    на мен това не ми пречи но просто ми беше странно и за това питах нещо аз да се дъна ма явно тфа си и е стила нема страшно мерси за помоща на всички

Kogato se celuvax za parvi pat mi stana malko stranno,moje bi i na neq i e stranno ama ako vseki pat taka se darji prosto moje bi prodaljava da ne i e priqtno probvai bez ezik

Супер фен Аватара на sometimes_
    Qvno naistina si pyrviq, s koito se celuva . Sled vreme sama shte razbere kakvo trqbva da pravi, a i shtom ne ti prechi...znachi nqma problemi .
    I`m trying to make your dreams come true...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Тва ми напомня на една съученичка , която мин. година ме попита дали трябва да си движи езика, когато той пъхне неговия в устата й
    Иначе проблемът ти не е кой знае колко голям ... изчакай още няколко дена и ако не се усети .. просто му кажи , или там намекни (в случай че е стеснителна)

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Abe na nqkoi momi4eta ne im haresva da se celuvat s ezik.Stranno ama e taka.Moje puk 6toto ne znaqt kak e i da si mislqt 4e e gadno.Poiskai da si podadew ezi4eto i 6te i haresa
    Бъди различен,бъди готин.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от {b0nb0n4et0}
    Abe na nqkoi momi4eta ne im haresva da se celuvat s ezik.Stranno ama e taka.Moje puk 6toto ne znaqt kak e i da si mislqt 4e e gadno.Poiskai da si podadew ezi4eto i 6te i haresa
    Аз пък мисля,че не е така!!!!Момичетата обожават да се целуват с език!!!

А по темата,да случвало ми се е да се целувам с такова момче...Не издържах и още на следващата среща му казах,защо да не пробваме като си въртим езиците!И всичко си дойде на място!Вече ми беше приятно да се целувам с него!!!

Повече от фен
    Ot kolko vreme hodite?

^_^
    Guest
    ами от съвсем малко 15 дни точно

бее според мен моми4ето е неопитно затова трябва ти да я научи6 и тя постепенно 6те се "впусне по вълната" и ще почне да те следва...
    You've got one life, so live it!!!

Фен Аватара на MaDdNeSs_GirL
    Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от ^_^
    I 15 dni ne si e pusnala ezika?? :P Shte umra ot smqh. No naistina ima momicheta koito ne obichat ezika, zashtoto go smqtat za gnusno.. opitai da pogovorish s neq

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    Цитирай Първоначално написано от {b0nb0n4et0}
    Аз пък мисля,че не е така!!!!Момичетата обожават да се целуват с език!!!

А по темата,да случвало ми се е да се целувам с такова момче...Не издържах и още на следващата среща му казах,защо да не пробваме като си въртим езиците!И всичко си дойде на място!Вече ми беше приятно да се целувам с него!!!
    Аз пък познавам една дето и е гнусно и на никой не е пускала езици въпреки че с един ходеше половин година!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ^_^
    Абе пич на колко си?И тя наколко е?

^_^
    Guest
    на по 17 сме и дватама що?

Guest
    на 16 искам да кажа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми